close icon
page-title
The Equalizer 2
The Equalizer 2

Detaljer

 • Originaltitel: The Equalizer 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Lonetree Entertainment

The Equalizer 2 2018 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.8
5088Betyg
date2018
date2h 01m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |15 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |6 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |14 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Hur hämnas Robert McCall i The Equalizer 2?

I The Equalizer 2 får vi återigen följa Robert McCall (Denzel Washington) som försöker leva ett stilla liv som hyresvärd. Men när hans vän Susan Plummer blir brutalt mördad dras McCall in i en väv av hämnd och våld. Han börjar undersöka fallet på egen hand och spåren leder till en farlig och mäktig konspiration. McCall är fast besluten att hämnas Susan dödsfall och ställa de skyldiga inför rätta, oavsett kostnaderna.

Genom sina färdigheter som före detta agent för en hemlig statsorganisation tar McCall lagen i egna händer och använder våld för att bekämpa våld. Han spårar upp och eliminerar syndikatet bakom mordet, en efter en, i en desperat jakt på rättvisa. Men ju djupare han gräver, desto farligare fiender stöter han på. The Equalizer 2 blir en mörk och brutal hämndtrillare där vi får se hur långt McCall är villig att gå för att skydda de han älskar.

Genom en serie actionfyllda konfrontationer får vi följa McCall när han spårar upp och utplånar de skyldiga med snillrik list och dödlig precision. Hämndspåret leder honom från Bostons gator till den vida världen i jakt på syndikatet. Men våldet eskalerar och McCall tvingas konfrontera sitt eget mörka förflutna för att kunna slutföra sin uppdrag.

The Equalizer 2

Vilka skådespelare medverkar i The Equalizer 2?

Huvudrollen som Robert McCall spelas återigen av Denzel Washington, som med sin kraftfulla närvaro och skådespelartalang driver handlingen framåt. Washington har tidigare fått två Oscars för sina roller i Fences och Training Day. I The Equalizer 2 upprepar han sin tajta och övertygande rolltolkning från originalfilmen.

I rollistan hittar vi också Pedro Pascal som gör rollen som en gåtfull figur kopplad till den farliga konspirationen. Pascal har tidigare hyllats för sin rolltolkning i serien Game of Thrones och filmen Narcos. Andra välkända namn i rollistan är Melissa Leo, Bill Pullman och Jonathan Scarfe. Veteranen Ashton Sanders medverkar också.

Bakom kameran står Antoine Fuqua som regissör, som samarbetat med Denzel Washington vid flera tillfällen, inklusive i originalfilmen The Equalizer från 2014. Manus är skrivet av Richard Wenk, som också har arbetat på actionfilmer som The Expendables 2 och Jack Reacher: Never Go Back.

Var kan man se The Equalizer 2 stream gratis?

För dig som vill streama och se The Equalizer 2 online finns filmen att hitta på ett antal olika streamingtjänster. En bra plats att börja leta på är dreamfilms.se där du kan streama The Equalizer 2 gratis, utan prenumeration eller registrering. Sidan har en stor katalog med populära filmer och TV-serier.

En annan populär streamingtjänst där du kan hitta The Equalizer 2 Sverige är Viaplay. Här krävs dock en prenumerationskostnad. Du kan också prova streamingtjänster som Netflix, HBO Nordic, Amazon Prime Video och C More för att se om The Equalizer 2 finns i deras utbud. Vissa erbjuder möjlighet att hyra eller köpa filmen.

Oavsett var du väljer att streama The Equalizer 2 får du en actionfylld och medryckande upplevelse. Men var uppmärksam på att utbudet hos streamingtjänsterna kan variera över tid. Så om du inte hittar filmen på dreamfilms.se i dag kan du få försöka igen en annan gång eller leta efter The Equalizer 2 gratis streama på andra strömningstjänster.

Hur är handlingen i The Equalizer 2 filmproduktion?

