close icon
page-title
SVJ - Stora vänliga jätten
SVJ - Stora vänliga jätten

Detaljer

 • Originaltitel: The BFG
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Indien, USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

SVJ - Stora vänliga jätten Stream Gratis • Svenska • Online

star6.3
3243Betyg
date2016
loader

Recension

 • avatar

  matixd

  |3 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |14 dage siden
  är den här sidan legit?

Trailer

Indholdsfortegnelse

Vad handlar SVJ - Stora vänliga jätten om?

SVJ - Stora vänliga jätten är en fantastisk familjefilm som tar oss med på ett magiskt äventyr. Filmen, baserad på Roald Dahls älskade barnbok, berättar historien om en ung föräldralös flicka vid namn Sophie och hennes möte med en vänlig jätte. Denna charmiga berättelse utspelar sig i en värld där jättar existerar, men till skillnad från sina ondskefulla artfränder, är vår huvudkaraktär en godhjärtad varelse som vägrar äta barn.

I denna fantastiska produktion får vi följa Sophie när hon oväntat blir kidnappad av den Stora vänliga jätten och förs till Jättelandet. Där upptäcker hon snabbt att hennes nya vän är en udda figur i jättarnas värld - han är nämligen vegetarian och samlar på drömmar istället för att jaga människor. Tillsammans ger de sig ut på ett spännande uppdrag för att rädda världen från de elaka jättarna som hotar mänskligheten.

För dig som letar efter en film att titta på med hela familjen är SVJ - Stora vänliga jätten ett utmärkt val. Du kan enkelt streama den online på flera plattformar, inklusive dreamfilmsw. Oavsett var du väljer att se den, kommer denna hjärtevärmande berättelse att trollbinda både stora och små.

SVJ - Stora vänliga jätten

Vilka är de kreativa hjärnorna bakom filmen?

Bakom kulisserna till denna storslagna produktion står några av Hollywoods mest begåvade filmskapare. I regissörsstolen finner vi ingen mindre än Steven Spielberg, känd för sina episka äventyrsfilmer och förmåga att skapa magisk stämning på filmduken. Hans vision har gett liv åt Roald Dahls älskade karaktärer på ett sätt som fångar både bokens anda och tillför ny spänning för biobesökarna.

Manuset har adapterats av Melissa Mathison, som tidigare har samarbetat med Spielberg på den ikoniska filmen E.T. Hennes talang för att skriva gripande och fantasifulla berättelser lyser igenom i varje scen av SVJ - Stora vänliga jätten. Tillsammans har Spielberg och Mathison skapat en filmupplevelse som balanserar humor, äventyr och hjärta på ett mästerligt sätt.

Produktionsteamet bakom filmen är lika imponerande som dess kreativa ledning. Walt Disney Pictures har satsat stort på att bringa Dahls magiska värld till liv, med en budget på hela 140 miljoner dollar. Detta har möjliggjort användningen av toppmodern visuell teknik för att skapa de fantastiska miljöerna och de imponerande jättarna. För dig som vill se resultatet av denna kreativa kraftansträngning, finns filmen tillgänglig att streama på flera plattformar, inklusive dreamfilmsw.

Hur imponerar Disneys produktion visuellt?

När det kommer till visuella effekter och skapandet av en förtrollande värld, lever SVJ - Stora vänliga jätten verkligen upp till förväntningarna. Disneys produktion har lyckats förvandla Roald Dahls fantasifulla beskrivningar till en visuellt slående filmupplevelse som imponerar från början till slut. De avancerade CGI-effekterna gör att jättarna känns otroligt verklighetstrogna, samtidigt som de behåller den charm och personlighet som gjorde dem så älskade i boken.

Ett av de mest imponerande aspekterna av filmen är hur sömlöst den blandar verkliga skådespelare med digitala karaktärer. Den Stora vänliga jätten själv är en teknisk bedrift, där skådespelaren Mark Rylances uttrycksfulla prestation har fångats och förvandlats till en övertygande digital jätte. Denna kombination av skådespeleri och visuella effekter skapar en känslomässig koppling till karaktären som är avgörande för filmens framgång.

