alt

Ted 2 2015 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.3
7 140
Betyg
calendar2015
time1h 55m
Sedan vi sist mötte dem har John och Ted fortsatt leva drömlivet i Boston. Men nu är rollerna ombytta: John lever ungkarlsliv medan Ted knutit banden med Tami-Lynn, kvinnan i hans drömmar. Äktenskapet börjar snart knaka i fogarna och paret bestämmer sig för att skaffa ett barn för att rädda det. Planen stöter dock på patrull när myndigheterna konstaterar att Ted inte är en person, utan en ägodel, och därför inte har rätt att adoptera. Inte nog med det, han får också sparken från sitt butiksjobb och hans äktenskap annulleras. Arg och nedslagen bestämmer sig Ted för att stämma staten, och ber sin bäste vän att hjälpa honom återvinna de rättigheter han förtjänar. De anlitar en ung, gräsrökande advokat vid namn Samantha L. Jackson och beger sig till rätten.

Skådespelare

Actor Liam Neeson

Liam Neeson

Actor Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

Actor Morgan Freeman

Morgan Freeman

Actor Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi

Actor Patrick Stewart

Patrick Stewart

Actor Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Actor Kate McKinnon

Kate McKinnon

Actor Dennis Haysbert

Dennis Haysbert

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på svensk komedi online på Dreamfilm

Ted 2 är en rolig svensk komedi som du kan titta på helt gratis online på Dreamfilm. Filmen är en uppföljare till succén Ted från 2012 med Mark Wahlberg i en av huvudrollerna. Ännu en gång får vi följa den omtyckta nallebjörnen Ted och hans äventyr tillsammans med John Bennett, spelad av Wahlberg.

I den första filmen fick vi se hur Ted kom till liv som Johns barndomskompis. Nu har flera år gått och Ted vill grunda en familj och skaffa barn. Problemet är att Ted inte anses vara en riktig person i lagens mening. Därför startar Ted och John en kamp för att Ted ska få sina medborgerliga rättigheter.

Det blir både roliga och rörande scener när de två vännerna kämpar för Teds rättigheter i den amerikanska domstolen. Som vanligt blir det en hel del oväntade vändningar och galna upptåg. Men vänskapen mellan Ted och John sätts på prov.

Kommer deras vänskap att hålla? Hur går det med rättegången? Streama den underhållande uppföljaren Ted 2 från 2015 och ta reda på svaret!

Ted 2

Ted 2 komedi film stream gratis på svenska

Den roliga komedin Ted 2 från 2015 går att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm. Det är en perfekt film att se för en skrattkväll framför datorn eller surfplattan.

Ted 2 är uppföljaren till succén Ted från 2012, återigen med Mark Wahlberg i en av huvudrollerna tillsammans med den omtyckta nallebjörnen Ted. Filmen regisserades av Seth MacFarlane som också gjorde den första Ted-filmen.

Handlingen kretsar kring Ted och hans bästa vän John Bennett, spelad av Wahlberg. Då Ted vill bilda familj inleder de en kamp för att han ska få sina medborgerliga rättigheter och bli erkänd som en människa i lagens mening.

Det blir en rolig rättegång med många oväntade händelser. Men trots skratten sätts vänskapen mellan Ted och John på prov. Streama den underhållande uppföljaren Ted 2 gratis online med svenskt tal och se hur det går!

Se uppföljaren till succén Ted helt gratis

Älskade du komedin Ted med den festglada nallen? Då ska du inte missa chansen att se uppföljaren Ted 2 gratis online på Dreamfilm!

I Ted 2 återvänder skådespelaren Mark Wahlberg i rollen som John Bennett, bästa vän till Ted. När Ted nu vill bilda familj inleds en kamp för att han ska få sina rättigheter som människa.

Det blir både roliga och rörande scener i rättssalen när vännerna försöker övertyga domarna om att Ted förtjänar samma rättigheter som vilken människa som helst.

Vänskapen mellan Ted och John sätts på prov när de kämpar för Teds rättigheter i den amerikanska domstolen.

Kommer deras vänskap att hålla? Streama succéns uppföljare Ted 2 nu helt gratis och få svaret! Missa inte denna underhållande komedi från 2015 i regi av Seth MacFarlane.

Skådespelare Mark Wahlberg återvänder i Ted 2 från 2015

Skådespelaren Mark Wahlberg gör comeback i rollen som John Bennett i komedin Ted 2 från 2015. Filmen är uppföljaren till succén Ted och fins att streama gratis online med svenska undertexter.

I Ted 2 får vi återigen följa den omtyckta nallebjörnen Ted och hans bästa vän John Bennett spelad av Wahlberg. När Ted nu vill bilda familj måste han först få sina mänskliga rättigheter för att bli erkänd som en riktig person.

Tillsammans kämpar Ted och John för att övertyga domstolen om att Ted borde ha samma rättigheter som vilken människa som helst. Det blir både skratt och allvar när vänskapen mellan de två vännerna sätts på prov under rättegången.

 • Wahlberg gör en fantastisk insats i huvudrollen som Johns Bennett.
 • Streama komedin Ted 2 från 2015 med Wahlberg gratis online!

Missa inte skådespelaren Mark Wahlberg i denna roliga uppföljare till succéfilmen Ted. Streama Ted 2 nu och njut av underhållningen!

Ted 2

Streama Ted 2 från Smart Entertainment helt gratis

Den svenska komedin Ted 2 från 2015 går att streama helt gratis online. Filmen är producerad av Smart Entertainment och är uppföljaren till succén Ted från 2012.

I Ted 2 får vi återse den festglada nallen Ted och hans bästa vän John Bennett, spelad av Mark Wahlberg. Handlingen kretsar kring hur de två vännerna kämpar för att Ted ska få sina mänskliga rättigheter.

Det blir en humoristisk rättegång med många oväntade vändningar. Vänskapen mellan Ted och John sätts på prov när de argumenterar för Teds rättigheter inför domstolen.

Den svenska komedin Ted 2 regisserades av Seth MacFarlane, precis som originalfilmen Ted. Missa inte denna underhållande uppföljare - streama Ted 2 från Smart Entertainment nu helt gratis!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 7140
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.3 för Ted 2bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Ted 2. Betyget 6.3 talar för sig själv
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.3 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Ted 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Ted 2 Titel med ett betyg på 6.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!