alt

Taken 3 2014 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.3
5 469
Betyg
calendar2014
time1h 49m
Bryan Mills liv slås i spillror när han blir oskyldigt misstänkt för mord. Situationen blir inte bättre av att han lyckas fly från brottsplatsen och får polisen, FBI och CIA efter sig. Men Bryan tänker inte vara passiv och se mördarna gå fria eller riskera att de ger sig på hans dotter Kim. Han kommer använda de kunskaper han samlat på sig under ett helt liv av rökridåer och dubbelspel. Den jagade blir jägaren. Luc Besson har ännu en gång skrivit manus till en actionpackad thriller med Liam Neeson i rollen som den fd agenten Bryan Mills.

Skådespelare

Actor Famke Janssen

Famke Janssen

Actor Liam Neeson

Liam Neeson

Actor Forest Whitaker

Forest Whitaker

Actor Dougray Scott

Dougray Scott

Actor Sam Spruell

Sam Spruell

Actor Al Sapienza

Al Sapienza

Actor Jimmy Gonzales

Jimmy Gonzales

Actor Dylan Bruno

Dylan Bruno

Officiell trailer

Siehe auch

Teenage Mutant Ninja Turtles

Se filmen Taken 3 Dreamfilm gratis

Taken 3 Dreamfilm är den tredje delen i Taken-serien med Liam Neeson i huvudrollen som Bryan Mills. Filmen hade premiär den 16 december 2014 och är en spännande actionthriller som garanterat kommer hålla dig på helspänn.

I den här delen utreds Bryan Mills för mordet på sin fru och måste bevisa sin oskuld samtidigt som han försöker hitta den verkliga mördaren. Det blir en intensiv jakt där Mills inte skyr några medel för att hitta sanningen och skipa rättvisa.

Vill du se Taken 3 Dreamfilm gratis kan du enkelt streama filmen online via Dreamfilm. Du behöver inte ens registrera dig, bara trycka play och njuta av actionäventyret!

Taken 3

Streama Taken 3 Dreamfilm svenska 16.12.2014

Taken 3 Dreamfilm har svensk text och släpptes på bio den 16 december 2014. Filmen är 106 minuter lång och regisserad av Olivier Megaton. I rollistan hittar vi förutom Liam Neeson även Famke Janssen, Maggie Grace och Dougray Scott.

Handlingen utspelar sig ett par år efter de två första Taken-filmerna. Bryan Mills lever nu ett lugnt liv tillsammans med sin fru Leonore och dotter Kim. Men när Leonore blir brutalt mördad pekas Bryan ut som skyldig av FBI.

För att bevisa sin oskuld tvingas Bryan återigen ta saken i egna händer. På vägen stöter han på korrupta poliser, hänsynslösa ligamedlemmar och livsfarliga situationer. Inte nog med det, Mills måste även skydda sin dotter Kim som är i fara. Nervkittlande action utlovas!

Titta på Taken 3 Dreamfilm online gratis

Är du sugen på att se Liam Neeson i högform som den tuffa familjefadern Bryan Mills? På Dreamfilm kan du titta på Taken 3 online gratis och dessutom helt lagligt.

Taken 3 är den avslutande delen i trilogin och lovar att leverera action och spänning från första stund. I jakten på sin hustrus mördare hamnar Mills gång på gång i våldsamma konfrontationer med skumma typer.

Men med sina specialkunskaper och förmåga att tänka snabbt är han alltid ett steg före - även om oddsen verkar övermäktiga. Med dottern Kim i fara höjs insatsen ytterligare och Mills visar ingen nåd.

Taken 3 Dreamfilm svensk text streama gratis

Vill du streama Taken 3 med svensk text helt gratis? På Dreamfilm kan du enkelt starta filmen direkt i webbläsaren och se den med svenskt tal och text.

I den avslutande delen av trilogin får vi följa med på Mills intensiva jakt på sanningen bakom hustruns död samtidigt som dottern Kims liv hänger på en skör tråd. Med FBI hack i hälarna går han till botten med fallet och skipar rättvisa.

Förutom spännande actionscener och explosiva biljakter bjuds det även på drama när relationen till dottern sätts på prov. Taken 3 är en actionpackad thriller du inte vill missa!

Taken 3

Taken 3 Dreamfilm full film streama gratis

Är du sugen på att se hela Taken 3-filmen gratis online? På Dreamfilm kan du enkelt streama Taken 3 gratis i fullängd utan att behöva registrera dig.

Taken 3 är den explosiva upplösningen på Bryan Mills hämndlystna jakt på rättvisa efter att hans fru brutalt mördats och han själv pekas ut som skyldig av FBI.

I jakten på sanningen och hustruns riktiga mördare hamnar Mills i en rad livsfarliga situationer där han får sätta sina specialkunskaper på prov. Med dottern Kim i fara höjs insatsen och han visar ingen nåd mot sina fiender.

Vill du se den adrenalinfyllda avslutningen på Mills resa streamar du enkelt Taken 3 på Dreamfilm. Filmen går att se gratis och helt lagligt online!

Taken 3 Dreamfilm online stream Sverige

Är du i Sverige och vill streama Taken 3 online gratis? På Dreamfilm kan du enkelt se den avslutande delen i Taken-trilogin fullständigt lagligt.

I Taken 3 utreds Bryan Mills för mordet på sin fru och tvingas desperat bevisa sin oskuld samtidigt som han måste rädda sin dotter undan skurkar. Med FBI hack i hälarna jagar han sanningen i den explosiva upplösningen på serien.

 • Spännande action från första stund
 • Oväntade vändningar och kluriga upplösningar
 • Liam Neeson visar musklerna igen som tuffingen Bryan Mills

Så om du är sugen på att streama Taken 3 online gratis är Dreamfilm rätt ställe. Filmen går att se helt lagligt och dessutom med svensk text!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5469
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Taken 3 med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.3 för Taken 3bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Taken 3. Betyget 6.3 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 6.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 49m. Rekommenderas varmt.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Taken 3 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.
avatar

ganDi1243

Taken 3 med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Doctor Strange in the Multiverse of Madness