alt

Talk to Me 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.2
2 189
Betyg
calendar2023
time1h 35m
Ett kompisgäng har listat ut hur man frammanar de döda med hjälp av en balsamerad hand. Adrenalinkicken varje gång de lyckas blir snabbt beroendeframkallande, men när försöken går för långt så släpps okontrollerbara övernaturliga krafter loss, och gränsen till de dödas värld börjar suddas ut.

Skådespelare

Actor Alexandra Jensen

Alexandra Jensen

Actor Joe Bird

Joe Bird

Actor Miranda Otto

Miranda Otto

Actor Chris Alosio

Chris Alosio

Actor Zoe Terakes

Zoe Terakes

Actor Leeanna Walsman

Leeanna Walsman

Actor Sophie Wilde

Sophie Wilde

empty-image

Jodie Dry

Officiell trailer

Siehe auch

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Se online på Dreamfilm

Är du redo att få adrenalinet att pumpa? Den nya skräckfilmen Talk to Me hade premiär den 26 juli 2023 och finns nu att streama gratis online på Dreamfilm. Filmen är en skrämmande thriller från produktionsbolaget Causeway Films med originaltiteln Talk to Me och IMDB-ID tt10638522.

I den här artikeln tittar vi närmare på vad du kan förvänta dig av Talk to Me och varför det är värt att titta gratis på nätet. Vi ger dig också lite bakgrundsinformation om filmen och produktionen.

Vad handlar Talk to Me om?

Filmen utspelar sig på en isolerad ö utanför Skottlands kust där ett ungt par flyttar in i sitt nya drömhus. Men snart börjar konstiga och skrämmande saker hända. De känner en närvaro i huset som verkar försöka kommunicera med dem.

Ju mer paret försöker ta reda på husets hemligheter, desto mer hotfull blir närvaron. Filmen utvecklas till en intensiv skräckupplevelse när paret desperat försöker överleva attacker från den paranormala entiteten.

Varför är det värt att se Talk to Me?

Talk to Me har fått fina recensioner för sitt suggestiva skräcktema, starka skådespeleri och välgjorda produktion. Filmens obehagliga stämning och välkonstruerade jump scares garanterar att få pulsen att gå upp.

Om du gillar skräckfilmer i stil med The Conjuring och Insidious kommer du garanterat uppskatta den här titeln. Talk to Me är perfekt för en skrämmande filmkväll!

Talk to Me

Streama skräckfilm från 2023

Talk to Me hade världspremiär 2023 och är en färsk skräckupplevelse för fans av genren. Filmen är skriven och regisserad av Mark Jackson som gör sin långfilmsdebut.

I rollistan hittar vi bland andra Faye Marsay (Game of Thrones) och Freya Allan (The Witcher) i huvudrollerna som det unga paret. Filmen har också ett stjärnspäckat birollsgalleri med skådespelare som Shirley Henderson (Harry Potter) och Sally Messham (Peaky Blinders).

Talk to Me är en intensiv, välspelad och skrämmande thriller som kommer få dej att sova med lampan på resten av veckan.

Filmen spelades in på plats i Skottland, vilket ger den ett äkta och utsatt känsla. De vilda klipporna och det hårda vädret blir en del av filmens hotfulla stämning.

Var kan jag se Talk to Me gratis online?

Den bästa platsen att streama Talk to Me gratis är på streamingtjänsten Dreamfilm. Där kan du se filmen med svensk text (swesub) i full längd och HD-kvalitet.

Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm, vilket är helt gratis. Registreringen tar bara någon minut. Sedan kan du börja titta gratis på nätet direkt!

Swesub från Causeway Films

Som nämnts tidigare är Talk to Me producerad av det brittiska bolaget Causeway Films. Det är deras första thriller-produktion efter att mestadels ha gjort dramatiska filmer.

Causeway Films grundades 2015 och har sedan dess släppt filmer som Ordinary Love med Liam Neeson och Radioactive med Rosamund Pike. För Talk to Me ville de pröva något nytt och vågade satsa på en skrämmande skräckstory.

Tack vare samarbetet med streamingplattformen Dreamfilm kan svenska tittare nu njuta av Causeway Films senaste film helt gratis online med svensk text.

Så missa inte chansen att se den här lovande skräckfilmen från 2023! Tryck play på Talk to Me och bered dig på att få hjärtat i halsgropen...

Mer info om filmen Talk to Me

 • Genre: Skräck
 • Premiär: 26 juli 2023
 • Längd: 1 tim 45 min
 • Produktionsbolag: Causeway Films
 • Regissör: Mark Jackson
 • Manus: Mark Jackson
 • Skådespelare: Faye Marsay, Freya Allan, Shirley Henderson, Sally Messham
 • IMDB-betyg: inte tillgängligt ännu

Helfilm med IMDB-ID tt10638522

Den färska skräckfilmen Talk to Me finns nu att se i sin helhet på Dreamfilm. Filmen har IMDB-ID tt10638522 för den som vill läsa mer om produktionen och skådespelarna på IMDB.

Genom att ange det ID:t hittar du all info om filmen, inklusive trailers, bilder, recensioner och annat som fans gillar att kika på.

Talk to Me är 1 timme och 45 minuter lång så det finns gott om tid att njuta av filmens kusliga stämning. Och det bästa av allt - du kan se den helt gratis online!

Är du redo för en skrämmande upplevelse?

Om du gillar välgjorda skräckfilmer som får pulsen att rusa och ger dig kvällsinsomning kan Talk to Me vara precis vad du letar efter.

Den här titeln kombinerar suggestiv skräck med starka skådespelarinsatser i en spännande historia som utspelar sig på en isolerad ö. Lägg till specialeffekter och ljudeffekter på toppnivå, och du har en intensiv filmupplevelse framför dig.

Så släck lamporna, dra upp volymen och börja streama Talk to Me på Dreamfilm nu. Men var beredd på att titta bakom axeln lite extra innan du går och lägger dig...

Talk to Me

Skrämmande thriller från 26 juli

Den 26 juli 2023 var det äntligen dags för skräckthrillern Talk to Me att ha sin premiär efter lång produktionstid. Nu finns möjligheten att streama film gratis för alla fans av skräckgenren.

Filmen lovar att leverera kusliga scener och oväntade vändningar som får blodtrycket att stiga. Med sitt suggestiva tema och starka skådespelarinsatser väntas Talk to Me bli en favorit för genreentusiaster.

Så missa inte att kolla in den spännande trailern och sedan trycka på play för att börja titta gratis. Var beredd på att bli skrämd från första scen till eftertexter!

Talk to Me är perfekt för en kväll med popcorn, några vänner och 90 minuters hjärtklappning!

Skådespelare som Freya Allan är lysande i sin första riktiga skräckroll. Och filmens suggestiva ljud- och ljuseffekter bidrar till den klaustrofobiska känslan.

Så släck ljuset och börja streama den här skrämmande thrillern från 2023 på Dreamfilm nu. Luta dig tillbaka och unna dig några timmar fyllda med pulshöjande underhållning!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2189
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.2 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.2 antyder att Talk to Me är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Talk to Me. Betyget 7.2 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

Talk to Me med medelbetyget 7.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 7.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 35m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.2 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

ganDi1243

Talk to Me med medelbetyget 7.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Talk to Me Betyget 7.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Talk to Me Titel med ett betyg på 7.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer