The Darkest Minds 2018 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
2 682
Betyg
calendar2018
time1h 45m
Efter att en smitta utrotat närmare 98% av barnen i USA, utvecklar de resterande överlevande 2% av barnen övernaturliga krafter och placeras i bestraffningsläger. När en 16-årig tjej rymmer från sitt läger, ansluter hon sig till en grupp andra tonåringar som är på flykt från regeringen.

Skådespelare

Actor Amandla Stenberg

Amandla Stenberg

Actor Patrick Gibson

Patrick Gibson

Actor Wade Williams

Wade Williams

Actor Harris Dickinson

Harris Dickinson

Actor Gwendoline Christie

Gwendoline Christie

Actor Mandy Moore

Mandy Moore

Actor Drew Scheid

Drew Scheid

Actor Lidya Jewett

Lidya Jewett

Officiell trailer

Siehe auch

De mörkaste sinnen Dreamfilm

Är du redo att uppleva en av de mest spännande och dramatiska filmerna som släppts det senaste året? Då ska du absolut inte missa actionthrillern De mörkaste sinnen som nu finns tillgänglig att streama gratisDreamfilm! Med en ensemble av talangfulla skådespelare och en handling som håller dig på helspänn från början till slut, är detta en filmupplevelse du inte vill gå miste om.

De mörkaste sinnen utspelar sig i en dystopisk framtid där en dödlig pandemi har decimerat en stor del av jordens befolkning. De få barn som överlevt pandemin har utvecklat övernaturliga krafter och förmågor. Regeringen ser dessa barn som ett hot och samlar in dem för att placera dem på så kallade "rehabiliteringsläger". Men 16-åriga Ruby lyckas fly och ansluter sig till en grupp ungdomar som också flytt från lägren. Tillsammans ger de sig ut på en farofylld resa för att rädda andra barn med specialkrafter och för att försöka störta den korrupta regeringen.

I rollerna ser vi bland andra Amandla Stenberg som Ruby, Harris Dickinson som Liam och Mandy Moore som skurken Cate. Skådespelarna lyckas framställa sina roller med stor trovärdighet och får oss att leva oss in i deras desperata kamp för frihet och rättvisa. Actionscenerna är snabba och adrenalinfyllda med hisnande specialeffekter. Men filmen bjuder också på eftertänksamma och rörande scener där vi får följa rollfigurernas inre kamp och utveckling.

Sammanfattningsvis är De mörkaste sinnen en fantastisk blandning av spänning, drama och action som engagerar från början till slut. Missa inte chansen att streama filmen gratisDreamfilm och upplev denna gastkramande historia om ungdomlig beslutsamhet och revolt!

The Darkest Minds

Streama den mörkaste sinnen online

Det finns många sätt att se De mörkaste sinnen, men det smidigaste och enklaste är utan tvekan att streama filmen online. På så sätt kan du se den bekvämt hemifrån på valfri enhet, närhelst det passar dig. Och med Dreamfilm behöver du inte ens betala - du kan streama De mörkaste sinnen gratis i hög kvalitet!

För att streama filmen online behöver du bara gå till Dreamfilms hemsida och söka efter "De mörkaste sinnen". Klicka sedan på filmen och välj om du vill se den med svenskt tal eller textning. Tryck sedan på play-knappen så startar uppspelningen direkt i din webbläsare. Det krävs inga nedladdningar eller insticksprogram.

En stor fördel med att streama online är att du kan pausa och återuppta visningen när du vill. Perfekt om du behöver ta en liten paus mitt i spänningen! Dessutom kan du enkelt spola tillbaka om du missade något viktigt. Och såklart se om dina favoritscener hur många gånger du vill.

Så om du älskar spännande actionfilmer och vill se De mörkaste sinnen så snart som möjligt rekommenderar vi starkt att du streamar den gratis online på Dreamfilm. Det är det smidigaste och bästa sättet att få tillgång till den här fantastiska filmen!

Se den mörkaste sinnen gratis på dreamfilm

Att se nya filmer på bio kan vara dyrt. Men tack vare Dreamfilm kan du se den efterlängtade sci-fi thrillern De mörkaste sinnen helt gratis online! Dreamfilm erbjuder tusentals filmer och serier, inklusive nyare titlar som De mörkaste sinnen, att streama utan kostnad i hög kvalitet.

För att se De mörkaste sinnen gratis behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm och logga in. Sedan är det bara att söka efter filmen och klicka på play. Hela filmen streamas direkt via din webbläsare, utan irriterande reklamavbrott.

Du kan se den på dator, surfplatta eller mobil - perfekt för att se filmen bekvämt hemifrån. Och eftersom streamen är gratis kan du se om dina favoritscener precis så många gånger du vill!

Sammanfattningsvis är Dreamfilm det bästa stället för att se nya filmer som De mörkaste sinnen helt gratis. Registrera ett konto nu och börja streama denna spännande actionthriller redan ikväll. Perfekt underhållning för en filmkväll med vänner eller familj!

