alt

Superfast! 2015 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating5
405
Betyg
calendar2015
time1h 39m

Skådespelare

Actor Omar Chaparro

Omar Chaparro

Actor Lili Mirojnick

Lili Mirojnick

Actor Dale Pavinski

Dale Pavinski

Actor J. J. Soria

J. J. Soria

Actor Amin Joseph

Amin Joseph

Actor Gonzalo Menendez

Gonzalo Menendez

Actor Andrea Navedo

Andrea Navedo

Actor Christine Clayburg

Christine Clayburg

Siehe auch

Superfast! Streama gratis på Dreamfilm

Superfast! är en amerikansk actionkomedifilm från 2015 som nu finns att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Filmen är en uppföljare till komedin Superhero Movie från 2008 och följer de två huvudrollsinnehavarna Sam och Dan som nu arbetar på en lokal hamburgerrestaurang.

När restaurangen hotas av den fruktade brottslingen Juan Castillo bestämmer sig Sam och Dan för att ta saken i egna händer. De sätter på sig masker och blir superhjältarna "The Veggie Boys" för att besegra Juan Castillo och rädda hamburgerrestaurangen.

Superfast! är fylld med explosiva actionscener, galen humor och oväntade vändningar. Perfekt underhållning för en kväll hemma i soffan!

Missa inte att streama Superfast! gratis online med svensk text på Dreamfilm. En rolig actionkomedi som garanterat får dig att skratta högt.

Superfast!

Superfast! Svensk text på Dreamfilm

Är du sugen på att se en rolig actionkomedifilm? Då ska du streama Superfast! med svensk text på Dreamfilm. Denna underhållande film från 2015 finns nu att se helt gratis online.

Superfast! handlar om vännerna Sam och Dan som jobbar på en hamburgerrestaurang. När restaurangen hotas bestämmer de sig för att bli superhjältar för att rädda den. Med sina hemmagjorda dräkter och vapen ger de sig in i en vild jakt på skurken som hotar deras arbetsplats.

Filmen är späckad med explosiva actionscener och galen humor. Perfekt underhållning när du vill skratta högt och se något fartfyllt. Med svensk text slipper du dessutom läsa undertexter, utan kan helt fokusera på action och skratt.

Så om du gillar filmer som Kickass och Kingsman ska du definitivt ge Superfast! en chans. Streama den gratis med svensk text på Dreamfilm idag!

Superfast! Titta som stream i Sverige

Är du på jakt efter en actionfylld komedi att streama? Då ska du kolla in Superfast! som går att titta helt gratis online med svensk text här i Sverige.

Filmen handlar om vännerna Sam och Dan som bestämmer sig för att bli superhjältar när deras lokala hamburgerrestaurang hotas av en fruktad brottsling. Utrustade med hemmagjorda dräkter och vapen ger de sig ut på ett våghalsigt uppdrag för att rädda restaurangen.

Superfast! bjuder på galen humor, explosiva actionscener och en intrikat historia fylld med oväntade vändningar. Perfekt film att streama när du vill underhållas med fart och fläkt!

Titta på Superfast! gratis online i Sverige med svensk text på Dreamfilm. En rolig och spännande actionkomedifilm från 2015 som garanterat får dig att både skratta högt och sitta på helspänn.

Superfast! Se filmen online gratis

Letar du efter en rolig actionfilm att se gratis online? Då rekommenderar vi starkt att du kollar in Superfast! som nu går att streama helt utan kostnad med svensk text.

Filmen handlar om Sam och Dan som bestämmer sig för att bli superhjältar när deras lokala hamburgerrestaurang hotas av en skurk. Utrustade med självgjorda kostymer och vapen ger de sig ut för att stoppa hotet och rädda restaurangen.

Med sina galna actionscener, explosionsartade stunts och fartfyllda jakter är Superfast! perfekt filmunderhållning när du vill ha skratt, spänning och tempo. Se den gratis online med svensk text för maximal njutning.

Missa inte att streama denna underhållande actionkomedifilm från 2015 helt utan kostnad. Finns att se gratis online med svensk text på Dreamfilm!

Superfast!

Superfast! Full film gratis på Dreamfilm

Älskar du actionkomedier? Då ska du kolla in Superfast! som nu går att se som full film gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Filmen handlar om vännerna Sam och Dan som bestämmer sig för att bli superhjältar när deras lokala hamburgerrestaurang hotas av en fruktad brottsling. Med sina hemmagjorda dräkter ger de sig ut på ett våghalsigt uppdrag fylld med explosioner, biljakter och galen humor.

Med sina roliga karaktärer, oväntade vändningar och fartfyllda actionscener är Superfast! perfekt film att se gratis online när du vill bli underhållen. Garanterat många skratt och en spännande historia!

Se hela filmen Superfast! gratis med svensk text på Dreamfilm. En actionkomedifilm från 2015 med galen humor och explosiv action. Perfekt kvällsunderhållning helt utan kostnad!

Superfast! Actionkomedi från 2015 på Dreamfilm

Är du sugen på att se en rolig och fartfylld film? Streama då actionkomedin Superfast! från 2015 gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Filmen handlar om vännerna Sam och Dan som blir superhjältar för att rädda sin lokala hamburgerrestaurang från en fruktad brottsling. Med sina hemmagjorda dräkter och vapen ger de sig ut på ett galet äventyr fylld med explosioner, biljakter och oväntade vändningar.

Med sina roliga karaktärer och galna actionscener är Superfast! perfekt film att streama när du vill bli underhållen. Garanterat många skratt och en fartfylld historia som håller dig på helspänn!

Kolla in Superfast!, en spännande actionkomedifilm från 2015 med svensk text. Finns att streama helt gratis online på Dreamfilm - perfekt filmkväll hemma i soffan!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 5 Anzahl der Stimmen: 405
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 5 inte övertygar dig om att titta på Superfast!, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5 bevisar Superfast! att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5 för Superfast!bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Superfast! är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5 bekräftar detta.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 39m att titta på den från början till slut.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Superfast! Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Superfast! Titel med ett betyg på 5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!