alt

The Equalizer 2014 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
8 490
Betyg
calendar2014
time2h 12m
Robert McCall är en före detta hemlig specialagent som förfalskat sin egen död för att få leva ett lugnt liv i Boston. När en ung flicka vid namn Teri behöver räddning bestämmer han sig för att ge sig tillbaka in i hettan, och hamnar öga mot öga med ryska gangsters.

Skådespelare

Actor Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz

Actor Marton Csokas

Marton Csokas

Actor Denzel Washington

Denzel Washington

Actor Haley Bennett

Haley Bennett

Actor Bill Pullman

Bill Pullman

Actor Tait Fletcher

Tait Fletcher

Actor Vladimir Kulich

Vladimir Kulich

Actor David Meunier

David Meunier

Officiell trailer

Siehe auch

Teenage Mutant Ninja Turtles

Se film The Equalizer Dreamfilm gratis

Är du sugen på att se den spännande actionfilmen The Equalizer från 2014? Nu kan du streama The Equalizer gratis på Dreamfilm! Filmen hade premiär den 24 september 2014 och är en riktig adrenalinkick medDenzel Washington i huvudrollen.

The Equalizer är en film som garanterat kommer hålla dig på helspänn. Här får vi följa den före detta elitsoldaten Robert McCall, spelad av Denzel Washington. Efter att ha lagt sin våldsamma bakgrund bakom sig börjar han ett nytt liv och arbetar nu på ett byggvaruhus. Men när han en dag stöter på den unga prostituerade Teri och ser hur illa hon behandlas, väcks hans rättvisa-sinnelag. Han bestämmer sig för att hjälpa henne och tar saken i egna händer. Snart har han en hel organisation av gangsters och korrupta poliser emot sig. Men de är inte beredda på den jägare som nu jagar dem...

En spännande och adrenalinfylld actionfilm med Denzel Washington i strålande form.

I rollerna ser vi förutom Denzel Washington även Chloë Grace Moretz, David Harbour, Bill Pullman och Melissa Leo. The Equalizer regisserades av Antoine Fuqua som tidigare låg bakom filmer som Training Day och Olympus Has Fallen.

The Equalizer

Streama The Equalizer från 2014 gratis

Vill du se actionthrillern The Equalizer från 2014? Nu behöver du inte längre leta efter DVD:n eller betala dyra pengar för att hyra filmen. På Dreamfilm kan du helt gratis streama The Equalizer.

The Equalizer hadde biopremiär 2014 med Denzel Washington i den manliga huvudrollen. Filmen är baserad på en TV-serie från 1980-talet med samma namn och följer den före detta elitsoldaten Robert McCall. Sedan han lämnade sitt våldsamma förflutet bakom sig lever han nu ett stillsamt liv och arbetar på ett byggvaruhus.Men så en dag bestämmer han sig för att ingripa och hjälpa den unga prostituerade kvinnan Teri.

Snart hamnar han i en brutal uppgörelse med den ryska maffian i Boston. Han drar igång en blodig hämndaktion för att skipa rättvisa åt Teri och de andra utsatta. The Equalizer streamar du smidigt och enkelt helt gratis på Dreamfilm. Bara att sätta igång och njuta! Filmen är dubbad till svenska så du behöver inte läsa undertext.

 • Speltid: 2 timmar och 12 minuter
 • Genre: Action, thriller
 • Regissör: Antoine Fuqua
 • Medverkande: Denzel Washington, Chloë Grace Moretz m.fl.
 • Premiär: 24 september 2014

Titta på The Equalizer svenska gratis

Den Oscarsvinnande skådespelaren Denzel Washington är strålande i actionthrillern The Equalizer från 2014. Nu kan du enkelt titta på filmen gratis och helt lagligt på nätet genom streamingtjänsten Dreamfilm.

The Equalizer hade biopremiär 2014 och är baserad på en TV-serie från 1980-talet. Precis som i TV-serien får vi följa den före detta CIA-agenten Robert McCall spelad av Denzel Washington. Han lever numera ett tillbakadraget liv, men när han en dag ser den unga prostituerade Teri utsättas för övergrepp bestämmer han sig för att ingripa.