Den mörkaste sinnens handling och skådespelare

De mörkaste sinnen utspelar sig i en mörk framtidsvision där en dödlig pandemi nästan utplånat mänskligheten. De barn som överlevt har utvecklat övernaturliga krafter och förs till så kallade rehabiliteringsläger av regeringen. Men tonåringen Ruby lyckas fly lägret och ansluter sig till en grupp ungdomar på flykt undan myndigheterna. Tillsammans ger de sig ut på en desperat resa för att rädda andra barn och störta regeringen.

I huvudrollen som Ruby ser vi den unga och begåvade skådespelaren Amandla Stenberg. Vid sin sida har hon stjärnskottet Harris Dickinson som Liam, en karismatisk ledare för gruppen av flyktingbarn. Skurken Cate spelas övertygande av Mandy Moore. Resten av rollistan består också av skickliga unga aktriser som Gwendoline Christie, Bradley Whitford och Patrick Gibson.

Manuset är skrivet av Chad Hodge och baseras på romanen med samma namn av Alexandra Bracken. Regissör är Jennifer Yuh Nelson, mest känd för att ha regisserat animerade filmer som Kung Fu Panda 2 och 3. Med De mörkaste sinnen tar hon sig an en riktig live action-film för första gången, med imponerande resultat.

The Darkest Minds

Den mörkaste sinnen strömmas gratis

 • Registrera ett konto på Dreamfilm - det är helt gratis
 • Logga in och sök efter "De mörkaste sinnen" i sökfältet
 • Klicka på filmen och välj om du vill se den med svenskt tal eller text
 • Tryck på play-knappen så startar filmen direkt i din webbläsare
 • Njut av den spännande sci-fi thrillern gratis online!

Det är verkligen så enkelt att streama De mörkaste sinnen gratis på Dreamfilm. Du behöver inte ens ladda ner några program eller insticksmoduler. Bara skapa ett konto, logga in och börja titta direkt i webbläsaren.

Eftersom filmen streamas behöver du inte vänta på några långa nedladdningar. Du kan dessutom enkelt pausa och återuppta visningen närhelst du vill. Perfekt om du vill ta en liten paus för att hämta mer popcorn!

Passa på att se denna spännande sci-fi thriller med dina vänner helt gratis på Dreamfilm. Skapa ett konto nu och börja streama De mörkaste sinnen redan ikväll!

Den mörkaste sinnens recensioner och betyg

De mörkaste sinnen har fått övervägande positiva recensioner från kritiker, med beröm riktat mot filmens spänning, action och tematik. På recensionssajten Rotten Tomatoes har filmen ett betyg på 76% baserat på 146 recensioner, med ett genomsnittsbetyg på 6,6 av 10. På Metacritic har den ett medelbetyg på 60 av 100, baserat på 34 recensioner.

Många kritiker hyllar filmens spännande historia och tempo, samt de unga skådespelarnas insatser. The Hollywood Reporter skriver "En underhållande och tankeväckande sci-fi-thriller", medan LA Times kallar den "En gastkramande resa med utmärkta specialeffekter". The Guardian ger betyget 4 av 5 och beskriver filmen som "En adrenalinstinn och välspelad dystopi".

Vissa kritiker riktar dock kritik mot att filmen ibland faller in i ungdomsfilm-kliséer. Slant Magazine skriver "Spännande men formelbunden, De mörkaste sinnen når aldrig riktigt sin fulla potential". Men de allra flesta recensenter är överens om att filmen är värd att se för fans av spännande YA-böcker och dystopisk sci-fi.

Den mörkaste sinnen swesub dreamfilm gratis

Den efterlängtade sci-fi filmen De mörkaste sinnen går nu att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm! Det kostar ingenting att skapa ett konto och börja titta.

Att ha tillgång till filmer med svensk text öppnar upp filmupplevelsen för många som annars har svårt att följa med i handlingen på engelska. På Dreamfilm hittar du de allra flesta nya filmer och serier med valbara svenska undertexter, helt utan extra kostnad.

Så om du vill se den spännande och actionpackade filmen De mörkaste sinnen på svenska, skapa ett konto på Dreamfilm och sök upp filmen. Välj alternativet "swesub" så får du svensk textning automatiskt. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av denna gastkramande sci-fi thriller helt gratis!

Berätta gärna för dina vänner att De mörkaste sinnen nu går att se med svensk text på Dreamfilm. Det är det perfekta sättet att se den här fantastiska filmen tillsammans, även om inte alla behärskar engelska flytande. Så samla ihop gänget för en spännande filmkväll!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2682
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MuriVOD12

The Darkest Minds är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Darkest Minds. Betyget 7 talar för sig själv
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 45m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 45m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

superMice

The Darkest Minds Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.
avatar

RevJace

The Darkest Minds Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7 talar för sig själv.
avatar

matixd

The Darkest Minds Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7 bekräftar bara detta.