close icon
page-title
Terminator: Genisys
Terminator: Genisys

Detaljer

 • Originaltitel: Terminator Genisys
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA
 • Regissör: Paramount

Terminator: Genisys 2015 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star5.9
8137Betyg
date2015
date2h 06m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |10 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |11 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |12 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |12 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Terminator: Genisys DreamFilm streama online

Den femte delen i Terminator-serien, Terminator: Genisys, har nu premiär på bio. Filmen är en direkt uppföljare till Terminator 2 - Domedagen och skildrar det fortsatta kriget mellan människor och maskiner i en dystopisk framtid. I huvudrollen återvänder Arnold Schwarzenegger som den ikoniska Terminator-cyborgen för att än en gång försöka skydda Sarah Connor och hennes son John.

I Terminator: Genisys reser Kyle Reese (spelad av Jai Courtney) tillbaka i tiden för att rädda Sarah Connor (Emilia Clarke) från den dödliga Terminator-cyborgen (Arnold Schwarzenegger). Men när Reese anländer till 1984 upptäcker han att tidslinjen har förändrats på ett oväntat sätt. Sarah är redan tränad som en härdad krigare av en äldre T-800-modell (också spelad av Schwarzenegger) som har skickats för att skydda henne när hon var ung. Tillsammans måste de nu stoppa den nya hotfulla Terminatorn T-1000 (spelad av Byung-hun Lee) innan den kan starta en kedja av händelser som leder till mänsklighetens undergång.

I rollerna ser vi förutom Arnold Schwarzenegger och Emilia Clarke även Jason Clarke, Jai Courtney, Dayo Okeniyi och Matt Smith. Filmen är regisserad av Alan Taylor och producerad av Skydance Productions.

Streama Terminator: Genisys gratis på DreamFilm

Vill du se den spännande uppföljaren till Terminator 2 helt gratis? På streamingtjänsten DreamFilm kan du enkelt streama Terminator: Genisys med svenskt tal i hög kvalitet. Det enda du behöver är ett konto på DreamFilm och en internetuppkoppling.

DreamFilm är den bästa sidan för att streama nya filmer gratis med svensk text. Här kan du se Terminator: Genisys redan nu, bara några veckor efter biopremiären.

Registreringen på DreamFilm tar bara någon minut. Sedan kan du börja titta på Terminator: Genisys gratis online med ditt konto. Du kan pausa och återuppta visningen när du vill, precis som på Netflix fast helt utan kostnad. Perfekt för en filmkväll hemma i soffan!

Terminator: Genisys

Arnold Schwarzenegger återvänder i rollen som Terminator

I Terminator: Genisys ser vi Arnold Schwarzenegger återigen axla rollen som den kännspaka T-800-cyborgen från framtiden. Men den här gången är Terminatorn programmerad att skydda Sarah Connor istället för att döda henne.

Den ikoniska repliken "I'll be back" får en ny betydelse när det är Terminator själv som säger den till Sarah och Reese för att lugna dem innan han ger sig av på ett farligt uppdrag. Och visst kommer han tillbaka - kraftfullare och mer actionfylld än någonsin tidigare i sitt uppdrag att försvara mänskligheten.

 • Arnold Schwarzenegger har medverkat i samtliga Terminator-filmer utom Terminator 3.
 • Hans karaktär i Terminator: Genisys är en äldre modell T-800 skickad från en alternativ framtid för att skydda Sarah Connor.

Trots sina 67 år vid inspelningen av Terminator: Genisys visar Arnold Schwarzenegger ingen tecken på att sakta ner. Hans porträttering av Terminator i den här filmen är minst lika explosiv och adrenalinfylld som i de tidigare filmerna.

Jai Courtney spelar Kyle Reese

Den som porträtterar Kyle Reese, mannen som skickas tillbaka i tiden för att skydda Sarah Connor, är den australiska skådespelaren Jai Courtney. Han tar här över rollen från Michael Biehn som spelade Reese i originalfilmen The Terminator från 1984.

Precis som i originalfilmen utvecklar Reese romantiska känslor för Sarah under sitt uppdrag att skydda henne. Men den här gången måste han också hantera chocken över att tidslinjen har förändrats totalt sedan han reste tillbaka till 1984.