En rå och stundtals brutalt våldsam actionrulle med Denzel Washington i toppform.

Snart har Robert en hel knarkkartell och dess lakejer efter sig. Men de är inte beredda på den fruktansvärda jägare som nu jagar dem. I den svensk-dubbade versionen av The Equalizer som visas på Dreamfilm får du uppleva alla våldsamma actionscener samtidigt som du kan fokusera helt på bilderna. Perfekt om du vill kunna koppla av och bara njuta av filmupplevelsen!

The Equalizer stream online swesub

Är du sugen på att streama actionthrillern The Equalizer från 2014 med Denzel Washington? På Dreamfilm kan du se filmen gratis online med svensk text. Här streamar du The Equalizer swesub i hög kvalitet.

Den Oscarsbelönade skådespelaren Denzel Washington gör en av sina främsta roller i The Equalizer från 2014. Filmen är baserad på 1980-talsserien med samma namn och vi får här följa den före detta elitsoldaten Robert McCall spelad av Washington. Sedan han lämnat CIA lever han nu ett tillbakadraget liv. Men så en dag bestämmer han sig för att hjälpa den unga prostituerade Teri och hamnar i en brutal uppgörelse med den ryska maffian i Boston.

På Dreamfilm kan du streama The Equalizer online helt gratis med svensk text. Filmen går alltså att se swesub, så du behöver inte oroa dig över om din engelska är för dålig. Du kan helt enkelt luta dig tillbaka och njuta av filmupplevelsen samtidigt som du läser den svenska textningen.

The Equalizer

The Equalizer gratis streaming Dreamfilm

Är du sugen på att se actionthrillern The Equalizer med Denzel Washington helt gratis online? På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se kvalitetsfilmen från 2014 smidigt via gratis streaming.

Den Oscarsbelönade skådespelaren Denzel Washington är lysande i rollen som den före detta elitsoldaten Robert McCall i The Equalizer. Sedan han lämnat sitt våldsamma förflutet bakom sig lever han nu ett stillsamt liv. Men så bestämmer han sig för att hjälpa den unga prostituerade Teri och hamnar i en brutalt våldsam uppgörelse med den ryska maffian.

På Dreamfilm streamar du The Equalizer i hög kvalitet helt utan kostnad. Du behöver varken betala dyra pengar för att hyra filmen eller leta rätt på DVD:n. Bara att klicka på play och luta dig tillbaka för att få se Denzel Washington i ett adrenalinfyllt actionäventyr från 2014! Filmen går att se både med svenskt tal och svensk text.

The Equalizer från 2014 streama svenska

Den Oscarsbelönade skådespelaren Denzel Washington är lysande i huvudrollen som Robert McCall i actionthrillern The Equalizer. Filmen är från 2014 och går nu att streama helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm.

Likt TV-serien från 1980-talet med samma namn, får vi i The Equalizer från 2014 följa den före detta elitsoldaten Robert McCall spelad av Denzel Washington. Numera lever han ett stillsamt liv, men när han stöter på den unga prostituerade Teri bestämmer han sig för att hjälpa henne. Snart hamnar han mitt i en brutal uppgörelse med den ryska maffian.

Skådespelaren Denzel Washington vann en Oscar för sin roll i Training Day och levererar även här en medryckande insats. På Dreamfilm kan du streama The Equalizer gratis online med svenskt tal. Perfekt om du vill kunna luta dig tillbaka och bara njuta av filmupplevelsen utan att behöva läsa textremsor.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 8490
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Equalizer med betyget 7.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.3 antyder att The Equalizer är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.3 för The Equalizerbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

krzys

Betyget 7.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.3 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.3 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.

Produktioner av liknande genrer

Aquaman and the Lost Kingdom

Apornas planet: Uppgörelsen

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Doctor Strange in the Multiverse of Madness