The Batman 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
9 187
Betyg
calendar2022
time2h 57m
I två år har Bruce Wayne vakat över gatorna i Gotham City som Batman. När en mördare riktar in sig på Gothams elit med en serie av sadistiska mord, leder ett spår av kryptiska ledtrådar in Batman i den undre världen. Bevisen leder närmare och närmare till hans egen familj, och vidden av mördarens planer blir tydlig. Batman måste skapa nya allianser och avslöja den skyldiga för att rädda Gotham City.

Skådespelare

Actor Colin Farrell

Colin Farrell

Actor Robert Pattinson

Robert Pattinson

Actor Jeffrey Wright

Jeffrey Wright

Actor Zoë Kravitz

Zoë Kravitz

Actor Barry Keoghan

Barry Keoghan

Actor Andy Serkis

Andy Serkis

Actor Peter Sarsgaard

Peter Sarsgaard

Actor Paul Dano

Paul Dano

Officiell trailer

Siehe auch

The Batman Swesub DreamFilm

Den nya filmen The Batman har nu premiär och kan streamas lagligt och gratis på DreamFilm! Filmen handlar om en ung Bruce Wayne i början av sin karriär som Batman. Tillsammans med kommissarie Gordon jagar han en mystisk seriemördare som terroriserar Gotham City.

The Batman är en mörk och rå psykologisk thriller som utforskar Batmans inre demoner. I rollerna ser vi bland annat Robert Pattinson som Bruce Wayne/Batman och Zoë Kravitz som Catwoman. Filmen regisseras av Matt Reeves som tidigare gjort filmer som Dawn of the Planet of the Apes.

Streama The Batman gratis och lagligt på DreamFilm! Filmen släpptes på bio den 1 mars 2022 och går nu att se helt utan kostnad online. Titta på den spännande trailern och streama sen hela filmen i HD-kvalitet.

På DreamFilm hittar du The Batman med svenskt tal (swesub) så att du kan följa handlingen. Streama filmen via valfri enhet - mobil, surfplatta eller dator. Det enda du behöver är internetuppkoppling!

The Batman

Se Hela Filmen På DreamFilm

The Batman är en av årets mest efterlängtade filmer och nu har den äntligen premiär. På DreamFilm kan du streama hela filmen gratis online, både på dator och mobil. Det bästa är att du inte behöver registrera dig eller skapa något konto.

Filmen är nästan 3 timmar lång så du får gott om spänning och action när du streamar den. Handlingen utspelar sig under Batmans första år i Gotham City när en sadistisk seriemördare härjar.

Tack vare DreamFilm slipper du vänta på att filmen ska släppas på DVD eller köpa en dyr biobiljett. Streama The Batman gratis nu med bästa möjliga bild- och ljudkvalitet.

Var förberedd på en mörk och intensiv filmupplevelse när du streamar hela The Batman på DreamFilm. Det här är en Batman-film som skiljer sig från tidigare filmer om superhjälten.

Streama Gratis Online HD

The Batman med Robert Pattinson har nu premiär och kan streamas helt gratis online i HD-kvalitet på DreamFilm. Det finns inga dolda avgifter eller krav på registrering.

Tack vare HD-streamen får du uppleva den mörka stämningen och de råa actionscenerna med kristallklart ljud och bild. Missa inte chansen att se årets mest hyllade superhjältefilm gratis!

STREAM TIPSET - för bästa streamingupplevelse rekommenderar vi att använda en modern webbläsare som Chrome eller Firefox samt en stabil internetuppkoppling på minst 5 Mbit/s.

Så luta dig tillbaka, poppa popcorn och njut av över 2,5 timmar actionfylld underhållning när du streamar The Batman gratis online i HD.

Hur Ser Man Filmen Lagligt

Många undrar just nu hur man kan se den nya Batman-filmen helt lagligt online. Svaret är enkelt - genom att streama den gratis på DreamFilm!

DreamFilm erbjuder tusentals filmer och serier som kan ses gratis online helt lagligt. Sidan fungerar som en streamingguide och länkar vidare till lagliga streamingsajter.

För att streama The Batman helt lagligt behöver du alltså bara gå till DreamFilm.se, söka efter Batman och klicka på play-ikonen. Resten sköts automatiskt och du kommer direkt till en legal streamingsajt.

Det är 100% lagligt att streama film på DreamFilm och du behöver inte oroa dig för virus eller dolda avgifter. Så skaffa snacks, samla familjen och njut av The Batman gratis och lagligt!

The Batman

Handlar Om En Ung Bruce Wayne

The Batman utspelar sig under superhjältens två första år i Gotham City och följer en yngre och mer oerfaren Bruce Wayne. Efter att ha varit Batman i knappt två år möter han en av sina största utmaningar i form av en sadistisk seriemördare.

I början syns tydligt att Bruce Wayne fortfarande är ny i rollen som Gothams beskyddare. Han begår misstag och brottas med sin inre demoner medan han försöker rädda staden från korruption.

Trots sin oerfarenhet visar Bruce Wayne prov på mod och beslutsamhet i jakten på seriemördaren. Han får hjälp av den enda hederliga polisen i Gotham City - kommissarie Gordon.

Publiken får följa med på en spännande resa när en ung och dåraktig Bruce Wayne formas till den mörke riddaren. The Batman visar superhjältens tidiga dagar på ett aldrig tidigare skådat sätt.

Utredaren Gordan Jaktar På Seriemördare

I The Batman samarbetar Bruce Wayne/Batman med kommissarie James Gordon på Gotham City Police Department för att stoppa en blodtörstig seriemördare.

Gordon är den enda hederliga utredaren på den korrumperade poliskåren. MedanBatman tar saken i egna nävar på natten jobbar Gordon envist vidare med fallet på dagarna.

Tillsammans lyckas de så småningom pussla ihop ledtrådar om mördarens identitet och motiv. Men innan de hinner stoppa honom händer något chockerande som vänd upp och ner på utredningen.

Rollen som kommissarie Gordon spelas av Jeffrey Wright. Han och Robert Pattinson som Batman har en spännande dynamik på duken i jakten på Gothams värsta psykopat.

Spelad Av Robert Pattinson Och Zoë Kravitz

I huvudrollerna i The Batman ser vi Robert Pattinson som Bruce Wayne/Batman och Zoë Kravitz som den mystiska Catwoman.

För Pattinson innebär rollen som Batman ett stort genombrott efter hans stor succé i filmer som Twilight och Good Time. Hans tolkning av superhjälten är både rå och sårbar.

Kravitz gör Catwoman till en tvetydig antihjältinna som både hjälper och stjälper Batman i jakten på seriemördaren. Hennes porträttering är både sensuell och slagkraftig.

Andra skådespelare i rollbesättningen är Paul Dano som skurken Riddlern, Colin Farrell som Pingvinen och Andy Serkis som trogne butlern Alfred.

Med Pattinson och Kravitz i huvudrollerna tar The Batman filmserien till nya mörka och spännande höjder. Deras skådespeleri är enastående och ger djup åt karaktärerna.

10 liknande filmer:

  1. Apache Junction
  2. Mindcage
  3. Nyckeln till frihet
  4. The Equalizer 3
  5. Lift
  6. The Equalizer
  7. The Batman
  8. The Wolf of Wall Street
  9. Wrath of Man
  10. Gudfadern
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 9187
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på The Batman, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Brott. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.7 antyder att The Batman är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

The Batman är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.7 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

The Batman med medelbetyget 7.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 57m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

FilmTitel

The Batman Titel med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!