alt

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
981
Betyg
calendar2023
time1h 40m
Efter att ha levt skyddade från människornas värld i många år ger sköldpaddsbröderna sig ut för att vinna New York-bornas hjärtan och bli accepterade som normala tonåringar genom heroiska handlingar. Deras nya vän April O'Neil hjälper dem i kampen mot ett mystiskt brottssyndikat, men de kommer snart att ta sig vatten över huvudet när en armé av mutanter släpps lös mot dem.

Skådespelare

Actor John Cena

John Cena

Actor Rose Byrne

Rose Byrne

Actor Paul Rudd

Paul Rudd

Actor Jackie Chan

Jackie Chan

Actor Seth Rogen

Seth Rogen

Actor Ayo Edebiri

Ayo Edebiri

Actor Alex Hirsch

Alex Hirsch

Actor Natasia Demetriou

Natasia Demetriou

Officiell trailer

Siehe auch

SVJ - Stora vänliga jätten

Även tosköldpaddor ses gratis

Dreamfilm erbjuder nu möjligheten att streama den senaste Teenage Mutant Ninja Turtles-filmen helt gratis. Denna actionfyllda animation släpps den 31 juli 2023 och utspelar sig i ett svenskt Stockholm. Här får vi följa de fyra svenska sköldpaddshjältarna när de möter nya utmaningar och bekämpar ondskan.

Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo är redo att rädda världen igen. Denna gång har de en tuff match mot superskurken Krang som hotar att förstöra hela Stockholm med en ondskefull plan. Med hjälp av sin mästare Splinter och den modiga reportern April O'Neil måste sköldpaddorna använda all sin styrka, smartness och samarbete för att besegra fienden.

I den här fullängdsfilmen får vi se massor av actionfyllda strider och roliga ögonblick. Animationen och effekterna är de bästa hittills i filmserien. Det är en underhållande och spännande film som passar hela familjen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Titta på sköldpaddor nu

Den bästa nyheten är att du kan streama Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem helt gratis på Dreamfilm. Det krävs inget konto eller nedladdning, bara att du klickar på play. Nu har du chansen att se den episka showdown mellan sköldpaddorna och superskurken Krang.

Om du gillade de tidigare Turtles-filmerna kommer du garanterat att älska den här. Tempot är högt med massor av explosioner, kampsport och humor. Det är den mest actionfyllda Turtles-filmen någonsin. Och med den nya, hotfulla skurken Krang väntar många överraskningar och vändningar längs vägen.

Den bästa TMNT-filmen hittills med massor av action och skratt. Ett måste för fans! 5/5

Så snacka inte mer, streama Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem nu på Dreamfilm och följ med på ett superspännande, roligt och fartfyllt äventyr!

Streama Turtles helt enkelt

Tack vare Dreamfilms enkla streamingtjänst kan du börja titta på den nya Turtles-filmen direkt, utan krångel. Det enda du behöver göra är:

 • Gå till Dreamfilms hemsida
 • Sök efter "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"
 • Tryck på play-knappen
 • Njut av filmen!

Inga konton, ingen nedladdning, inga extra avgifter. Bara gratis underhållning för hela familjen. Du kan streama online var och när du vill, på dator, surfplatta eller mobil. Perfekt för en filmkväll hemma eller på resan.

Med svensk text slipper du läsa undertext och kan istället fokusera helt på 3D-animationen och actionscenerna. Och kommer du inte ihåg handlingen från de tidigare filmerna? Ingen fara! Den här filmen fungerar utmärkt som fristående underhållning.

Inget konto, bara strömma

Dreamfilms smidiga streamingtjänst kräver som sagt inget användarkonto eller medlemskap. Det innebär att du kan börja titta direkt, utan registrering. Perfekt när du bara vill koppla av framför en härlig filmkväll!

Dessutom slipper du oroa dig för att glömma lösenord eller bli av med tillgången om du glömmer att betala. Hos Dreamfilm strömmar du filmer och serier gratis så länge du vill. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

Så samla familjen, poppa popcorn och få fram chips påsarna. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och följa sköldpaddornas taggiga äventyr när de räddar Stockholm från den elake Krang. Missa inte årets roligaste actionfilm!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Slåss mot shredder igen

I den här filmen får vi se sköldpaddorna samarbeta mot sin värsta fiende någonsin - den grymme utomjordingen Krang som vill förvandla Stockholm till en dödsfälla. Men villainen Shredder och hans Foot ClanSoldater dyker så klart också upp för att ställa till problem!

För att besegra Krang och stoppa hans ondskefulla plan att erövra jorden måste sköldpaddorna och Shredder oväntat slå sig ihop. Så vi får se en episk kamp mellan gott och ont när de tar sig an Krangs robotarmé. Det blir spännande att se hur länge den sköra alliansen mellan ärkefienderna håller!

Scenerna med Shredder och Krang är riktigt coola och tempofyllda. Men Shredder är förstås inte att lita på, och någonstans lurar garanterat ett dubbelspel. Frågan är om sköldpaddorna inser detta i tid innan Stockholm är förlorat?

Explosiv action när skurkar slåss mot varandra. Men sköldpaddorna är redo att rädda sitt älskade Stockholm!

Den bästa animationen är här

I den här filmen har animationen och effekterna verkligen höjts till en ny nivå. Med 3D-teknik och Hollywoods senaste trick får vi se Turtles som aldrig förr. Allt från explosioner och slagsmål till närbilder är superdetaljerat.

Särskilt spännande blir det under stridsscenerna där allt går så fort att man knappt hinner med. Men tack vare den moderna animationen syns varje spark, slag och kast tydligt. Det känns nästan som att vara mitt i ett riktigt slagsmål!

Svensk text och röster hjälper också till att dra in en i handlingen. Så glöm middagsdisken, stäng ute omvärlden och förlora dig helt i Turtles actionfyllda universum!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 981
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem med betyget 7.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.3 antyder att Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Betyget 7.3 bekräftar bara detta
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 40m
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

ganDi1243

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem med medelbetyget 7.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Titel med ett betyg på 7.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Transformers: Rise of the Beasts

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Sagan om ringen - härskarringen