Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.9
6 501
Betyg
calendar2014
time1h 41m
Staden behöver hjältar. Mörkret har lagt sig över staden. Shredder och hans onda Fotklan har kopplat ett järngrepp kring polisen och politikerna. Framtiden ser mörk ut tills fyra utstötta bröder reser sig från kloakerna och upptäcker sitt öde som Teenage Mutant Ninja Turtles. Tillsammans med den orädda reportern April O´Neil och hennes konstant skämtande fotograf Vern Fenwick måste Turtles rädda staden från Shredders djävulska planer.

Skådespelare

Actor Alan Ritchson

Alan Ritchson

Actor William Fichtner

William Fichtner

Actor Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Actor Will Arnett

Will Arnett

Actor Megan Fox

Megan Fox

Actor Noel Fisher

Noel Fisher

Actor Abby Elliott

Abby Elliott

Actor Malina Weissman

Malina Weissman

Officiell trailer

Siehe auch

Teenage Mutant Ninja Sköldpaddorna Streama Nu

Teenage Mutant Ninja Sköldpaddorna är en actionfylld film från 2014 som alla fans av sköldpaddsuperhjältar bör se. I filmen får vi följa de fyra muterade sköldpaddorna Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo när de tar sig an ondskefulla krafter i New Yorks kloaker.

Vill du streama Teenage Mutant Ninja Sköldpaddorna gratis? Det går utmärkt på Dreamfilm! Här kan du titta på hela filmen online i hög kvalitet. Filmen har svenskt tal (swesub) så du kan njuta av sköldpaddactionen på svenska.

Streama Teenage Mutant Ninja Sköldpaddorna på Dreamfilm redan idag! Det är enkelt, smidigt och helt gratis. Perfekt för en filmkväll hemma i soffan.

Handlingen i Teenage Mutant Ninja Sköldpaddorna

I filmens värld lever de fyra muterade sköldpaddorna i avskildhet i New Yorks kloaker. Deras sensei Splinter har tränat dem i ninjakonstens alla finesser. Men när skurken Shredder hotar att förstöra staden måste sköldpaddorna gå upp till ytan och använda sina superskräfter för att rädda invånarna.

Tillsammans måste de fyra bröderna Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo bekämpa fiender som den elaka klanen Foot, muterade monster och den hänsynslösa Shredder. Kan de försvara New York från undergång? Se filmen på Dreamfilm och ta reda på det!

Teenage Mutant Ninja Turtles

Ninja Turtles Strömma Svenska 2014

Teenage Mutant Ninja Sköldpaddorna (på engelska Teenage Mutant Ninja Turtles) är en amerikansk actionfilm från 2014 i genre superhjältefilm/komedi.

Filmen är baserad på de populära seriealbumen och TV-serierna om de fyra pizzaglädje sköldpaddbröderna. Här får vi alltså se Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo i ett nytt actionpackat filmaventyr när de räddar New York från skurkar.

Streama Ninja Sköldpaddorna gratis på Dreamfilm! Här kan du se hela filmen online med svenskt tal. Perfekt för en trevlig filmkväll hemma i TV-soffan.

Ninja Turtles i filmversion

Teenage Mutant Ninja Sköldpaddorna från 2014 är inte den första filmversionen om de fyrklövriga bromsen. Det har gjort filmer baserade på seriealbumen sedan 1990.

Men 2014 års version streamar du gratis på Dreamfilm är den senaste i raden. Här har sköldpaddorna fått ett modernt ansiktslyft med CGI-animation. Men handlingen och rollfigurerna är desamma som Ninja Turtles-fansen älskar.

Streama Ninja Sköldpaddorna Movie Swesub

På Dreamfilm kan du streama Ninja Sköldpaddorna i hög kvalitet med svensk text. Filmen går alltså att titta på gratis online för alla besökare.

Det är supersmidigt att streama film här helt utan kostnad eller krånglig registrering

Filmen är 101 minuter lång så det är perfekt för en mysig kväll framför skärmen. Du kan se den på mobil, dator eller surfplatta eftersom streamen fungerar smidigt på de flesta enheter.

Se Ninja Sköldpaddorna swesub på Dreamfilm redan ikväll! Det är bara att klicka igång uppspelningen och njuta. Filmen har spännande action, coola sköldpaddshjältar och massor med skojiga skämt.

Filmen Ninja Turtles Gratis Online

Vill du streama bra actionfilmer helt gratis? På Dreamfilm kan du titta på Ninja Turtles film online utan att det kostar något.

 • Ingen registrering krävs
 • Bara att klicka på play och börja se

Det finns tusentals filmer och serier att välja bland, allt från nya storfilmer till klassiska favoriter. Och nytt material läggs till hela tiden!

Så passa på att streama Teenage Mutant Ninja Turtles gratis nu när du har chansen. Det är kul underhållning för både vuxna och barn med bra action, humor och häftiga CGI-effekter.

Mer info om Ninja Turtles 2014

Teenage Mutant Ninja Turtles från 2014 regisserades av Jonathan Liebesman. I rollistan hittar vi bland andra Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner och Danny Woodburn.

Filmen hade biopremiär i USA den 8 augusti 2014. Så nu några år senare kan du alltså streama den gratis på Dreamfilm! Perfekt om du missade den på bio eller bara vill se om sköldpaddninjorna igen.

Teenage Mutant Ninja Turtles

TMNT Strömma Gratis Sverige

Gillar du Teenage Mutant Ninja Turtles? På Dreamfilm kan du streama filmen om de fyrklövriga sköldpaddbröderna Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo!

Streama TMNT gratis online – det är supersmidigt och helt utan kostnad. Perfekt för en trevlig filmkväll i soffan framför TV:n eller surfplattan.

Sköldpaddninjorna är roliga, actionfyllda och passar både för barn och vuxna. Så om du gillar bra underhållning ska du definitivt titta på Teenage Mutant Ninja Turtles swesub på Dreamfilm. Det är bara att starta streamen och skratta åt sköldpaddskämten!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 6501
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 5.9 tyder på att Teenage Mutant Ninja Turtles är ett måste för fans av Action.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Teenage Mutant Ninja Turtles med ett 5.9 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.9 antyder att Teenage Mutant Ninja Turtles är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Patricktexas

Teenage Mutant Ninja Turtles med medelbetyget 5.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 5.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mukasso

En Teenage Mutant Ninja Turtles med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.9 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

Teenage Mutant Ninja Turtles med medelbetyget 5.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Teenage Mutant Ninja Turtles Titel med ett betyg på 5.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!