alt

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows 2016 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6
3 311
Betyg
calendar2016
time1h 52m
Efter att superskurken Shredder lyckats fly ur sitt fångenskap slår han sina påsar ihop med den galne vetenskapsmannen Baxter Stockman och hans två svagbegåvade hjälpredor Bebop och Rocksteady. Som om inte Shredder och hans planer på världsherravälde vore nog finner sig sköldpaddorna plötsligt ställda mot en annan, ännu ruskigare, fiende med liknande ambitioner: den fasansfulle Krang.

Skådespelare

Actor Alan Ritchson

Alan Ritchson

Actor Will Arnett

Will Arnett

Actor Megan Fox

Megan Fox

Actor Noel Fisher

Noel Fisher

Actor Laura Linney

Laura Linney

Actor Brian Tee

Brian Tee

Actor Stephen Farrelly

Stephen Farrelly

Actor John Palladino

John Palladino

Officiell trailer

Sköldpaddorna tillbaka i ny film

Dreamfilm - De älskade sköldpaddshjältarna är tillbaka i en spännande uppföljare! I Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows får vi följa Leo, Mikey, Donnie och Raph på nya fantastiska äventyr när de möter gamla och nya fiender.

Filmen hade biopremiär den 1 juni 2016 och är nu tillgänglig att streama gratis online på Dreamfilm för alla fans i Sverige. Med explosiva actionscener, coola specialeffekter och massor av sköldpaddskämt är detta en film du inte vill missa!

Strömma Teenage Mutant Ninja Turtles 2 nu och se sköldpaddshjältarnas senaste uppdrag att rädda New York från de onda krafterna. Perfekt underhållning för en filmkväll med familj eller vänner!

Handlingen i Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Handlingen tar vid där förra filmen slutade. efter att ha besegrat Shredder är sköldpaddsgänget nu hjältar i New York. Men en ny skurk är på väg att hota staden - den fruktade alienskurken Krang har en ond plan på gång.

Tillsammans med sina medhjälpare Bebop och Rocksteady planerar Krang att ta över jorden. Det är upp till Leo, Mikey, Donnie och Raph att stoppa dem! Men de behöver lite hjälp från April O'Neil och Casey Jones för att kunna rädda världen den här gången.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Titta på Turtles online gratis

Älskade du den första Turtles-filmen? Då kommer du garanterat gilla uppföljaren också! Med ännu mer action, fler mutantskurkar och massor av skojiga sköldpaddsögonblick är Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows ett måste för fans.

Strömma Turtles 2 på Dreamfilm och få en dos nostalgi och 80-tals-känsla kombinerat med moderna äventyr och coola effekter!

Skådespelarna från originalet är alla med igen, inklusive Megan Fox som April O'Neil. Och den ikoniska rösten till Splinter är ingen mindre än Oscar-vinnaren Whoopi Goldberg!

Så samla ihop polarna, poppa popcorn och streama den här underhållande uppföljaren. Njut av sköldpaddskojet och actionspäckade äventyr när du tittar på Turtles 2 gratis online.

Strömma Turtles 2 Dreamfilm

Vill du streama Turtles 2 på svenska? Då är Dreamfilm rätt ställe. Filmen finns tillgänglig med swesub så du kan njuta av sköldpaddshjältarnas äventyr på svenska.

Bara skapa ett gratiskonto så kan du börja streama film gratis direkt. Det finns inga bindningstider eller andra kostnader.

 • Enkelt och smidigt att streama var som helst, när som helst
 • Ingen reklam eller irriterande popups
 • Titta offline - ladda ner och spara filmer

Streama Turtles 2 på Dreamfilm och se den älskade sköldpaddsgänget slåss mot skurkar i New York. Perfekt film att se själv eller tillsammans med vänner en fredags- eller lördagskväll!

Nya äventyr med sköldpaddshjältar

Leonardo, Raphael, Michelangelo och Donatello är redo för nya uppdrag i den här filmen. Med sina signaturvapen och coola ninjakrafter tar de sig an den fruktade utomjordingen Krang och hans medhjälpare.

Förvänta dig spektakulära fightscener och explosiva actionsekvenser när sköldpaddorna slåss mot Krangs fotsoldater och de muterade skurkarna Bebop och Rocksteady. Det kommer att bli kaotiskt!

Och som vanligt får vi se massa humor och sköldpaddsrelationer också. Bröderna grälar och retas med varandra som bara bästa vänner kan. Det blir garanterat många skratt när du streamar online.

Njut av dynamiken och relationerna mellan Leo, Raph, Mikey och Donnie - familjebanden är starka som alltid!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Turtles räddar världen igen - se online

Mutantsköldpaddorna måste återigen rädda världen från undergång. Med hjälp av sina vänner April och Casey ger de sig ut på ett farofyllt uppdrag för att stoppa den ondskefulle Krangs planer på invasion.

Förvänta dig hisnande actionsekvenser och coola specialeffekter när sköldpaddshjältarna slåss mot fotsoldater från rymden. Och vilka blir vinnarna i slutstriden mellan Krang och Turtles? Det får du se när du streamar online!

Uppföljaren lever verkligen upp till originalet med ännu mer spänning, skoj och äventyr. Det är nostalgisk underhållning när den är som bäst. Så samla polarna och streama gratis film nu!

Sköldpaddornas nya fiende - streama nu

I den här filmen får vi möta sköldpaddornas nya ärkefiende - den hemska utomjordingen Krang som vill ta över vår planet. Med sina avancerade vapen och teknik är han en fruktansvärd motståndare.

Men Krang är inte ensam. Han har med sig sina kompanjoner, de muterade VARAN-tvillingarna Bebop och Rocksteady. Tillsammans orsakar de rena rama kaos i New York med sina våldsamma planer.

Kan Leo, Raph, Mikey och Donnie besegra den här nya fienden? Se filmen på Dreamfilm och ta reda på om sköldpaddshjältarna kan rädda världen från undergång. Missa inte deras coolaste äventyr hittills!

Sammanfattning

I den här underhållande uppföljaren får vi återigen följa de älskade sköldpaddshjältarna på nya spännande äventyr. Filmen Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows hade biopremiär 1 juni 2016 och går nu att streama gratis onlineDreamfilm.

Handlingen utspelar sig efter händelserna i föregångaren då sköldpaddorna besegrat Shredder. Men en ny skurk hotar nu New York - den fruktade utomjordingen Krang som vill invadera jorden. Tillsammans med sina kumpaner Bebop och Rocksteady orsakar han kaos i staden.

Det är återigen upp till Leo, Raph, Mikey och Donnie att rädda världen från undergång. Med hjälp av sina vänner April och Casey ger de sig ut på ett farofyllt uppdrag för att stoppa Krang och hans medhjälpare en gång för alla. Förvänta dig massor av action och sköldpaddshumor!

Uppföljaren levererar allt som fans älskar - nostalgi, relationer, äventyr och massor av skratt. Perfekt film att titta på online tillsammans med vänner eller familj. Så streama Turtles 2 gratis redan ikväll!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 3311
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6 för Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowsbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Betyget 6 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6 tyder på att Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

ganDi1243

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows med medelbetyget 6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Transformers: Rise of the Beasts

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Shockwave: Countdown to Disaster