Deckard reser tillbaka i tiden för att rädda Sarah

Den överraskande vändningen i Terminator: Genisys är att Sarah redan är förberedd på att bli jagad av en Terminator när Kyle Reese anländer till 1984. Hon har tränats till krigare sedan barnsben av en T-800-cyborg som kallar sig "Pappsen" (spelad av Arnold Schwarzenegger).

Den här äldre modellen Terminator skickades tillbaka i tiden för att skydda Sarah efter att hon nästan dödades i ett attentat i en tidigare tidslinje. Nu arbetar de tillsammans för att stoppa den nya hotfulla Terminator T-1000 som vill döda Sarah innan hon hinner föda John Connor - ledaren för motståndet i framtiden.

Kampen mellan människa och maskin har inletts på nytt. Den här gången med Terminator själv på människornas sida.

Terminator: Genisys innehåller många oväntade vändningar jämfört med de tidigare filmerna i serien. Deckard "Pappsen" som reser tillbaka i tiden för att rädda Sarah är bara en av flera överraskningar som väntar publiken.

Emilia Clarke gör rollen som Sarah Connor

I rollen som Sarah Connor ser vi den brittiske skådespelerskan Emilia Clarke. Hon är mest känd för sin roll som Daenerys Targaryen i TV-serien Game of Thrones. Emilia Clarke tar här över rollen som Sarah Connor från Linda Hamilton som spelade henne i de två första Terminator-filmerna.

I Terminator: Genisys porträtterar Emilia Clarke en tuff och slagkraftig Sarah Connor som är väl förberedd på det kommande kriget mot maskinerna. Hon visar prov på stor skådespelartalang i att gestalta Sarahs inre kamp mellan att acceptera sitt öde och längtan efter ett normalt liv.

Cyborg från framtiden hotar mänskligheten

Hotet mot Sarah Connor och hela mänskligheten i Terminator: Genisys kommer från en avancerad ny modell Terminator T-1000 skickad från framtiden (spelad av Byung-Hun Lee). Till skillnad från de tidigare cyborgerna kan T-1000 förändra sitt yttre och även omvandla sina armar till vassa vapen.

T-1000 är skickad av Skynet, det artificiella medvetandet som startar kriget mot människorna i framtiden. Dess uppdrag är att döda Sarah Connior innan hon hinner föda John Connor, ledaren för motståndsarmén. Om T-1000 lyckas kommer hela mänsklighetens öde att förändras för alltid.

Den nya T-1000-modellen introducerades först i Terminator 2 - Domedagen från 1991 i skepnad av Robert Patrick. I Terminator: Genisys är cyborg-assassinen mer dödlig än någonsin med förmågan att snabbt växla form till vassa vapen.

Strömma Terminator: Genisys gratis på DreamFilm

Missa inte chansen att streama den adrenalinfyllda actionrullen Terminator: Genisys helt gratis på DreamFilm. Registrera ett konto så kan du börja titta direkt, i upp till full HD-kvalitet och med svenskt tal.

Terminator: Genisys är den perfekta mixen av nostalgi och nya vändningar för både gamla fans och nykomlingar till Terminator-världen. Kulmen på 30 års filmhistoria med Arnold Schwarzenegger i den legendariska rollen som T-800-cyborgen från framtiden.

Så skapa ditt gratiskonto på DreamFilm och börja streama Terminator: Genisys redan idag. Det enda du behöver är en internetuppkoppling så kan du se hela filmen online, när det passar just dig.

Terminator: Genisys

Kampen mellan människa och maskin fortsätter

Även om Terminator: Genisys innehåller många oväntade vändningar kretsar handlingen fortfarande kring den eviga kampen mellan människa och maskin. Mänsklighetens enda hopp är Sarah Connor och hennes ofödda son John, ledaren som enar jordens överlevare i framtiden.

Men för att John Connor ska kunna födas och leda motståndet måste Sarah överleva attackerna från de dödliga cyborgerna från framtiden. Med hjälp av Kyle Reese och Terminator-cyborgen "Pappsen" tar hon striden mot den nya hotfulla T-1000-modellen.

I den avgörande striden utkämpas ett dramatiskt slag på Golden Gate-bron i San Francisco. Människa mot maskin, Terminator mot Terminator. Allt för att avgöra mänsklighetens öde en gång för alla.

Missa inte det episka slaget och chansen att streama Terminator: Genisys gratis online på DreamFilm. Skapa ett konto nu och sätt dig bekvämt i soffan, så kan du börja titta direkt via din dator, surfplatta eller smart-TV.

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 8137

Dela