alt

Supercell 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.9
231
Betyg
calendar2023
time1h 40m

Skådespelare

Actor Skeet Ulrich

Skeet Ulrich

Actor Alec Baldwin

Alec Baldwin

Actor Anne Heche

Anne Heche

Actor Daniel Diemer

Daniel Diemer

Actor Rob Moran

Rob Moran

Actor Anjul Nigam

Anjul Nigam

Actor Jordan Kristine Seamón

Jordan Kristine Seamón

Actor Johnny Wactor

Johnny Wactor

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Supercell Gratis Online 17.03.2023

Den nya actionfilmen Supercell har nu premiär på bio och släpps samtidigt på Dreamfilm för gratis streaming från och med den 17 mars 2023. Filmen utspelar sig i en nära framtid där supersoldater med övermänskliga krafter tampas med varandra i brutala strider. Huvudrollen spelas av actionstjärnan Tom Cruise som återigen visar prov på sina atletiska färdigheter i hisnande stuntscener. Den här filmen är ett måste för alla fans av explosiva actionfilmer.

Supercell är regisserad av den prisbelönta regissören Kathryn Bigelow som tidigare gjort spännande filmer som The Hurt Locker och Zero Dark Thirty. Manuset är skrivet av Brannon Braga som tidigare jobbat på flera framgångsrika sci-fi-serier som Star Trek. Med andra ord finns det gott om erfarenhet bakom projektet vilket skapar höga förväntningar på filmen.

Utöver Tom Cruise medverkar även några andra prominenta skådespelare som Michelle Monaghan, Jai Courtney och Cobie Smulders. Effekterna och stuntscenerna är häpnadsväckande och storyn utlovar maximal spänning från start till mål. Kort sagt, det här är en film som är värd att se på bio för den ultimata upplevelsen.

Men om du hellre vill se Supercell hemma i tv-soffan så kommer den alltså att släppas gratis och med svensk text på Dreamfilm redan vid premiären den 17 mars. Det är ett gyllene tillfälle att se den här actionstinnan innan alla avslöjande spoilers börjar spridas på nätet. Så boka in ett popcornkalas med vännerna och fyll på snacksförrådet inför en intensiv kväll framför skärmen!

Supercell

Supercell Helfilm Streama Svenska

Är du redo för adrenalinstinn action när supersoldater drabbar samman i brutala strider? I så fall ska du streama den nya storfilmen Supercell som har premiär på Dreamfilm den 17 mars. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där genmanipulerade krigare tävlar i gladiatorspel på liv och död.

I huvudrollen ser vi actionhjälten Tom Cruise i ännu en fysiskt krävande roll där han utför våghalsiga stunts utan stuntdouble. Han spelar mavericken Kane, en före detta soldat som tvingas delta i de dödliga tävlingarna. Michelle Monaghan spelar en forskare som hjälper Kane att fly samtidigt som hon försöker avslöja de mörka hemligheter som döljer sig bakom supersoldaterna.

Regissören Kathryn Bigelow står bakom filmer som The Hurt Locker och Zero Dark Thirty. Hennes senaste verk Supercell lovar att leverera en adrenalinfylld upplevelse fylld av explosiva actionscener i en visuellt slående sci-fi-värld. Manuset är skrivet av Brannon Braga som jobbat på framgångsrika serier som Star Trek, så förväntningarna är höga.

När du streamar Supercell på Dreamfilm får du se den med svensk text redan vid premiären utan att behöva lämna hemmets trygga vrå. Perfekt till ett popcornkalas med vännerna! Se till att förbereda dig på att bita naglarna när du följer supersoldaternas brutala kamp på liv och död. Det här är action när den är som allra bäst!

Supercell Swesub På Dreamfilm

Den efterlängtade sci-fi actionthrillern Supercell har nu äntligen premiär och släpps direkt på Dreamfilm för gratis streaming med svensk text. Du kommer garanterat att sitta klistrad framför skärmen när genmanipulerade supersoldater kämpar om överlevnad i en framtid fylld av våld och förtryck.

I huvudrollen ser vi stuntkungen Tom Cruise i ännu en explosiv och fysiskt krävande roll där han utför våghalsiga trick utan stuntdouble. Han spelar den före detta soldaten Kane som mot sin vilja tvingas delta i dödliga gladiatorspel arrangerade av en totalitär regim. Michelle Monaghan spelar en forskare som hjälper Kane att fly samtidigt som hon avslöjar mörka hemligheter.

Med den prisbelönta regissören Kathryn Bigelow (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) vid rodret och manusförfattaren Brannon Braga (Star Trek) som garant för en genomtänkt handling, förväntas Supercell leverera action i världsklass. Det här är absolut en film du inte vill missa!

