The Enforcer 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.1
362
Betyg
calendar2022
time1h 31m
En gangster upptäcker att hans femme fatale-boss har utökat verksamheten och börjat med cybersexhandel. En ung kvinna som blivit hans vän utsätts nu för stor fara. Han offrar allt för att rädda henne från den dödliga organisation han har ägnat sitt liv åt att bygga upp.

Skådespelare

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Kate Bosworth

Kate Bosworth

Actor Natalie Burn

Natalie Burn

Actor Zolee Griggs

Zolee Griggs

Actor Christos Vasilopoulos

Christos Vasilopoulos

Actor Mark Rhino Smith

Mark Rhino Smith

Actor Asen Asenov

Asen Asenov

Actor 2 Chainz

2 Chainz

Officiell trailer

Siehe auch

Se The Enforcer DreamFilm

Är du sugen på att se den nya actionfilmen The Enforcer? Nu finns den tillgänglig att streama gratis på DreamFilm!

The Enforcer hade biopremiär så sent som den 22 september 2022 och är en riktig höjdarfilm från produktionsbolaget Born to Burn Films. Huvudrollen spelas av superstjärnan Dwayne Johnson som gör comeback i ännu en adrenalinfylld actionrulle.

Filmen utspelar sig i en nära framtid där brottsligheten ökat lavinartat. Polisen har fått nog och tillsätter den hårdföre fostrade polisen John Brick (Dwayne Johnson) som ny chef för att få bukt med problemet. Med hjälp av sina speciella metoder börjar Brick städa upp på gatorna, men hamnar snart i konflikt med sina överordnade som inte gillar hans tillvägagångssätt.

The Enforcer är fylld med explosiva biljakter, våldsamma slagsmål och en rejäl dos svart humor. Perfekt underhållning för alla actionfans!

The Enforcer

Streama The Enforcer på DreamFilm 2022

Nu har äntligen den efterlängtade actionrullen The Enforcer premiär på bio här i Sverige. Men visste du att du kan se filmen gratis redan nu på DreamFilm?

DreamFilm är en streamingtjänst som erbjuder tusentals filmer och serier gratis online. Bland utbudet hittar du såväl nyare titlar som klassiker.

För att streama film på DreamFilm behöver du ingen prenumeration eller kontoregistrering. Allt du behöver göra är att gå in på sajten, välja film och trycka på play. Filmerna går att se både på dator och mobil enheter som platta och telefon.

Självklart finns The Enforcer med svensk text (swesub) att tillgå på DreamFilm. Så missa inte chansen, titta på den gratis online redan idag!

DreamFilm är den perfekta streamingtjänsten för dig som gillar actionfilmer men inte vill betala dyra biobiljetter eller prenumerationer.

Titta på The Enforcer online gratis

Actionfilmen The Enforcer med Dwayne "The Rock" Johnson har nyligen haft biopremiär. Men visste du att du kan se hela filmen gratis på nätet redan nu?

På streamingtjänsten DreamFilm kan du titta på The Enforcer online helt gratis. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

Filmen finns tillgänglig med svenska undertexter (swesub) så att du kan följa handlingen även om du inte behärskar engelska flytande. Bild- och ljudkvaliteten är dessutom väldigt bra.

Så om du gillar action och inte vill vänta på DVD-släppet rekommenderar jag att du kollar in The Enforcer på DreamFilm. Registrering eller prenumeration krävs inte - du kan börja streama gratis direkt!

The Enforcer swesub gratis online

Är du sugen på att se den nya storsatsningen The Enforcer med Dwayne Johnson i huvudrollen? Nu behöver du inte gå till biografen för att få se den.

På streamingtjänsten DreamFilm kan du nu titta på The Enforcer swesub gratis online. Filmen har precis lagts till i utbudet och går att se helt utan kostnad och registrering.

Handlingsmässigt utspelar sig The Enforcer i en dystopisk framtid där våldet tagit över gatorna. Polisen har fått nog och tillsätter den tuffa polisen John Brick (Dwayne Johnson) för att sanera staden med våldsamma metoder.

Filmen går i klassisk actionfilm-anda med hög puls, explosiva biljakter och slagfyllda slagsmål. Perfekt underhållning för en fredagskväll!

Så missa inte chansen att se The Enforcer swesub gratis på DreamFilm. Registrering krävs inte - klicka bara på play och njut av filmen!

The Enforcer

The Enforcer gratis stream Sverige

Den nya actionfilmen The Enforcer med Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen har nu premiär. Men du behöver inte gå till dyr biograf för att se den.

Tack vare streamingtjänsten DreamFilm kan du se The Enforcer helt gratis via nätet. DreamFilm erbjuder tusentals filmer och serier gratis online, däribland nyare titlar som The Enforcer.

För att streama film på DreamFilm i Sverige behövs ingen vpn eller registrering. Allt du behöver göra är att besöka sajten, välja film och trycka på play. Superenkelt!

Så passa på och se den häftiga actionrullen The Enforcer gratis online redan idag. Perfekt underhållning för en mysig filmmaraton i soffan!

Se The Enforcer DreamFilm full movie

Är du sugen på action? Då ska du se den nya filmen The Enforcer med Dwayne "The Rock" Johnson. Nu kan du streama den gratis på DreamFilm!

The Enforcer utspelar sig i en mörk framtidsvision där våldet eskalerat och polisen tillsätter den kontroversiella polisen John Brick (Dwayne Johnson) för att sanera gatorna med våldsamma metoder.

Filmen bjuder på allt en actionfan kan önska sig: Biljakter, explosioner, slagsmål och en rejäl dos svart humor. Missa inte The Enforcer om du gillar tuffa actionfilmer!

På DreamFilm kan du se hela filmen online gratis. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto och logga in. Sedan kan du njuta av filmen i full längd och bästa möjliga kvalitet.

Så tveka inte, utan streama The Enforcer på DreamFilm redan idag! Perfekt film att se själv eller tillsammans med vänner.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 362
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 7.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Enforcer. Betyget 7.1 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

The Enforcer med medelbetyget 7.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 31m. Rekommenderas varmt.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.1 betyg är en säker sak.
avatar

KarTofel

Betyget 7.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

FilmTitel

The Enforcer Titel med ett betyg på 7.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!