The Black Phone 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
4 410
Betyg
calendar2022
time1h 43m
Finney Shaw, en blyg men smart 13-årig pojke, kidnappas av en sadistisk mördare och blir inlåst i en ljudisolerad källare där det är lönlöst att skrika. När en urkopplad telefon på väggen börjar ringa, upptäcker Finney att han kan höra rösterna från mördarens tidigare offer. Och de är fast beslutna att se till att det som hände dem inte händer Finney.

Skådespelare

Actor Jeremy Davies

Jeremy Davies

Actor Ethan Hawke

Ethan Hawke

Actor Madeleine McGraw

Madeleine McGraw

Actor Brady Hepner

Brady Hepner

Actor E. Roger Mitchell

E. Roger Mitchell

Actor Mason Thames

Mason Thames

Actor Mark Riccardi

Mark Riccardi

Actor Gina Jun

Gina Jun

Officiell trailer

Siehe auch

Se The Black Phone Dreamfilm online gratis

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen The Black Phone? Nu kan du streama den helt gratis på Dreamfilm! Filmen hade biopremiär så sent som i juni 2022 och har redan hunnit bli hyllad för sitt skrämmande storyline och starka skådespelarinsatser.

I The Black Phone får vi följa tonåringen Finney Shaw som blir bortrövad av en seriemördare som gömmer honom i en ljudisolerad källare. Den enda kontakten med omvärlden är via en svart, uråldrig telefon som plötsligt börjar ringa. I luren hörs röster från mördarens tidigare offer som försöker varna och hjälpa Finney...

Det här är en riktigt ryslig thriller som garanterat får blodet att frysa till is i ådrorna. Perfekt film att se när höstmörkret lägger sig utanför fönstret! Streama The Black Phone gratis i hög kvalitet redan idag på Dreamfilm.

Skådespelarna Mason Thames och Madeleine McGraw gör starka insatser i huvudrollerna som syskonen Finney och Gwen Shaw. Vi får också se Ethan Hawke i en iskall skurkroll som seriemördaren Grabber. Räkna med att få mardrömmar efter att ha sett honom i aktion...

The Black Phone

Streama skräckfilmen The Black Phone (2022)

Är du sugen på en ordentlig dos rysarmor? Då ska du streama den nya skräckfilmen The Black Phone som har svensk premiär på Dreamfilm redan nu! Det här är en riktigt läskig thriller baserad på novellen med samma namn skriven av Joe Hill.

Handlingen utspelar sig 1978 i en småstad i USA. När tonåringen Finney Shaw blir bortrövad av den fruktade seriemördaren "Grabbern" hamnar han i en mardröm utan like. Inlåst i en ljudisolerad källare med bara en konstig svart telefon som sällskap verkar det inte finnas något hopp om räddning.

Men när den svarta telefonen plötsligt börjar ringa och Finney hör rösterna från Grabberns tidigare offer som försöker hjälpa honom, väcks ett nytt hopp. Kan Finney komma på ett sätt att fly och besegra den grymme mördaren innan det är för sent?

Med sina oväntade vändningar och skrämmande scener är The Black Phone garanten för en riktigt otäck filmupplevelse. Streama den redan idag på Dreamfilm!

Titta på The Black Phone svenska Dreamfilm

Är du redo för en rejäl dos rysningar? Då ska du titta på den nya skräckisen The Black Phone som nu har svensk premiär på Dreamfilm! Filmen regisseras av Scott Derrickson som ligger bakom flera hyllade skräckfilmer såsom Sinister och The Exorcism of Emily Rose.

I huvudrollen som tonåringen Finney Shaw som blir bortrövad av en grym seriemördare ser vi den unge skådespelaren Mason Thames. Vi får också se Ethan Hawke i en iskall roll som kidnapparen och mördaren som kallas "Grabbern".

The Black Phone är mer än bara ännu en Hollywood-skräckis, det är en psykologisk thriller som verkligen lyckas fånga känslan av hopplöshet och förtvivlan.

Med sitt klaustrofobiska storyline som utspelar sig i en ljudisolerad källare och med oväntade vändningar är The Black Phone en rysare som verkligen kommer att få ditt hjärta att bulta hårt. Missa inte att titta på den här högoktaniga thrillern redan idag på Dreamfilm!