Luta dig tillbaka i soffan och njut av den adrenalinfyllda upplevelsen med Supercell på Dreamfilm. Filmen streamas med svensk text direkt vid premiären så du kan följa supersoldaternas kamp utan irriterande undertexter. Perfekt för en spännande filmkväll med vännerna!

Supercell Se Film Gratis Online

Är du sugen på storslagen sci-fi action när den är som allra bäst? I så fall ska du inte missa att se den nya storfilmen Supercell gratis online på Dreamfilm från och med den 17 mars. Här får vi följa genmanipulerade supersoldater i en brutal kamp om överlevnad i en mörk framtidsvärld.

Supercell utlovar att leverera en adrenalinstinn filmupplevelse fylld av spektakulära stuntscener och explosiv action.

I huvudrollen ser vi stuntkungen Tom Cruise som den före detta stridspiloten Kane, nu tvingad att delta i dödliga gladiatorspel arrangerade av en totalitär regim i en dystopisk framtid.Han får oväntad hjälp av forskaren Reya spelad av Michelle Monaghan som försöker avslöja hemligheterna bakom de övermänskliga krigarna.

Kathryn Bigelow, som tidigare regisserat Oscarsbelönade filmer som The Hurt Locker och Zero Dark Thirty, står för regi. Tillsammans med manusförfattaren Brannon Braga som skrivit avsnitt till framgångsrika sci-fi-serier som Star Trek, utlovar det här projektet att leverera bildspråk och handling i absolut världsklass.

Missa inte chansen att se den här explosiva actionstinnaren helt gratis när den släpps på Dreamfilm den 17 mars. Perfekt film att se med vännerna under en spännande och händelserik kväll!

Supercell

Supercell Swefilmer Stream Svenska

 • Fullspäckad med adrenalinstinna actionscener
 • Tom Cruise i explosiv huvudroll
 • Regisserad av Kathryn Bigelow
 • Streama med svensk text på Dreamfilm

Den efterlängtade actionthrillern Supercell har nu äntligen premiär och släpps direkt på Dreamfilm och Swefilmer för gratis streaming med svensk text. Här får vi följa genmanipulerade supersoldater i en våldsam kamp på liv och död i en brutal framtidsvärld.

I strålkastarljuset ser vi stuntkungen Tom Cruise i en av sina mest explosiva roller hittills där han utför våghalsiga trick utan stuntdouble. Han spelar den före detta stridspiloten Kane som tvingas delta i dödliga gladiatorspel arrangerade av en totalitär regim. Michelle Monaghan spelar en forskare som hjälper Kane fly samtidigt som hon avslöjar mörka hemligheter.

Med den Oscarsbelönade regissören Kathryn Bigelow (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) bakom kameran och manusförfattaren Brannon Braga (Star Trek) som garant för en genomtänkt handling utlovar Supercell en intensiv filmupplevelse fylld av action i världsklass. Det här är en rulle du absolut inte får missa!

Streama Supercell på Dreamfilm eller Swefilmer och njut av den adrenalinstinna upplevelsen helt gratis med svensk text. Perfekt film att se tillsammans med vännerna för en minnesvärd och spännande kväll.

Supercell Online Dreamfilm Sverige

Den 17 mars är det äntligen dags för premiär av actionstinnaren Supercell som släpps direkt på Dreamfilm för gratis streaming online med svensk text. Filmen utspelar sig i en framtid fylld av våld där genmanipulerade supersoldater tävlar i dödliga gladiatorspel arrangerade av en totalitär regim.

I huvudrollen ser vi stuntkungen Tom Cruise i en av sina mest explosiva roller när han utan stuntdouble kastar sig in i våghalsiga och livsfarliga situationer. Han spelar den före detta stridspiloten Kane som mot sin vilja tvingas delta i de blodiga tävlingarna på liv och död. Tillsammans med forskaren Reya spelad av Michelle Monaghan försöker han fly och avslöja hemligheterna bakom programmet.

Supercell är regisserad av den prisbelönta Kathryn Bigelow (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) och manuset är skrivet av Brannon Braga (Star Trek, The Orville) så förväntningarna är skyhöga på den här storsatsningen. Det utlovas en adrenalinstinn filmupplevelse fylld av fart och fläkt när de genetiskt förstärkta krigarna brakar samman i spektakulära strider.

Missa inte chansen att streama Supercell gratis online med svensk text på Dreamfilm redan vid premiären den 17 mars. Perfekt till en spännande filmkväll med godis och popcorn. Var beredd på att naglarna kommer att tuggas sönder av den intensiva actionen!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 231
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 5.9 inte övertygar dig om att titta på Supercell, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Supercell med ett 5.9 betyg är en säker sak.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Supercell. Betyget 5.9 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Supercell. Betyget 5.9 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

Supercell med ett betyg på 5.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 40m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Supercell med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

superMice

Supercell Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.9 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Supercell Titel med ett betyg på 5.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Black Panther: Wakanda Forever

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Doctor Strange in the Multiverse of Madness