close icon
page-title
The Enforcer
The Enforcer

Detaljer

 • Originaltitel: The Enforcer
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Born to Burn Films

The Enforcer Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star7
375Betyg
date2022
date1h 31m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |3 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |6 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |8 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se The Enforcer DreamFilm

Är du sugen på att se den nya actionfilmen The Enforcer? Nu finns den tillgänglig att streama gratis på DreamFilm!

The Enforcer hade biopremiär så sent som den 22 september 2022 och är en riktig höjdarfilm från produktionsbolaget Born to Burn Films. Huvudrollen spelas av superstjärnan Dwayne Johnson som gör comeback i ännu en adrenalinfylld actionrulle.

Filmen utspelar sig i en nära framtid där brottsligheten ökat lavinartat. Polisen har fått nog och tillsätter den hårdföre fostrade polisen John Brick (Dwayne Johnson) som ny chef för att få bukt med problemet. Med hjälp av sina speciella metoder börjar Brick städa upp på gatorna, men hamnar snart i konflikt med sina överordnade som inte gillar hans tillvägagångssätt.

The Enforcer är fylld med explosiva biljakter, våldsamma slagsmål och en rejäl dos svart humor. Perfekt underhållning för alla actionfans!

The Enforcer

Streama The Enforcer på DreamFilm 2022

Nu har äntligen den efterlängtade actionrullen The Enforcer premiär på bio här i Sverige. Men visste du att du kan se filmen gratis redan nu på DreamFilm?

DreamFilm är en streamingtjänst som erbjuder tusentals filmer och serier gratis online. Bland utbudet hittar du såväl nyare titlar som klassiker.

För att streama film på DreamFilm behöver du ingen prenumeration eller kontoregistrering. Allt du behöver göra är att gå in på sajten, välja film och trycka på play. Filmerna går att se både på dator och mobil enheter som platta och telefon.

Självklart finns The Enforcer med svensk text (swesub) att tillgå på DreamFilm. Så missa inte chansen, titta på den gratis online redan idag!

DreamFilm är den perfekta streamingtjänsten för dig som gillar actionfilmer men inte vill betala dyra biobiljetter eller prenumerationer.

Titta på The Enforcer online gratis

Actionfilmen The Enforcer med Dwayne "The Rock" Johnson har nyligen haft biopremiär. Men visste du att du kan se hela filmen gratis på nätet redan nu?

På streamingtjänsten DreamFilm kan du titta på The Enforcer online helt gratis. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

Filmen finns tillgänglig med svenska undertexter (swesub) så att du kan följa handlingen även om du inte behärskar engelska flytande. Bild- och ljudkvaliteten är dessutom väldigt bra.

Så om du gillar action och inte vill vänta på DVD-släppet rekommenderar jag att du kollar in The Enforcer på DreamFilm. Registrering eller prenumeration krävs inte - du kan börja streama gratis direkt!

The Enforcer swesub gratis online

Är du sugen på att se den nya storsatsningen The Enforcer med Dwayne Johnson i huvudrollen? Nu behöver du inte gå till biografen för att få se den.

På streamingtjänsten DreamFilm kan du nu titta på The Enforcer swesub gratis online. Filmen har precis lagts till i utbudet och går att se helt utan kostnad och registrering.

Handlingsmässigt utspelar sig The Enforcer i en dystopisk framtid där våldet tagit över gatorna. Polisen har fått nog och tillsätter den tuffa polisen John Brick (Dwayne Johnson) för att sanera staden med våldsamma metoder.

Filmen går i klassisk actionfilm-anda med hög puls, explosiva biljakter och slagfyllda slagsmål. Perfekt underhållning för en fredagskväll!

Så missa inte chansen att se The Enforcer swesub gratis på DreamFilm. Registrering krävs inte - klicka bara på play och njut av filmen!

The Enforcer

The Enforcer gratis stream Sverige

Den nya actionfilmen The Enforcer med Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen har nu premiär. Men du behöver inte gå till dyr biograf för att se den.

Tack vare streamingtjänsten DreamFilm kan du se The Enforcer helt gratis via nätet. DreamFilm erbjuder tusentals filmer och serier gratis online, däribland nyare titlar som The Enforcer.

För att streama film på DreamFilm i Sverige behövs ingen vpn eller registrering. Allt du behöver göra är att besöka sajten, välja film och trycka på play. Superenkelt!

Så passa på och se den häftiga actionrullen The Enforcer gratis online redan idag. Perfekt underhållning för en mysig filmmaraton i soffan!

Se The Enforcer DreamFilm full movie

Är du sugen på action? Då ska du se den nya filmen The Enforcer med Dwayne "The Rock" Johnson. Nu kan du streama den gratis på DreamFilm!

The Enforcer utspelar sig i en mörk framtidsvision där våldet eskalerat och polisen tillsätter den kontroversiella polisen John Brick (Dwayne Johnson) för att sanera gatorna med våldsamma metoder.

Filmen bjuder på allt en actionfan kan önska sig: Biljakter, explosioner, slagsmål och en rejäl dos svart humor. Missa inte The Enforcer om du gillar tuffa actionfilmer!

På DreamFilm kan du se hela filmen online gratis. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto och logga in. Sedan kan du njuta av filmen i full längd och bästa möjliga kvalitet.

Så tveka inte, utan streama The Enforcer på DreamFilm redan idag! Perfekt film att se själv eller tillsammans med vänner.

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 375

Dela