alt

The Conjuring 2 2016 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
7 973
Betyg
calendar2016
time2h 14m
Spökjägarparet Ed och Lorraine reser till London för att hjälpa en ensamstående mamma som bor med sina fyra barn i ett hus plågat av onda andar.

Skådespelare

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Vera Farmiga

Vera Farmiga

Actor Frances O'Connor

Frances O'Connor

Actor Sterling Jerins

Sterling Jerins

Actor Javier Botet

Javier Botet

Actor Maria Doyle Kennedy

Maria Doyle Kennedy

Actor Shannon Kook

Shannon Kook

Actor Madison Wolfe

Madison Wolfe

Officiell trailer

Siehe auch

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

The Conjuring 2 DreamFilm Streama Skräckfilmen Online

Är du sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du inte missa The Conjuring 2 som nu finns att streama online på DreamFilm. Den här filmen utlovar garanterade rysningar och är perfekt för dig som gillar skräckinjagande filmer.

The Conjuring 2 är uppföljaren till succéskräckisen The Conjuring från 2013. Filmen utspelar sig 1976 och handlar om de välkända spökjägarna och demonologerna Ed och Lorraine Warren, som åker till London för att hjälpa en ensamstående mamma och hennes fyra barn. Familjen terroriseras av onda andar i sitt hem och Warrens måste använda all sin expertis för att besegra det skräckinjagande spöket.

Precis som originalet väljer uppföljaren att baseras på Warrens påstådda verkliga fall, den här gången det mytomspunna Enfield Poltergeist-fallet. Med skrämmande specialeffekter, oväntade vändningar och en iskall stämning utlovar The Conjuring 2 massvis med rysningar. Patrick Wilson och Vera Farmiga är tillbaka i sina roller som demonologparet och lyckas verkligen fånga känslan från första filmen.

Titta På The Conjuring 2 Gratis Svensk Text

På DreamFilm kan du titta på The Conjuring 2 helt gratis med svensk text. Filmen släpptes på bio sommaren 2016 och är nu tillgänglig online för alla skräckfilmsfantaster. Streama den bekvämt från datorn, surfplattan eller mobilen var och när du vill.

The Conjuring 2 är en riktigt läskig upplevelse som garanterat får dig att hoppa till i soffan. Med sina väl genomförda skräckscener och störande atmosfär är detta en skräckis som du sent kommer att glömma. Så släck lamporna, höj volymen och förbered dig på att streama en av de bästa skräckfilmerna på senare år.

The Conjuring 2 är enastående läskig och kommer garanterat att skrämma slag på dig.

The Conjuring 2

Upplev Rysningarna i The Conjuring 2 På DreamFilm

Är du redo för att få blodet att isas och håret att resa sig? Då ska du uppleva rysningarna i The Conjuring 2 som nu finns att streama på DreamFilm. Regissören James Wan, känd för skräckisar som Saw och Insidious, visar än en gång att han är mästare på att skapa stämningar som får publiken att skrika.

I The Conjuring 2 får vi följa Ed och Lorraine Warren till det ökända Enfield-fallet i London. Där terroriseras en ensamstående mamma och hennes fyra barn av en mörk närvaro. Med sina mediumförmågor försöker Warrens kommunicera med och slutligen besegra den ondskefulla anden som hemsöker huset.

The Conjuring 2 är proppad med väl genomförda rysningar som får blodtrycket att stiga. Till skillnad från många moderna skräckfilmer som förlitar sig på blod och gore, bygger The Conjuring 2 upp en kuslig stämning med psykologisk skräck. Så om du gillar att få hjärtat att banka hårt ska du absolut streama den här filmen på DreamFilm.

The Conjuring 2 ger dig garanterat några sömnlösa nätter!

Se The Conjuring 2 Med Svenskt Tal På DreamFilm

På DreamFilm kan du se The Conjuring 2 med svenskt tal helt gratis online. Skräckisar blir alltid lite extra läskiga när man får uppleva dem på sitt modersmål, så passa på att njuta av den svenska dubbningen.

I rollerna som demonologerna Ed och Lorraine Warren ser vi återigen Patrick Wilson och Vera Farmiga. Deras starka insatser och trovärdiga skådespeleri bidrar till filmen spännande stämning. Även den brittiska ensemblen gör ett fantastiskt jobb med att gestalta den hemsökta familjen.

Med sin mästerliga regi, starka rollprestationer och välkomponerade manus är The Conjuring 2 en skräckfilm utöver det vanliga. Så släck ljuset och på med svenskt ljud för en extra skrämmande upplevelse när du streamar filmen på DreamFilm.

Streama The Conjuring 2 Med Svensk Text Från 2016

Den kusliga skräckfilmen The Conjuring 2 från 2016 går att streama med svensk text på DreamFilm. Filmen regisserades av James Wan som tidigare stått bakom uppskattade skräckisar som Saw och Insidious.

The Conjuring 2 utspelar sig 1976 och följer det välkända mediumsparet Ed och Lorraine Warren, som åker till London för att undersöka det så kallade Enfield-fallet. I ett hyreshus terroriseras en ensamstående mamma och hennes fyra barn av en elak poltergeist och Warrens måste ta till alla sina kunskaper för att rädda familjen.

Skräckisen är proppad med välkomponerade scenarion och överraskningsmoment som får blodtrycket att höjas. Den psykologiska skräcken och det obehagliga ljudlandskapet bidrar till filmens iskalla stämning. Så streama den här rysaren från 2016 för garanterade rysningar.

The Conjuring 2

Upplev Skräckinjagande Ögonblick i The Conjuring 2 Online

Är du sugen på att uppleva skräckinjagande ögonblick som får nackhåren att resa sig? Då ska du se The Conjuring 2 som nu går att streama online på DreamFilm. Här väntar garanterat många stunder med hjärtat i halsgropen.

I den här uppföljaren till succéskräckisen The Conjuring från 2013 får vi återigen följa demonologerna Ed och Lorraine Warren, spelade av Patrick Wilson och Vera Farmiga. Paret reser till London för att hjälpa en familj som terroriseras av en elak poltergeist i sitt hem.

Regissören James Wan visar återigen prov på ett stort hantverkskunnande och lyckas bygga upp en stämning som kryper under skinnet på publiken. Med oväntade skräckinjagande scener och ett obehagligt ljudlandskap utlovar The Conjuring 2 en skrämmande filmupplevelse. Så släck ljuset och streama online för att uppleva skräckinjagande ögonblick.

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 7973
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Skräck. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Conjuring 2 med betyget 7.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MuriVOD12

The Conjuring 2 är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.3 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Conjuring 2. Betyget 7.3 talar för sig själv
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 14m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

The Conjuring 2 Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.3 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

The Conjuring 2 Betyget 7.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer