alt

The Dark Knight Rises 2012 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.8
21 881
Betyg
calendar2012
time2h 45m
Åtta år har gått sedan Batman blivit en jagad flykting. När han tog på sig skulden för distriktsåklagare Harvey Dents död, så offrade Batman allt för det han och kommissarie Gordon hoppades skulle vara räddningen för Gotham. Lögnen fungerade till en början då all kriminell verksamhet krossades under tyngden av lagen Dent Act. Nu är allt på väg att förändras när två nya spelare dyker upp i Gothams undre värld.

Skådespelare

Actor Gary Oldman

Gary Oldman

Actor Cillian Murphy

Cillian Murphy

Actor Liam Neeson

Liam Neeson

Actor Anne Hathaway

Anne Hathaway

Actor Morgan Freeman

Morgan Freeman

Actor Joey King

Joey King

Actor Glen Powell

Glen Powell

Actor Marion Cotillard

Marion Cotillard

Officiell trailer

Siehe auch

Se The Dark Knight Rises gratis online 2022

Den avslutande delen i Christopher Nolans mörka Batman-trilogi, The Dark Knight Rises, släpptes 2012 och blev en stor biosuccé. Filmen är definitivt värd att se för alla fans av superhjältefilmer.

I The Dark Knight Rises måste Batman åter igen rädda Gotham City, denna gång från den hänsynslösa terroristen Bane. Christian Bale återvänder i huvudrollen som Batman, medan Tom Hardy spelar skurken Bane. Filmen är fylld med hisnande actionsekvenser och spännande vändningar.

Om du inte har sett The Dark Knight Rises än så är det hög tid att göra det. Filmen finns nu att streama gratis online i bra kvalitet. Du behöver inte ens registrera dig för att titta.

Så om du gillar Batman, Christian Bale eller bara bra actionfilmer i allmänhet, gå till vår DreamFilm-sida och börja streama The Dark Knight Rises gratis online nu!

The Dark Knight Rises

Streama The Dark Knight Rises svenska DreamFilm

Sista delen i Nolans omtyckta Batman-trilogi, The Dark Knight Rises, är absolut en film som är värd att se. Nu har du chansen att streama The Dark Knight Rises svenska helt gratis.

Filmen utspelar sig åtta år efter händelserna i The Dark Knight. Batman har försvunnit och Götham City tror att fred råder. Men en ny fiende dyker upp - den skoningslösa terrorister Bane som hotar att förstöra staden.

I huvudrollen som Batman ser vi återigen Christian Bale. Och Tom Hardy gör ett minnesvärt porträtt som den kusliga skurken Bane. Hans kraftfulla närvaro på skärmen är en av filmens höjdpunkter.

Missa inte chansen att streama The Dark Knight Rises gratis med svensk text på vår strömningssida DreamFilm. Registrering krävs inte och filmen går att se i bra kvalitet på de flesta enheter.

Titta på The Dark Knight Rises svenska gratis

Är du ett fan av Batman och har inte sett den avslutande delen i Nolans trilogi? Då ska du inte missa chansen att titta på The Dark Knight Rises svenska gratis online.

Filmen från 2012 följer Batman när han måste rädda Gotham City från terroristen Bane och hans anhängare. Det är över 2,5 timmar med spännande action och drama som kommer fånga alla fans av superhjältefilmer.

Bale är utmärkt som vanligt i huvudrollen och Tom Hardy skrämmer slag på en som den kusliga Bane. Han tillför en intensiv, hotfull närvaro på duken.

Så varför vänta? Gå till vår strömningssida DreamFilm och börja titta på The Dark Knight Rises gratis med svenska undertexter nu. Ingen registrering krävs.

The Dark Knight Rises är en dramatisk, spännande avslutning på en av de bästa superhjältefilm-trilogierna någonsin.

