alt

The Blind Side 2009 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
6 046
Betyg
calendar2009
time2h 09m
Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

Skådespelare

Actor Kathy Bates

Kathy Bates

Actor Sandra Bullock

Sandra Bullock

Actor Lily Collins

Lily Collins

Actor Jae Head

Jae Head

Actor Tim McGraw

Tim McGraw

Actor Ray McKinnon

Ray McKinnon

Actor Joe Chrest

Joe Chrest

Actor David Dwyer

David Dwyer

Officiell trailer

Siehe auch

Se den inspirerande DreamFilm The Blind Side gratis online

Är du redo att se en av de mest hyllade och oscarvinnande dramafilmerna på senare år? Då ska du inte missa att se The Blind Side gratis online på DreamFilm!

Denna sanna och gripande historia från 2009 handlar om den fattiga tonåringen Michael Oher som tas in i en rik familj och får en helt ny chans i livet. Trots att han är en ensamvarg som vuxit upp under tuffa förhållanden, visar sig Michael ha en naturlig talang för amerikansk fotboll.

Tack vare familjen Tuohys omvårdnad, kärlek och stöd kan Michael så småningom förverkliga sina drömmar och bli en stor stjärna inom sporten. Men resan dit är inte alltid lätt. Utanförskap och fördomar måste övervinnas.

The Blind Side kommer garanterat att ge dig hopp, värme och tro på det goda i människan. Filmen visar att med lite medmänsklighet kan vi alla göra skillnad och hjälpa någon annan att lyckas i livet.

The Blind Side

Upplev den varma vänskapen och kärleken i denna rörande DreamFilm

Relationen mellan Michael och familjen Tuohy står i centrum i The Blind Side. Trots sina väldigt olika bakgrunder knyts de samman av en stark vänskap och kärlek som för alltid kommer förändra deras liv.

Sandra Bullock gör en Oscar-vinnande insats i rollen som Leigh Anne Tuohy, den varma och bestämda kvinnan som tar Michael under sina vingar. Hon och maken Sean, spelad av Tim McGraw, blir snabbt som föräldrar för Michael och han en del av familjen.

Tillsammans upplever de glädje, sorg och alla utmaningar som livet för med sig. Men familjebanden visar sig starkare än någonsin och hjälper Michael att växa som person och utvecklas till sin fulla potential.

The Blind Side är en film som tar tag i ditt hjärta och får dig att skratta och gråta om vartannat. Du kommer garanterat att bli berörd av den fina vänskapen och kärleken som växer fram mellan karaktärerna i denna DreamFilm.

Följ Michaels resa från utanförskap till fotbollsstjärna i denna DreamFilm

The Blind Side är inte bara en varm familjehistoria, utan även en riktigt bra sportsfilm. Här får vi följa tonåringen Michaels fantastiska resa från hemlös nobody till en av USA:s mest lovande fotbollstalanger.

Trots att Michael knappt spelat fotboll tidigare upptäcker hans nya familj snabbt hans naturliga atletiska förmåga och storlek som gör honom perfekt för sporten. Med hårt arbete och träning utvecklas Michael snart till en dominant stjärna inom amerikansk fotboll.

Vi får se Michael tuffa sig igenom utmanande matcher och bli allt bättre för varje dag som går. Parallellt måste han hanteralivet utanför planen och folk som tvivlar på honom. Men med familjen Tuohys stöd lyckas han till slut nå ända fram.

The Blind Side visar inspirerande att ingenting är omöjligt om man bara tror på sig själv och inte ger upp. En riktigt bra feelgood-film som garanterat kommer att få dig att jubla!

Streama den oscarvinnande succéfilmen The Blind Side gratis på DreamFilm

The Blind Side blev en enorm biosuccé när den hade premiär 2009 och har hyllats världen över. Sandra Bullock vann en Oscar för Bästa kvinnliga huvudroll och filmen nominerades även för Bästa film.

Nu kan du streama denna oscarvinnande feelgood-DreamFilm helt gratis online! The Blind Side finns tillgänglig med svensk text och i bra bildkvalitet. Perfekt för en inspirerande filkväll!

Så poppa popcorn, samla familjen och vänner och njut av denna fantastiska berättelse om vänskap, kärlek och att aldrig ge upp. The Blind Side är en filmklassiker du inte får missa!

"The Blind Side visar att med lite medmänsklighet kan vi alla göra skillnad och hjälpa någon annan att lyckas i livet."

Streama The Blind Side gratis nu och låt dig inspireras och underhållas av denna oscarbelönade feelgood-DreamFilm!

10 liknande filmer:

  1. The Zone of Interest
  2. PERFECT DAYS
  3. Todos los nombres de Dios
  4. Jesus
  5. Nowhere
  6. Insidan ut
  7. Trunk - Locked In
  8. After Everything
  9. Gran Turismo
  10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 6046
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på The Blind Side, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Blind Side med betyget 7.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter The Blind Side. Betyget 7.7 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Drama , se till att kolla in title. Betyget 7.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

The Blind Side med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 09m
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

RevJace

The Blind Side Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.7 talar för sig själv.
avatar

matixd

The Blind Side Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.7 bekräftar bara detta.