The Equalizer 2 bygger vidare på samma premiss som originalfilmen från 2014, men denna gång får vi följa en ny handling fylld av hämnd och brutalt våld. Filmen inleds med att Robert McCall lever ett fridfullt liv som hyresvärd i Boston. Men när hans vän och tidigare kollega Susan Plummer mördas på ett grymt sätt slår hans gamla instinkter in.

McCall blir besatt av att hitta och straffa de skyldiga bakom Susans död. Hans undersökningar leder honom på en mörk väg in i en konspiration med kopplingar till hans förflutna som hemlig agent. Han spårar upp en värld av organiserad brottslighet och korruption som sträcker sig över hela världen.

För att slutföra sitt hämndupdrag och skipa rättvisa tvingas McCall använda alla sina dödliga färdigheter och erfarenheter från sitt gamla yrkesliv. Han ställs inför en serie våldsamma konfrontationer där han med list, precision och brutalitet jagar och eliminerar de skyldiga, en efter en. Oförutsägbara vändningar och actionscener avlöser varandra när McCall kommer allt närmare konspirationen.

The Equalizer 2

Är The Equalizer 2 en bra actionfilm att titta på?

Om du gillar åtstramade och välproducerade actionthrillare med gott om grymma strider och brutalt våld är The Equalizer 2 absolut en film att rekommendera. Regissören Antoine Fuqua har återigen skapat en pulshöjande aktion- och hämndrulle i toppklass med Denzel Washington som motor.

Washington gör en ytterst övertygande rolltolkning som den hårde och obeveklige equalizer McCall. Hans kraftfulla närvaro, äkta pondus och autentiska actionscener lyfter filmens Action till nya höjder jämfört med original-filmen. Många hyllade Washington-fans anser att detta är en av hans allra bästa actionroller genom tiderna.

Utöver den välregisserade aktionen och de våldsamma striderna i spektakulära miljöer är The Equalizer 2 också en engagerande och gripande hämndthriller där vi får se hur långt en man är beredd att gå för att skipa rättvisa. Teman som vänskap, förlust och hårdnackad hämndlystnad väcker starka känslor och ger djup åt filmens handling.

Hur var mottagandet av The Equalizer 2 när den släpptes 2018?

När The Equalizer 2 hade premiär 2018 mottogs den överlag väl av både kritiker och biopublik. Många filmkritiker hyllade Denzel Washingtons otroligt bra och övertygande skådespelarprestationer, den högintensiva och våldsamma actionen samt den spännande handlingen och tempot i filmen.

Vissa kritiker menade dock att The Equalizer 2 inte riktigt nådde upp till samma nivå som originalfilmen och att vissa delar av handlingen kändes lite löst hophängande. Men de flesta var ense om att filmen erbjöd råbarkad action och adrenalinpumpande underhållning.

The Equalizer 2 blev också en rejäl kassasuccé på biograferna runt om i världen och drog in uppemot 190 miljoner dollar, trots ett relativt blygsamt produktionsbudget. För många fans var filmen en välkommen fortsättning som levererade precis vad de hade önskat - mer brutal action med Washington som hårdför rämnå-karl.

Sammanfattning

The Equalizer 2 är en explosiv actionthriller där Denzel Washington återvänder som den obeveklige rämnaren Robert McCall. När hans vän mördas vigs hans liv åt att hämnas och utplåna den farliga konspirationen bakom dådet. Med lika delar brutalt våld och engagerande karaktärsdrama blir filmen en hyllad och underhållande upplevelse.

Det råbarkade actionspektaklet, Washingtons magnifika skådespeleri och den välregisserade handlingens tempo och vändningar har fått beröm av både kritiker och biopublik. The Equalizer 2 levererar hämndthrillerdramatik på högsta nivå och är ett måste för actionfansen. Streama och upplev detta explosiva mästerverk på din favoritstreamingtjänst!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5088

Dela