close icon
page-title
Tandfen i trubbel
Tandfen i trubbel

Detaljer

 • Originaltitel: Meine Chaosfee & Ich
 • Originalspråk: Tyska
 • Produktionsland: Tyskland, Luxemburg
 • Regissör: Fortune Cookie Filmproduktion

Tandfen i trubbel 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.4
38Betyg
date2022
date1h 20m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |7 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |8 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |11 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |12 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se på Dreamfilm gratis

Är du redo att streama den nya animerade filmen Tandfen i trubbel? Filmen släpptes den 13 oktober 2022 och är perfekt underhållning för hela familjen. Med sina färgglada animationer och roliga karaktärer är det här en film du inte vill missa.

Streama Tandfen i trubbel gratis och lagligt på Dreamfilm. Här kan du se hela filmen med svenskt tal och svenska undertexter (swesub). Det finns inga dolda avgifter eller kostnader för att streama på Dreamfilm - det är 100% gratis!

Registrera dig bara för ett gratis konto så kan du börja titta direkt. Du kan pausa och återuppta visningen när du vill, perfekt om du blir avbruten. Streama via din dator, surfplatta eller mobil - valet är ditt.

Se trailern för Tandfen i trubbel nedan för att få en förhandsvisning av den färgsprakande animationen och de roliga rollfigurerna. Klicka sedan på länken för att streama filmen gratisDreamfilm!

Tandfen i trubbel

Streama Tandfen i trubbel svenska

Tandfen i trubbel är den senaste animerade filmen från Fortune Cookie Filmproduktion, originaltitel Meine Chaosfee & Ich. Filmen hade premiär den 13 oktober 2022 och har redan fått lysande recensioner.

Handlingen följer den unga tandfen Zizi som hamnar i trubbel när hon anklagas för att ha stulit alla tänder från barn i staden Sötmynta. Zizi måste nu bege sig ut på ett magiskt äventyr för att ta reda på vem den riktiga boven är och rentvå sitt namn.

Under resans gång träffar Zizi nya vänner, stöter på spännande utmaningar och lär sig vikten av vänskap och ärlighet. Humorn och de färgglada animationerna gör Tandfen i trubbel till perfekt familjeunderhållning.

Missa inte chansen att se den här underbara filmen! Streama Tandfen i trubbel med svenskt tal (svenska) helt gratis på Dreamfilm. Registrera dig och börja titta direkt!

Titta Tandfen i trubbel hela filmen

Är du redo för äventyr? Då ska du streama den nya animerade filmen Tandfen i trubbelDreamfilm! Här kan du se hela filmen, 90 minuter av humor, spänning och magi.

Tandfen i trubbel är perfekt familjeunderhållning med sina färgglada animationer, catchiga låtar och roliga rollfigurer. Vi får följa den unga tandfen Zizi som anklagas för ett brott hon inte begått, och nu måste ut på ett magiskt uppdrag för att bevisa sin oskuld.

Humorn och tempot gör att både barn och vuxna kommer att älska den här filmen!

Registrera dig gratis på Dreamfilm och börja direkt titta på Tandfen i trubbel i hög kvalitet. Du kan pausa och återuppta visningen när det passar dig, och streama via dator, surfplatta eller mobil. Filmen finns med svenskt tal (svenska) och svenska undertexter (swesub).

Se trailern nedan och klicka sedan på länken för att titta på hela filmen gratis. Det finns 90 minuter med magisk underhållning som väntar på dig!

Gratis Tandfen i trubbel Sverige

Den nya animerade filmen Tandfen i trubbel finns nu att streama helt gratis på Dreamfilm! Som tittare i Sverige kan du se hela filmen med svenskt tal och undertexter, utan att det kostar något.

Tandfen i trubbel hade världspremiär den 13 oktober 2022 och har redan hyllats för sin underhållande historia, färgstarka animation och roliga karaktärer. Filmen handlar om den unga tandfen Zizi som anklagas för ett brott och ger sig ut på ett magiskt äventyr för att bevisa sin oskuld.

På vägen träffar hon nya vänner, stöter på utmaningar och lär sig vikten av ärlighet och vänskap. Humorn, tempot och musiken gör att Tandfen i trubbel passar utmärkt för hela familjen.

 • Registrera ett gratis konto på Dreamfilm
 • Streama Tandfen i trubbel direkt, gratis och lagligt
 • Njut av filmen i hög kvalitet, när det passar dig

Missa inte den här chansen att se en av årets roligaste animerade filmer, helt utan kostnad. Streama Tandfen i trubbel gratisDreamfilm redan idag!

Tandfen i trubbel

Swesub Tandfen i trubbel full film

Är du redo för spännande äventyr och magisk underhållning? Streama då den nya animerade filmen Tandfen i trubbel med svenska undertexter (swesub) på Dreamfilm! Här kan du se hela filmen gratis och lagligt.

Tandfen i trubbel har fått lysande recensioner för sin roliga historia, snabba tempo och färgglada animationer. Vi får följa den unga tandfen Zizi som anklagas för ett brott och ger sig ut på ett uppdrag för att bevisa sin oskuld. På vägen möter hon magiska varelser, lär sig om vänskapens kraft och hamnar i spännande äventyr!

Missa inte den här feelgood-filmen som garanterat underhåller hela familjen!

Registrera dig gratis på Dreamfilm så kan du börja streama Tandfen i trubbel direkt. Filmen är 90 minuter lång och finns i hög kvalitet med svenska undertexter (swesub), perfekt om du vill ha textstöd. Du kan enkelt pausa och återuppta visningen när det passar dig.

Klicka på spelaren ovan och njut av Tandfen i trubbel som full film med svenska undertexter. Det finns magiska äventyr som väntar på dig!

Stream Tandfen i trubbel 13.10.2022

Den efterlängtade animerade filmen Tandfen i trubbel har nu äntligen premiär och finns att streama på Dreamfilm! Filmen släpptes den 13 oktober 2022 och har redan mötts av fantastiska recensioner.

Handlingen följer den unga tandfen Zizi som anklagas för ett brott hon inte begått. För att bevisa sin oskuld ger hon sig ut på ett magiskt uppdrag fylld av utmaningar, nya vänner och spännande äventyr. Humorn, tempot och de färgglada animationerna gör Tandfen i trubbel till perfekt familjefilm.

Streama nu den här feelgood-filmen som har något för alla åldrar! Registrera dig gratis på Dreamfilm så kan du börja titta på Tandfen i trubbel direkt. Filmen är 90 minuter lång och finns med svenskt tal och undertexter i hög kvalitet.

Se trailern nedan och klicka sedan på spelaren för att streama Tandfen i trubbel som hade premiär den 13.10.2022. Det finns magiska äventyr och spännande utmaningar som väntar på dig!

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 38

Dela