Miljöerna i filmen är lika imponerande som karaktärerna. Från de dimmiga gatorna i London till de fantastiska landskapen i Jättelandet, har varje scen utformats med stor omsorg och detalj. Den magiska drömvärlden som den Stora vänliga jätten tar Sophie till är särskilt minnesvärd, med sina glittrande, färgglada drömmar som svävar genom luften. För den som vill uppleva denna visuella fest kan man enkelt streama filmen online på plattformar som dreamfilmsw. Oavsett var du väljer att titta på SVJ - Stora vänliga jätten, kommer du att bli hänförd av det visuella mästerverket som Disney har skapat.

Varför är denna familjefilm ett måste att se?

SVJ - Stora vänliga jätten är en film som verkligen sticker ut i mängden av familjefilmer. Den kombinerar humor, spänning och djup på ett sätt som tilltalar både barn och vuxna. Berättelsen om vänskap och mod berör hjärtat och lämnar publiken med en varm känsla långt efter att eftertexterna rullat.

En av filmens främsta styrkor är dess förmåga att balansera fantasi med viktiga budskap. Genom den osannolika vänskapen mellan Sophie och jätten, lär vi oss värdet av att se bortom ytan och acceptera olikheter. Detta gör SVJ - Stora vänliga jätten till mer än bara underhållning - det blir en lärdom i empati och förståelse.

För föräldrar som letar efter kvalitetsfilmer att titta på med sina barn, är detta en perfekt val. Du kan enkelt streama filmen online på flera plattformar, inklusive dreamfilmsw, vilket gör det bekvämt att njuta av denna magiska upplevelse hemma. Oavsett om du är fan av Roald Dahls böcker eller bara söker efter en härlig familjefilm, kommer SVJ - Stora vänliga jätten att överraska och glädja dig.

SVJ - Stora vänliga jätten

Var kan man se SVJ - Stora vänliga jätten 2016 stream gratis?

För dig som är intresserad av att titta på SVJ - Stora vänliga jätten finns det flera alternativ tillgängliga. Många streamingstjänster erbjuder filmen i sitt utbud, vilket gör det enkelt att njuta av denna fantastiska produktion hemifrån. En populär plattform där du kan hitta filmen är dreamfilmsw, som erbjuder ett brett utbud av filmer och serier.

Det är värt att notera att medan vissa plattformar kan erbjuda gratis provperioder, är de flesta streamingstjänster prenumerationsbaserade. Detta innebär att du kan behöva skapa ett konto och eventuellt betala en månadsavgift för att få tillgång till filmen. Men oroa dig inte - många anser att det är värt investeringen för att kunna titta på SVJ - Stora vänliga jätten och andra kvalitetsfilmer när det passar dig.

Om du letar efter lagliga sätt att se filmen gratis, kan det vara värt att hålla utkik efter specialerbjudanden eller gratisperioder hos olika streamingtjänster. Kom ihåg att stödja rättighetsinnehavarna genom att välja lagliga alternativ när du vill titta på SVJ - Stora vänliga jätten Sverige.

Hur sticker rollbesättningen ut i äventyret?

Rollistan i SVJ - Stora vänliga jätten är verkligen imponerande och bidrar stort till filmens charm och dragningskraft. I huvudrollen som den Stora vänliga jätten finner vi Mark Rylance, vars enastående prestation ger liv åt denna ikoniska karaktär. Hans förmåga att förmedla jättens godhet och klumpighet genom motion capture-tekniken är helt enkelt fantastisk.

Ruby Barnhill gör en lysande debut som Sophie, den modiga flickan som blir vän med jätten. Hennes naturliga charm och förmåga att hålla jämna steg med sina mer erfarna motspelare är imponerande. Tillsammans skapar Rylance och Barnhill en rörande och trovärdig vänskap som utgör hjärtat i filmen.

Övriga rollistan inkluderar välkända namn som Penelope Wilton i rollen som drottningen av England, vars scener med jätten är både humoristiska och rörande. Bill Hader och Jemaine Clement ger röst åt de skrämmande människoätande jättarna och lyckas vara både skrämmande och underhållande. För alla som är nyfikna på att se dessa fantastiska skådespelare i aktion, finns filmen tillgänglig att streama online på flera plattformar, inklusive dreamfilmsw. Titta på SVJ - Stora vänliga jätten och låt dig imponeras av den enastående rollbesättningen som verkligen lyfter denna magiska berättelse till nya höjder.

Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 3243

Dela