close icon
page-title
The Conjuring: The Devil Made Me Do It
The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Detaljer

 • Originaltitel: The Conjuring: The Devil Made Me Do It
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: New Line Cinema

The Conjuring: The Devil Made Me Do It 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.5
5673Betyg
date2021
date1h 51m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |14 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Semister12

  |6 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |9 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |10 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Conjuring: Dödsmörkret inifrån Dreamfilm

Älskar du skräckfilmer? Då måste du se den här filmen. The Conjuring: Dödsmörkret inifrån är den tredje delen i den populära The Conjuring-serien. Filmen baseras på ett verkligt fall om en man som hävdar att djävulen tvingade honom att mörda. Med sina skrämmande scener och ondskefulla besatthet kommer den här filmen garanterat skaka om dig.

I The Conjuring: Dödsmörkret inifrån får vi följa Ed och Lorraine Warren, ett gifta par som arbetar som demonologer och undersöker övernaturliga händelser. De kallas in för att hjälpa en mordmisstänkt man som hävdar att han blev besatt av en demon som tvingade honom att döda. Tillsammans inleder de en kamp mot djävulen för att befria mannen från den ondskefulla närvaron och rentvå hans namn.

Spökhistoria baserad på sant fall

Precis som de tidigare filmerna i serien, är även den här filmen baserad på Ed och Lorraine Warrens verkliga fallarkiv. Paret undersökte faktiskt fallet med Arne Cheyenne Johnson, en man som hävdade att djävulen tvingade honom att mörda sin hyresvärd. Även om rättsväsendet inte godtog försvaret, förblev fallet kontroversiellt. Nu får vi se den skrämmande sanna historien dramatiseras på vita duken.

Med tanke på att fallet utspelade sig 1981 känns handlingen oväntat aktuell. Trots filmens övernaturliga inslag är relationerna mellan rollfigurerna trovärdiga och ger historien en stark emotionell tyngd. Perfekt för dig som gillar spökhistorier baserade på verkliga händelser!

Titta på skräckfilmen gratis

The Conjuring-filmerna är kända för sina höga produktionsvärden och skrämmande scener som får publiken att hoppa till i biosalongerna. Med skådespelare som Patrick Wilson och Vera Farmiga i huvudrollerna utlovar den här filmen många skrämmande ögonblick. Även recensenterna hyllar filmen och ger den höga betyg.

En intensiv ochläskig skräckfilm som levererar det den utlovar, med väl genomförda skrämselscener och ett fint porträtt av ett par som tar kampen med mörkrets krafter.

Missa inte chansen att se den här från och med 25:e maj! Med Dreamfilm kan du titta på skräckfilmen gratis online redan nu. Perfekt för en lyckad filmkväll i soffan eller med vännerna.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Ondskefull besatthet skakar familj

I centrum av handlingen finns familjen Glatzel vars son David blir besatt av en demonisk ande. Familjen vänder sig desperat till demonologerna Ed och Lorraine Warren för att driva ut den onda anden ur deras sons kropp.

Den unga skådespelaren Ruairi O’Connor gör ett fint porträtt av den besatte pojken och lyckas gestalta både oskuldens och ondskans sidor. Som föräldrar till David ser vi Julian Hilliard och Sarah Catherine Hook som med stor övertygelse visar familjens förtvivlan. Tillsammans lyckas de förmedla känslan av en familj i kris mitt i en ondskefull besatthet.

Kampen mot djävulen online swesub

Likt de tidigare filmerna i serien förväntas The Conjuring: Dödsmörkret inifrån leverera många adrenalinstinna och läskiga scener. Med tanke på filmens religiösa teman lär vi få se hur Ed och Lorraine Warren med tro och bön driver ut demoniska andar.

Regissören Michael Chaves, som debuterade med skräckfilmen The Curse of La Llorona, lovar att den här filmen kommer att ta skräckupplevelsen till nya höjder. Med tanke på filmens fruktansvärda demonbesatthet och exorcism-tema kan vi förvänta oss en hel del hårresande och störande scener. Perfekt för dig som gillar skräck med ett övernaturligt tema!

Missa inte chansen att följa Ed och Lorraines kamp mot djävulen och den ondskefulla besattheten. Med Dreamfilm kan du streama filmen gratis online redan nu, med svensk text. Perfekt för en intensiv filmkväll!

Skrämmande scen i The Conjuring Dreamfilm

The Conjuring-filmerna är kända för sina väl genomförda och läskiga skräckscener. Även i den här filmen får vi garanterat se hur regissören Michael Chaves lyckas skapa en kuslig stämning och få pulsen att stiga.

Enligt trailern att döma verkar det som att den unge pojken David kommer att stå i centrum för några riktigt obehagliga scener. Vi får se hur han transformerats och blivit besatt av en ond ande, med svartnande ögon och ett skrämmande leende. Scenerna där prästen utför en exorcism på David lovar också att bli minst sagt obehagliga.

Även skådespelarna Patrick Wilson och Vera Farmiga i rollerna som demonologerna Ed och Lorraine Warren förväntas frammana en del rysningar. Deras scener brukar vara fyllda med spänning då de kommunicerar med andarna från den andra sidan. Vi får garanterat se hur de använder sina mediala förmågor för att driva ut den onda anden.

Sammanfattningsvis utlovar The Conjuring: Dödsmörkret inifrån att bli ännu en Nervkittlande skräckupplevelse fylld med skrämmande scener. Missa inte chansen att titta på filmen gratis online på Dreamfilm!

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 5673

Dela