alt

Terrifier 2 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
1 599
Betyg
calendar2022
time2h 18m
Någonting väcker den ökände mordiske clownen Art till liv igen, och snart terroriseras och dödas invånarna i Miles County på de mest häpnadsväckande och grymma sätt. Det hela utspelar sig förstås under Halloween, och målet för hans jakt är en tonårsflicka och hennes lillebror.

Skådespelare

Actor Katie Maguire

Katie Maguire

Actor David Howard Thornton

David Howard Thornton

Actor Jenna Kanell

Jenna Kanell

Actor Felissa Rose

Felissa Rose

Actor Christopher Irvine

Christopher Irvine

Actor Catherine Corcoran

Catherine Corcoran

Actor Damien Leone

Damien Leone

Officiell trailer

Siehe auch

Terrifier 2 på Dreamfilm i Sverige 2023

Den efterlängtade uppföljaren till skräckisen Terrifier från 2016 har äntligen haft premiär. Terrifier 2 hade biopremiär den 6 oktober 2022 och har redan hunnit bli en stor snackis bland skräckfilmsfans. Filmen är regisserad av Damien Leone och producerad av det amerikanska bolaget Dark Age Cinema.

Terrifier 2 utspelar sig ett år efter händelserna i den första filmen och Art the Clown är tillbaka för att sprida mer skräck och fasa. Den här gången ger han sig på syskonen Sienna och Nathan under Hallloween-helgen. Precis som i originalet väntar mycket blod, våld och sadistiska mord.

Är du sugen på att se den här kontroversiella uppföljaren? Nedan kan du läsa mer om hur du kan streama Terrifier 2 gratis online med svensk text.

Terrifier 2

Terrifier 2 stream online gratis svenska

Eftersom Terrifier 2 bara hade biopremiär för några månader sedan finns den ännu inte tillgänglig på de stora streamingtjänsterna. Men det finns några sätt du kan se den här brutala skräckisen helt gratis online med svensk text.

Den enklaste lösningen är att streama Terrifier 2 på Dreamfilm. Dreamfilm är en av de mest populära streamingtjänsterna i Sverige när det kommer till nyutgivna filmer och serier. Sidan uppdateras dagligen med de senaste releasena.

För att streama där behöver du inte ens registrera ett konto. Det enda du behöver göra är att leta reda på Terrifier 2 bland alla filmer och klicka på play. Sedan kan du se hela filmen gratis online med svenska undertexter.

Se skräckisen Terrifier 2 från 2022

Terrifier 2 är utan tvekan en av årets mest omtalade skräckfilmer. Den har redan hunnit bli både hyllad och sågad av kritiker och fans. Många tycker att den tar skräcken och våldet för långt, medan andra gillar just det extrema.

Terrifier 2 är verkligen inte för dem med svaga nerver. Men för oss andra som gillar skräck med rejält med blod och brutala mordscener är den här filmen ett måste.

Oavsett vad du tycker om extremt våld i film kan det vara spännande att se vad all uppståndelse handlar om. Och med tanke på att du kan se Terrifier 2 gratis online finns det inga hinder.

Art the Clown har blivit en modern skräckikon och skådespelaren David Howard Thornton gör återigen ett minnesvärt creepy jobb i rollen. Perfekt underhållning inför Halloween!

Var kan jag se Terrifier 2 online gratis?

Som nämnts är Dreamfilm för närvarande den enklaste platsen att streama Terrifier 2 på. Sidan är helt gratis, enkel att använda och har dagliga uppdateringar med nya filmer och serier.

Ett annat alternativ är att leta efter Terrifier 2 på någon torrentsajt och ladda ner filmen. Men det kräver oftast att du registrerar ett konto och det kan ta lång tid att ladda ner en film med hög kvalitet.

Därför rekommenderar vi starkt att du ser Terrifier 2 gratis på Dreamfilm. Det går snabbt och smidigt och du kan börja streama direkt i webbläsaren på valfri enhet.

Terrifier 2

Terrifier 2 swesub stream full movie

På Dreamfilm kan du alltså streama hela Terrifier 2 med svensk text helt gratis. Filmen ligger ute i original med svenska undertexter (swesub) så du kommer inte gå miste om någonting av skräcken och stämningen.

Terrifier 2 är 138 minuter lång så det är en rejäl dos underhållning du får. Perfekt att sätta på om du vill bli ordentligt skrämd inför Halloween. Eller varför inte se den tillsammans med vännerna för lite extra stämning?

 • Längd: 138 minuter
 • Originaltitel: Terrifier 2
 • Svensk titel: Terrifier 2
 • Regissör: Damien Leone
 • Från: 2022
 • Genre: Skräck

Missa inte möjligheten att titta på denna omtalade skräckfilm gratis online. Streama Terrifier 2 i helskärm på valfri enhet - phone, laptop, surfplatta osv. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

Gå inte miste om Terrifier 2 gratis på Dreamfilm

Sammanfattningsvis är Dreamfilm det smidigaste och enklaste sättet att streama den brutala uppföljaren Terrifier 2 helt gratis online. Det är bara att söka upp filmen, trycka på play och njuta av skräcken.

Att streema nyutgivna filmer gratis är ett smidigt sätt att få se det senaste utan att behöva gå på bio eller köpa dyra streamingtjänster.

Jag streamar nästan alla nya filmer gratis på Dreamfilm. Sparar så himla mycket pengar jämfört med bio och streamingtjänster!

Så gå inte miste om chansen att se årets grymmaste och mest omdiskuterade skräckis gratis! Streama Terrifier 2 på Dreamfilm redan idag.

Missa inte skräckis gratis swesub Terrifier 2

Har du hört talas om den omtalade uppföljaren till kultfavoriten Terrifier? Den har redan blivit populär bland fans av extremt våldsam skräck och nu har du chansen att se den helt gratis online.

Terrifier 2 är perfekt underhållning att se själv eller tillsammans med vänner inför Halloween. Bjud på rejäla mängder blod och sadistiska mord när den sadistiske clownen Art återvänder för att sprida skräck.

Filmen ligger ute på Dreamfilm med svensk text så du kommer inte missa någonting av handlingen. Och det bästa av allt - det är 100% gratis att streema på sidan. Så missa inte den här chansen!

Om du gillade originalfilmen Terrifier kommer du garanterat gilla den här uppföljaren också. Den tar skräcken och våldet till nya höjder. Perfekt för oss som gillar den extrema sortens skräck.

Så tveka inte, gå till Dreamfilm och börja streama Terrifier 2 gratis online med svensk text redan idag. Det enda du behöver är en internetuppkoppling sen kan njutas och skrämmas rejält inför Halloween!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1599
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på Terrifier 2, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

krzys

Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 18m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.8 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

matixd

Terrifier 2 Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.8 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Terrifier 2 med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Terrifier 2 Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Terrifier 2 Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Terrifier 2 Titel med ett betyg på 6.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!