close icon
page-title
The Amazing Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man 2

Detaljer

 • Originaltitel: The Amazing Spider-Man 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Columbia Pictures

The Amazing Spider-Man 2 2014 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.5
12798Betyg
date2014
date2h 21m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |3 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  stjärnaFält22

  |3 dage siden
  Betyget 6.5 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  Semister12

  |4 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |12 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Visa The Amazing Spider-Man 2 Gratis

Är du redo att se den senaste superhjältefilmen The Amazing Spider-Man 2? Den släpptes på bio den 16 april 2014 och är nu tillgänglig att streama gratis på Dreamfilm. I den här actionfyllda uppföljaren återvänder Andrew Garfield som den unge Peter Parker och Emma Stone som hans flickvän Gwen Stacy. Nu när Peter har lyckats balansera sitt liv som både high school-student och superhjälte som Spindelmannen måste han möta nya utmaningar från skurkarna Electro och Green Goblin.

Marvel Entertainment har producerat den här svensktextade filmen som bygger vidare på händelserna från The Amazing Spider-Man från 2012. Den första filmen var en omstart av Spindelmannen-filmserien och den här fortsättningen tar historien till nya höjder. Med spännande specialeffekter och fartfylld action är The Amazing Spider-Man 2 ett måste för alla som gillade den första filmen och superhjältegenren.

Så var redo att streama den här underhållande filmen i full längd och HD-kvalitet helt gratis på Dreamfilm! Med svensk text kan du njuta av äventyret och se Spindelmannen möta nya utmaningar och fiender. Klicka bara på play och få två timmars spännande underhållning. Det är den perfekta filmen att se online en fredagskväll!

The Amazing Spider-Man 2

Streama The Amazing Spider-Man 2 Svenska 16.04.2014

Är du ett fan av superhjältefilmer och Spindelmannen? Då ska du inte missa att streama den actionfyllda uppföljaren The Amazing Spider-Man 2 från 2014! Filmen hade biopremiär den 16 april 2014 och är nu tillgänglig att se helt gratis online med svensk text.

I The Amazing Spider-Man 2 möter Spider-Man nya utmaningar när superskurkarna Electro och Green Goblin dyker upp för att terrorisera New York. Med sin spindelstyrka och smartness måste Peter Parker rädda sina vänner och hela staden från undergång. Streama filmen för att se det spännande äventyret utspelas!

Andrew Garfield är tillbaka i huvudrollen som tonåringen Peter Parker som förvandlas till superhjälten Spindelmannen. Den säkra skådespelaren Emma Stone spelar även hon sin roll som Peters flickvän Gwen Stacy. Tillsammans levererar de en underhållande historia fylld med action, drama och romantik.

Den här svensktextade Marvel-filmen är ett must för alla superhjältefans. Klicka bara på play och njut av över 2 timmar spännande underhållning helt gratis. Det finns garanterat inget bättre sätt att spendera en fredagskväll!

Titta På The Amazing Spider-Man 2 Svensk Text

Letar du efter en spännande och underhållande superhjältefilm att titta på? Då ska du inte missa möjligheten att titta på The Amazing Spider-Man 2 från 2014 med svensk text helt gratis online!

I denna fartfyllda uppföljare till The Amazing Spider-Man från 2012 får vi följa med på Spindelmannens nästa äventyr när han möter superskurkarna Electro och Green Goblin. Med sin unika spindlar-kraft måste Spider-Man rädda New York från de ondskefulla skurkarnas planer på förstörelse.

Skådespelarna Andrew Garfield och Emma Stone är tillbaka i sina roller som Peter Parker/Spider-Man och Gwen Stacy. Deras charm och skådespelartalang för historien till liv på vita duken. Det finns gott om spännande actionscener och specialeffekter att se fram emot också!

Så varför inte titta på den här underhållande superhjältefilmen i helg? Du kan streama The Amazing Spider-Man 2 helt gratis online med svensk text och njuta av över 2 timmars action och äventyr hemifrån. Det är den perfekta filmen att unna dig själv en popcorn-kväll framför skärmen!

Se The Amazing Spider-Man 2 Online Gratis Swesub

Är du sugen på att se en spännande superhjältefilm i helgen? Då rekommenderar vi att du ser The Amazing Spider-Man 2 från 2014 online gratis med swesub! Filmen är en actionfylld uppföljare till The Amazing Spider-Man från 2012.

I den här delen får vi följa med när Spider-Man utmanas av de nya superskurkarna Electro och Green Goblin. Med sina unika krafter som spindeln måste han rädda New York och sina vänner från undergång. Det blir garanterat en fartfylld resa!

Skådespelarna Andrew Garfield och Emma Stone är fantastiska i sina roller som Spider-Man och hans flickvän Gwen Stacy. Deras charm och karisma lyfter fram historien. Och med häftiga specialeffekter och vilda stunts blir det riktigt spännande att se Spindelmannen i aktion.

Så varför inte ta chansen att se den här underhållande Marvel-filmen gratis online i helgen? Med svensk text får du ta del av alla spännande äventyr och actionscener. Det är den perfekta popcorn-filmen för en avkopplande kväll hemma i soffan!

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 Streama HD Full Film

Älskar du superhjältefilmer och letar efter något spännande att streama i helgen? Då rekommenderar vi den häftiga uppföljaren The Amazing Spider-Man 2 från 2014! Filmen går att streama i HD och full längd helt gratis online.

I den här delen får vi se Spider-Man i aktion mot de nya skurkarna Electro och Green Goblin som hotar att förstöra New York. Med sina unika superkrafter från spindeln sätter han allt på spel för att rädda staden och sina vänner.

Skådespelarna Andrew Garfield och Emma Stone levererar fantastiska prestationer i rollerna som Spider-Man och Gwen Stacy. Deras skådespeleri och karisma ger historien liv. Och med häftiga stunts och specialeffekter blir det massor av spänning och action att se fram emot!

Så varför inte streama den här underhållande Marvel-filmen i full längd och HD-kvalitet i helgen? Det är den perfekta popcorn-filmen att koppla av med. Njut av över 2 timmars äventyr och action helt gratis online!

Se The Amazing Spider-Man 2 Full Längd Film På Svenska

Letar du efter en spännande superhjältefilm att se i full längdsvenska? Då rekommenderar vi The Amazing Spider-Man 2 från 2014 med Andrew Garfield som Spindelmannen! Filmen går att streama helt gratis online.

I den här uppföljaren till The Amazing Spider-Man från 2012 får vi följa med på Spindelmannens nya äventyr när han möter skurkarna Electro och Green Goblin. Med sina unika krafter sätter han allt på spel för att rädda New York från undergång.

Skådespelarna Andrew Garfield och Emma Stone är fantastiska i rollerna som Spider-Man och hans flickvän Gwen Stacy. Deras charm och karisma för historien till liv på duken. Och med spännande actionscener och häftiga specialeffekter blir det en fartfylld upplevelse!

Så varför inte se den här underhållande superhjältefilmen i full längdsvenska? Du kan streama den helt gratis online och njuta av över 2 timmars spänning och äventyr. Perfekt för en avkopplande filmkväll hemma i soffan!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 12798

Dela