close icon
page-title
The Conjuring
The Conjuring

Detaljer

 • Originaltitel: The Conjuring
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Evergreen Media Group

The Conjuring 2013 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.5
11108Betyg
date2013
date1h 52m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |7 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |8 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm The Conjuring Streama Online

The Conjuring är en amerikansk skräckfilm från 2013 som nu finns att streama online helt gratis på Dreamfilm. Filmen är baserad på paranormala utredarna Ed och Lorraine Warren och en av deras mest kända fall. Streama den här spännande och läskiga filmen redan idag!

Filmen utspelar sig på 1970-talet och följer paret Perron som flyttar in i ett gammalt hus på landsbygden tillsammans med sina fem döttrar. De börjar snart märka konstiga och skrämmande saker i huset, och kontaktar de kända mediumen Ed och Lorraine Warren för att få hjälp.

Tillsammans försöker de reda ut vad det är som spökar i huset och vad det vill. Ju mer de gräver desto mer skrämmande blir det. Det visar sig att huset har en mörk och våldsam historia. Kan de stoppa de onda krafterna innan någon kommer till skada?

The Conjuring är en riktigt bra skräckis med många jump scares och en spännande historia. Perfekt film att streama en sen kväll!

The Conjuring

Titta På The Conjuring Gratis Sverige

Vill du se en riktigt bra och läskig skräckfilm? Då ska du titta på The Conjuring som nu går att streama helt gratis här på Dreamfilm!

Filmen utspelar sig som sagt på 1970-talet och följer den sanna historien om Ed och Lorraine Warren, ett gift par som arbetar som medium och paranormala utredare. När familjen Perron flyttar in i ett gammalt, avsides beläget hus börjar mystiska och skrämmande saker hända.

De kontaktar Ed och Lorraine för att be om hjälp att reda ut vad det är som händer i huset. Tillsammans börjar de undersöka husets historia och märker snart att det finns en mörk hemlighet gömd där.

Det visar sig att huset är hemsökt av ondskefulla andar. Kan Ed och Lorraine fördriva de onda krafterna och rädda familjen Perron innan någon kommer till skada?

Se Hela Filmen The Conjuring Svenska

Är du sugen på att se en riktigt bra och läskig spökfilm? Då ska du se hela filmen The Conjuring som nu finns att streama helt gratis med svenska undertexter här på Dreamfilm!

The Conjuring är en av de bästa skräckfilmerna på senare år och garanterat en film du inte vill missa!

Handlingen, som delvis är baserad på verkliga händelser, kretsar kring Ed och Lorraine Warren som på 1970-talet var kända för att vara paranormala utredare. De kallas till den avsides belägna gården där familjen Perron nyligen flyttat in.

Familjen har börjat uppleva mystiska och skrämmande händelser i det gamla huset. Tillsammans börjar Ed, Lorraine och familjen Perron undersöka vad det kan vara frågan om - och snart står det klart att huset är hemsökt av mörka och ondskefulla krafter.

Kan de fördriva andarna och rädda den stackars familjen innan det är försent? Det får du reda på om du ser hela den här otäckt bra skräckfilmen!

Streama The Conjuring Från 2013

Är du sugen på att se en riktigt spännande och välspelad skräckfilm? Då ska du streama The Conjuring som kom ut ända bakåt 2013. Nu kan du se den här fullpackade spökfilmen gratis online!

The Conjuring handlar om det gifta paret Ed och Lorraine Warren, två av världens främsta paranormala utredare. På 1970-talet kallas de till den avlägset belägna gården där familjen Perron just flyttat in.

Familjen har börjat uppleva mystiska och skrämmande saker i huset och tror att det kan vara hemsökt av andar eller annat otyg. Tillsammans med familjen börjar Ed och Lorraine nysta i husets historia för att se om de kan hitta några ledtrådar till vad som pågår.

Men ju mer de rotar runt, desto otäckare saker börjar hända. Det visar sig att huset har en väldigt mörk och våldsam förflutet. Kan de stoppa de ondskefulla krafterna innan det är försent?

 • Spelades in 2013 men känns fortfarande fräsch och skrämmande
 • Baserad på Ed och Lorraine Warrens verkliga fall
 • Perfekt film att streama en sen natt!

The Conjuring

Swesub The Conjuring Skräckfilm

Letar du efter en riktigt bra skräckfilm att se? Då ska du streama The Conjuring, den härligt läskiga spökfilmen från 2013 med svenska undertexter. Nu kan du se den helt gratis online!

The Conjuring handlar om det verkliga paret Ed och Lorraine Warren, två av världens mest kända paranormala utredare. På 1970-talet tillkallas de till den avlägset belägna gården där familjen Perron just har flyttat in.

Familjen börjar uppleva mystiska och skrämmande händelser och tror att det kan bero på att huset är hemsökt. Tillsammans börjar de undersöka husets historia för att försöka lista ut vad det är som pågår där.

Men det visar sig att huset har en mörk hemlighet. Kan de stoppa de onda krafterna innan de tar över helt och hållet? Se hela den här otäckt bra skräckfilmen och ta reda på svaret!

Full Längd The Conjuring Dreamfilm

Letar du efter kvällens film? Då rekommenderar jag varmt att du streamar den fulla längden av The Conjuring som just nu finns gratis att se på Dreamfilm!

The Conjuring är en amerikansk skräckfilm från 2013 som delvis är baserad på verkliga händelser. Den handlar om det gifta paret Ed och Lorraine Warren som på 1970-talet var kända för att vara paranormala utredare och medium.

De blir inkallade till den avlägset belägna gården där familjen Perron precis flyttat in. Familjen har börjat uppleva konstiga och läskiga saker i huset och misstänker att det kan vara hemsökt.

Med sin mörka atmosfär, välregisserade jump scares och starka skådespelarinsatser är The Conjuring en skräckfilm som är väl värd att streamas.

Tillsammans börjar Ed, Lorraine och familjen Perron undersöka husets historia för att ta reda på vad det är frågan om. Men det visar sig att huset hyser på en fruktansvärd hemlighet som hotar att sluka dem alla...

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 11108

Dela