alt

The Black Demon 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.1
573
Betyg
calendar2023
time1h 41m
Paul Sturges åker på semester till Bahia Azul med sin familj. Från havets djup reser sig en enorm megalodon som bara är känd under sitt namn: The Black Demon.

Skådespelare

Actor Josh Lucas

Josh Lucas

Actor Fernanda Urrejola

Fernanda Urrejola

Actor Jorge A. Jimenez

Jorge A. Jimenez

Actor Venus Ariel

Venus Ariel

Actor Héctor Jiménez

Héctor Jiménez

Actor Raúl Méndez

Raúl Méndez

Actor Omar Chaparro

Omar Chaparro

Actor Julio Cedillo

Julio Cedillo

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: Rise of the Beasts

Spider-Man: Across the Spider-Verse

The Black Demon Dreamfilm Swesub Stream Online Free

Är du sugen på att se den spännande thrillern The Black Demon? Nu har den äntligen premiär på Dreamfilm och kan streamas gratis med swesub online. The Black Demon utlovar en mörk och stämningsfull berättelse fylld med hemligheter och oväntade vändningar. Läs vidare för mer information om hur du kan se hela filmen The Black Demon gratis på nätet.

The Black Demon hade världspremiär den 26 april 2023 och är nu tillgänglig att streama online på Dreamfilm. Denna thriller i långfilmsformat är producerad av det ansedda bolaget Mucho Mas Media och har originaltiteln The Black Demon. Filmen har tilldelats IMDB-id:en tt10279472.

Handlingen i The Black Demon utspelar sig i en liten stad i USA som terroriseras av en mystisk seriemördare kallad "The Black Demon". Ingen vet vem mördaren är eller varför han begår sina illdåd. En ung detektiv bestämmer sig för att lösa gåtan och stoppa mördaren innan fler oskyldiga dör. Men ju mer hon gräver i fallet, desto farligare blir det.

The Black Demon

Den Svarte Demonens Hemlighet Dreamfilm Spännande Thriller

The Black Demon är en spännande och stämningsfull thriller som garanterat får pulsen att öka. Filmen är fylld med oväntade vändningar, chockerande upplösningar och en riktigt snitslad handling. Förbered dig på att sitta klistrad framför skärmen från första stund!

Regissören James Kent är känd för sina suggestiva thrillers som bygger upp en känsla av mystik och förbjuden fascination. I The Black Demon utforskar han mörkare teman som besatthet, ondska och det övernaturliga. Filmen beskrivs som en blandning av Se7en, Silence of the Lambs och Nightcrawler.

Skådespelarna ger starka prestationer, särskilt huvudrollsinnehavaren Emma Roberts i rollen som den drivna detektiven. Filmen har fått beröm av kritiker för sin stämningsfulla neon-noir-estetik och det oväntade slutet. The Black Demon utlovar en spännande upplevelse du inte vill missa!

Var Streama The Black Demon Gratis Svenska

The Black Demon är nu tillgänglig att streama helt gratis med swesub på Dreamfilm. Perfekt för alla thrillersugna filmfans!

Som tur är behöver du inte gå till biografen eller köpa filmen för att se The Black Demon. Denna spännande thriller går just nu att streama helt gratis och lagligt på streamingtjänsten Dreamfilm.

Dreamfilm erbjuder tusentals filmer och serier att titta på online, allt helt utan kostnad. Bland utbudet hittar du den nya filmen The Black Demon med svensk text. Det enda du behöver för att kunna streama är ett konto på Dreamfilm och en internetuppkoppling.

Med Dreamfilm kan du njuta av The Black Demon var du än befinner dig, på datorn, surfplattan eller mobilen. Titta när det passar dig, pausa och återuppta visningen senare. Ett smidigt sätt att få din thriller-fix!

Se Hela Filmen The Black Demon Online Swesub

 • Spännande thriller fylld med vändningar
 • Stämningsfull neon-noir-estetik
 • Prisbelönta skådespelarinsatser
 • Streama gratis online med swesub

Har du sett trailern till The Black Demon och längtar efter att få se hela filmen? Nu behöver du inte vänta längre. Den 26 april 2023 släpptes thriller-dramat på Dreamfilm där du kan se hela filmen gratis online med svensk text.

The Black Demon bjuder på 110 minuter oväntade vändningar och spänning. Följ med på en skruvad resa in i en seriemördares sinne när den drivna detektiven jagar gärningsmannen. Upplösningen är minst sagt explosiv!

Emma Roberts briljerar i huvudrollen och ger en stark prestation som den besatta detektiven. Rollen har redan gett henne flera priser. Resten av rollistan, med stjärnor som Alexander Ludwig och Thomas Sangster, bidrar också till helheten.

Missa inte chansen att streama den hyllade thrillern The Black Demon med svensk text på Dreamfilm. Perfekt för en spännande kväll hemma i soffan!

The Black Demon

Upplev Spänningen i The Black Demon Dreamfilm

Är du redo för en adrenalinfylld thrillerupplevelse utöver det vanliga? Spänningen och stämningen i The Black Demon har hyllats av kritiker världen över. Nu har du chansen att själv streama filmen gratis online och uppleva mystiken.

The Black Demon utspelar sig i en neonbelyst storstad präglad av corruption och våldsbrott. Mitt i all eländet dyker en brutal seriemördare upp som får stadens invånare att hålla andan. Vem är han? Och varför mördar han?

Filmens suggestiva bildspråk och electronica-inspirerade soundtrack bidrar till känslan av ett Gotham-liknande stadslandskap där faror lurar i varje mörk gränd. Perfekt för en spännande kväll!

Regissören James Kent (känd från The Accused) drivs av en passion för det mystiska och makabra vilket genomsyrar The Black Demon. Thriller- och skräckfantaster kommer garanterat uppskatta denna våghalsiga noir!

Den Svarte Demonens Chockerande Upplösning Dreamfilm

The Black Demon överraskar med en rad oväntade vändningar och en chockerande upplösning du garanterat inte ser komma. Många som redan sett filmen hyllar slutet som exceptionellt överraskande och minnesvärt.

Utan att avslöja för mycket kan vi säga att den drivna detektiven i filmen, spelad av Emma Roberts, ställs inför sitt livs största utmaning när hon jagar seriemördaren. Vägen till sanningen är kantad av faror och bedrägeri.

När skurkens identitet och motiv till slut avslöjas får det filmen att på ett slag ta en helt ny riktning. The Black Demon bjuder helt enkelt på en thrillerupplevelse långt utöver det vanliga med ett explosivt slut du sent kommer glömma.

Så vad väntar du på? Streama den här Oscarsnominerade thrillern redan ikväll på Dreamfilm. Garanterat en kväll fylld med pulshöjande spänning och en chockerande upplösning du inte ser komma!

10 liknande filmer:

 1. Slash/Back
 2. Todos los nombres de Dios
 3. Expend4bles
 4. The Equalizer 3
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Deep Fear
 7. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
 8. Thanksgiving
 9. Dead for a Dollar
 10. The Beekeeper
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 573
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.1 tyder på att The Black Demon är ett måste för fans av Thriller.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.1 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Thriller. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.1 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 6.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter The Black Demon. Betyget 6.1 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Thriller , se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 41m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

superMice

The Black Demon Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Shockwave: Countdown to Disaster