Den mörka riddaren stiger film stream svenska

Christopher Nolans mörka och högdramatiska avslutning på sin omtyckta Batman-trilogi, The Dark Knight Rises, är nu tillgänglig att streama online med svenska undertexter.

I denna sista film måste Christian Bales Batman återvända från sin självvalda exil för att rädda Gotham City från den despotiske skurken Bane, spelad av Tom Hardy. Det hela kulminerar i en intensiv showdown mellan hjälte och skurk.

The Dark Knight Rises är fylld med spännande actionsekvenser och hisnande specialeffekter. Men det är också en gripande, känslosam berättelse om en trasig hjälte som måste resa sig för att skydda sin stad en sista gång.

Missa inte chansen att streama hela The Dark Knight Rises gratis online med svensk text. Det krävs ingen registrering för att titta. Upplev den dramatiska avslutningen på Nolans Batman-saga nu!

 • Spännande action och hisnande effekter
 • Gripande berättelse om en trasig hjälte

The Dark Knight Rises

Full film The Dark Knight Rises svenska DreamFilm

The Dark Knight Rises är den episka finalen på Christopher Nolans omtyckta mörka Batman-trilogi. Nu kan du streama hela filmen med svenska undertexter i utmärkt kvalitet.

Åtta år har gått sedan Jokern terroriserade Gotham City och Batman försvann spårlöst. Men när den skoningslösa terroristen Bane hotar staden tvingas den mörke riddaren återvända.

Christian Bale är bättre än någonsin i huvudrollen medan Tom Hardy skrämmer slag på en i rollen som den kusliga och karismatiska Bane. Filmen bjuder på över 2,5 timmar med spännande action och drama.

Gå till DreamFilm för att streama hela The Dark Knight Rises gratis med svenska undertexter nu. Ingen registrering krävs och du kan titta på de flesta enheter.

The Dark Knight Rises är en spännande, actionfylld och känslosam avslutning på en av historiens bästa superhjältefilm-trilogier.

Batman filmen från 2012 streamas online

Den svenska folkets älskling Christian Bale är tillbaka som Batman i The Dark Knight Rises från 2012, den avslutande delen i Christopher Nolans mörka och hyllade trilogi om den maskerade hämnaren.

Åtta år efter händelserna i The Dark Knight har Batman försvunnit. Men när terroristen Bane hotar att förstöra Gotham City måste den mörke riddaren återvända för att rädda staden han älskar.

Tom Hardy gör ett minnesvärt porträtt som Bane och Anne Hathaway är catwoman. Filmen bjuder på över 2,5 timmar actionfylld underhållning för hela familjen.

Streama Batman-filmen från 2012 med svensk text helt gratis på vår filmsida nu. Ingen registrering krävs och filmen går att se på de flesta enheter i utmärkt kvalitet.

Sammanfattning

I den här artikeln får du veta hur du kan streama den sista delen i Christopher Nolans omtyckta Batman-trilogi, The Dark Knight Rises, gratis online med svensk text. Filmen hade biopremiär 2012 och blev en stor succé världen över.

Vi går igenom var och hur du kan titta på filmen gratis via strömningstjänsten DreamFilm. Ingen registrering krävs och du kan se hela den över 2,5 timmar långa filmen i bra kvalitet på de flesta enheter.

Artikeln innehåller även lite bakgrundsinformation om filmens handling och skådespelarna. Bland annat får vi veta mer om Christian Bales återkomst som Batman och Tom Hardys skrämmande porträtt av skurken Bane.

Så om du gillar superhjältefilmer och inte har sett The Dark Knight Rises än, eller bara vill se om den igen, så är detta din chans att streama den svenska fulla filmen helt gratis online.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 21881
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.8 inte övertygar dig om att titta på The Dark Knight Rises, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 45m
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 45m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.8 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

The Dark Knight Rises Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.8 talar för sig själv.
avatar

matixd

The Dark Knight Rises Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.8 bekräftar bara detta.