close icon
page-title
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Detaljer

 • Originaltitel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, Frankrike, USA
 • Regissör: Paramount

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star7.3
1152Betyg
date2023
date1h 40m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |6 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Även tosköldpaddor ses gratis

Dreamfilm erbjuder nu möjligheten att streama den senaste Teenage Mutant Ninja Turtles-filmen helt gratis. Denna actionfyllda animation släpps den 31 juli 2023 och utspelar sig i ett svenskt Stockholm. Här får vi följa de fyra svenska sköldpaddshjältarna när de möter nya utmaningar och bekämpar ondskan.

Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo är redo att rädda världen igen. Denna gång har de en tuff match mot superskurken Krang som hotar att förstöra hela Stockholm med en ondskefull plan. Med hjälp av sin mästare Splinter och den modiga reportern April O'Neil måste sköldpaddorna använda all sin styrka, smartness och samarbete för att besegra fienden.

I den här fullängdsfilmen får vi se massor av actionfyllda strider och roliga ögonblick. Animationen och effekterna är de bästa hittills i filmserien. Det är en underhållande och spännande film som passar hela familjen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Titta på sköldpaddor nu

Den bästa nyheten är att du kan streama Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem helt gratis på Dreamfilm. Det krävs inget konto eller nedladdning, bara att du klickar på play. Nu har du chansen att se den episka showdown mellan sköldpaddorna och superskurken Krang.

Om du gillade de tidigare Turtles-filmerna kommer du garanterat att älska den här. Tempot är högt med massor av explosioner, kampsport och humor. Det är den mest actionfyllda Turtles-filmen någonsin. Och med den nya, hotfulla skurken Krang väntar många överraskningar och vändningar längs vägen.

Den bästa TMNT-filmen hittills med massor av action och skratt. Ett måste för fans! 5/5

Så snacka inte mer, streama Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem nu på Dreamfilm och följ med på ett superspännande, roligt och fartfyllt äventyr!

Streama Turtles helt enkelt

Tack vare Dreamfilms enkla streamingtjänst kan du börja titta på den nya Turtles-filmen direkt, utan krångel. Det enda du behöver göra är:

 • Gå till Dreamfilms hemsida
 • Sök efter "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"
 • Tryck på play-knappen
 • Njut av filmen!

Inga konton, ingen nedladdning, inga extra avgifter. Bara gratis underhållning för hela familjen. Du kan streama online var och när du vill, på dator, surfplatta eller mobil. Perfekt för en filmkväll hemma eller på resan.

Med svensk text slipper du läsa undertext och kan istället fokusera helt på 3D-animationen och actionscenerna. Och kommer du inte ihåg handlingen från de tidigare filmerna? Ingen fara! Den här filmen fungerar utmärkt som fristående underhållning.

Inget konto, bara strömma

Dreamfilms smidiga streamingtjänst kräver som sagt inget användarkonto eller medlemskap. Det innebär att du kan börja titta direkt, utan registrering. Perfekt när du bara vill koppla av framför en härlig filmkväll!

Dessutom slipper du oroa dig för att glömma lösenord eller bli av med tillgången om du glömmer att betala. Hos Dreamfilm strömmar du filmer och serier gratis så länge du vill. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

Så samla familjen, poppa popcorn och få fram chips påsarna. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och följa sköldpaddornas taggiga äventyr när de räddar Stockholm från den elake Krang. Missa inte årets roligaste actionfilm!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Slåss mot shredder igen

I den här filmen får vi se sköldpaddorna samarbeta mot sin värsta fiende någonsin - den grymme utomjordingen Krang som vill förvandla Stockholm till en dödsfälla. Men villainen Shredder och hans Foot ClanSoldater dyker så klart också upp för att ställa till problem!

För att besegra Krang och stoppa hans ondskefulla plan att erövra jorden måste sköldpaddorna och Shredder oväntat slå sig ihop. Så vi får se en episk kamp mellan gott och ont när de tar sig an Krangs robotarmé. Det blir spännande att se hur länge den sköra alliansen mellan ärkefienderna håller!

Scenerna med Shredder och Krang är riktigt coola och tempofyllda. Men Shredder är förstås inte att lita på, och någonstans lurar garanterat ett dubbelspel. Frågan är om sköldpaddorna inser detta i tid innan Stockholm är förlorat?

Explosiv action när skurkar slåss mot varandra. Men sköldpaddorna är redo att rädda sitt älskade Stockholm!

Den bästa animationen är här

I den här filmen har animationen och effekterna verkligen höjts till en ny nivå. Med 3D-teknik och Hollywoods senaste trick får vi se Turtles som aldrig förr. Allt från explosioner och slagsmål till närbilder är superdetaljerat.

Särskilt spännande blir det under stridsscenerna där allt går så fort att man knappt hinner med. Men tack vare den moderna animationen syns varje spark, slag och kast tydligt. Det känns nästan som att vara mitt i ett riktigt slagsmål!

Svensk text och röster hjälper också till att dra in en i handlingen. Så glöm middagsdisken, stäng ute omvärlden och förlora dig helt i Turtles actionfyllda universum!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1152

Dela