Skräckfilmen The Black Phone streamas gratis

Den fruktade seriemördaren som kallas "Grabbern" har slagit till igen. Hans senaste offer är tonåringen Finney Shaw som vaknar upp instängd i en ljudisolerad källare utan någon möjlighet att fly. Eller?

Så börjar den fängslande thrillerstoryn i skräckfilmen The Black Phone som har svensk premiär på Dreamfilm. Här kan du streama filmen gratis redan nu!

The Black Phone bygger på en ryslig novell av Joe Hill och har hyllats av kritiker för sitt skrämmande storyline och starka skådespelarinsatser. I rollen som den grymme seriemördaren Grabber ser vi Ethan Hawke som verkligen lyckas få blodet att frysa till is med sitt psykopatiska agerande.

Även unga stjärnan Mason Thames imponerar i huvudrollen som den instängde Finney. Hans förtvivlade kamp för att överleva fårngar publiken från första stund. Den här thrillern vill du inte missa! Streama The Black Phone gratis på Dreamfilm nu!

 • Modern psykologisk skräckis
 • Hög puls garanterad!

The Black Phone

The Black Phone (2022) swefilmer stream online

Sugen på en rejäl dos filmrysningar? Då ska du streama skräckdramat The Black Phone som nu har exklusiv svensk premiär på swefilmer! Det här är en riktigt rå psykologisk thriller som garanterat kommer att få det att krypa i skinnet på dig.

Allt utspelar sig i en liten småstad 1978 där tonåringen Finney Shaw blir bortrövad av den beryktade seriemördaren som alla känner till som "Grabbern". Ingen av hans offer har någonsin återfunnits levande...

Inlåst i en ljudisolerad källare med bara en svart, uråldrig telefon som sällskap befinner sig Finney i en mardröm utan like. Men så börjar den mystiska telefonen att ringa och meddelandena från Grabberns tidigare offer kanske kan vara Finneys enda chans till räddning...

Streama den spännande thrillern The Black Phone i hög kvalitet redan nu på swefilmer! Filmen har svensk text och fick precis biopremiär i juni 2022 så passa på att se den före alla andra. Garanterat nagelbitande spänning!

Svensk text! Se The Black Phone Dreamfilm gratis

Den nya skräckfilmen The Black Phone som har biopremiär sommaren 2022 finns nu att streama med svensk text på Dreamfilm! Filmen utspelar sig 1978 och följer tonåringen Finney Shaw som blir kidnappad av den ökände seriemördaren Grabber.

Inlåst i en ljudisolerad källare där ingen kan höra honom skrika verkar det vara ute med Finney. Den enda kontakten med omvärlden är en mystisk svart telefon som plötsligt börjar ringa med meddelanden från Grabbers tidigare offer...

The Black Phone är en ständigt växande spänningsfylld historia som lyckas balansera skräck och svart humor på ett fascinerande vis.

I rollen som den grymme kidnapparen Grabber ser vi Ethan Hawke. Han är magnifikt läskig i sin gestaltning av den komplexa skurken. Unga stjärnskottet Mason Thamesär också fantastisk i huvudrollen som den desperata Finney.

Missa inte att streama den otäckt underhållande filmen The Black Phone gratis med svensk text på Dreamfilm! Perfekt filmkvällsunderhållning för alla skräckfilmsfans.

Sammanfattning

Den nya skräckfilmen The Black Phone har nu premiär på Dreamfilm där du kan streama den gratis online. Filmen utspelar sig 1978 och handlar om tonåringen Finney som blir kidnappad av seriemördaren "Grabbern".

Inlåst i en ljudisolerad källare är Finneys enda kontakt med omvärlden en mystisk svart telefon. När den börjar ringa är det röster från Grabbers tidigare offer som försöker hjälpa Finney att fly och överlista mördaren.

Med svensk text, starka skådespelarinsatser och oväntade vändningar är The Black Phone en riktigt ryslig thriller. Perfekt film att streama gratis för skräckfilmsfans. Premiär 22 juni 2022.

På Dreamfilm kan du streama den spännande filmen gratis redan nu. Garanterat nagelbitande underhållning när desperate Finney kämpar för sitt liv i källaren, med hjälp från de dödas röster i den svarta telefonen.

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4410
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på The Black Phone, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.7 för The Black Phonebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Black Phone. Betyget 7.7 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

The Black Phone med medelbetyget 7.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 43m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 43m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

superMice

The Black Phone Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.7 bekräftar detta.
avatar

Grater98

The Black Phone Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer