close icon
page-title
Super Mario Bros. Filmen
Super Mario Bros. Filmen

Detaljer

 • Originaltitel: The Super Mario Bros. Movie
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Japan, USA
 • Regissör: Universal Pictures

Super Mario Bros. Filmen Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star7.7
8390Betyg
date2023
date1h 33m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |3 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |2 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |3 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |4 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |10 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |10 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Super Mario Bros. Filmen Dreamfilm

Den efterlängtade animationsfilmen Super Mario Bros. Filmen har äntligen haft premiär och finns nu att streama online på Dreamfilm! Filmen baseras på det klassiska TV-spelet med samma namn och följer Mario, Luigi och Prinsessan Peach på ett episkt äventyr för att rädda svampriket från den elake Bowser.

Super Mario Bros. Filmen utspelar sig i svampriket, ett magiskt land befolkat av Yoshis, Goombas och andra karaktärer från Mario-världen. När den ondskefulle sköldpaddskungen Bowser invaderar riket för att kidnappa prinsessan Peach måste Mario och hans bror Luigi ge sig ut på en farofylld resa för att rädda henne och återställa friden i kungariket.

Filmen regisseras av Aaron Horvath och Michael Jelenic och har en stjärnspäckad röstskådespelarensemble med bland andra Chris Pratt som Mario, Anya Taylor-Joy som Peach och Charlie Day som Luigi. Äventyret utlovar humor, action och nostalgi - det perfekta familjeunderhållningen för både gamla och nya fans!

Super Mario Bros. Filmen

Streama Super Mario Bros. Filmen med svenska undertexter

Super Mario Bros. Filmen finns nu att streama med svensk text på Dreamfilm. Filmen släpptes på bio den 5 april 2023 och har redan hunnit bli en stor succé världen över. Nu kan du äntligen se den hemma från soffan och följa med Mario och Luigi på deras episka uppdrag för att rädda Prinsessan Peach.

Streama Super Mario Bros. Filmen med svenska undertexter på Dreamfilm helt gratis. Registrering krävs inte. Filmen är dubbad till svenska så hela familjen kan följa med i handlingen och njuta av äventyret i svampriket. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll!

Missa inte chansen att se denna nostalgiska och roliga animationsfilm baserad på ett av världens mest ikoniska TV-spel. Streama Super Mario Bros. Filmen nu och följ med Mario och Luigi på derasgalna färd för att stoppa Bowser och rädda Prinsessan Peach!

Titta på Super Mario Bros. Filmen fullständig film online

Är du redo att följa med Mario och Luigi på ett episkt äventyr för att rädda Prinsessan Peach och svampriket? Super Mario Bros. Filmen går att se i sin helhet online på Dreamfilm. Denna underhållande animationsfilm baserad på det klassiska TV-spelet utlovar skratt och spänning för hela familjen.

I Super Mario Bros. Filmen får vi följa ikoniska karaktärer som Mario, Luigi, Prinsessan Peach och sköldpaddskungen Bowser i ett fartfyllt äventyr fritt från svampriket. Med magi, humor och massor av nostalgi är detta en film upplevelse du inte vill missa!

Registrera dig inte, streama bara och njut av Super Mario Bros. Filmen gratis online. Häng med på Marios och Luigis galna färd genom svampriket och se om de lyckas besegra Bowser och återförenas med Prinsessan Peach. Titta på hela filmen nu på Dreamfilm!

Super Mario Bros. Filmen stream online 2023

Super Mario Bros. Filmen, den efterlängtade animationsfilmen baserad på TV-spelet med samma namn, finns nu att streama online helt gratis. Filmen hade biopremiär den 5 april 2023 och har redan hunnit bli en stor succé runtom i världen.

I Super Mario Bros. Filmen får vi följa ikoniska karaktärer som Mario, Luigi och Prinsessan Peach när de ger sig ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda svampriket från den elake sköldpaddskungen Bowser. Med magi, humor och massor av nostalgi utlovar denna film skratt och spänning för hela familjen.

Missa inte chansen att streama Super Mario Bros. Filmen online med svensk text! Registrering behövs inte. Bara att sätta på filmen och följa med Mario och Luigi på deras galna äventyr för att rädda Prinsessan Peach och återställa friden i svampriket.

Super Mario Bros. Filmen

Super Mario Bros. Filmen Dreamfilm gratis stream

Den efterlängtade animationsfilmen Super Mario Bros. Filmen går nu att streama helt gratis på Dreamfilm. Baserad på det klassiska TV-spelet med samma namn utlovar filmen fartfylld underhållning för hela familjen när Mario och Luigi ger sig ut på ett episkt uppdrag för att rädda Prinsessan Peach.

I Super Mario Bros. Filmen får vi återse karaktärer som Mario, Luigi, Prinsessan Peach och sköldpaddskungen Bowser i ett magiskt äventyr fritt från svampriket. Filmen bjuder på massor av humor, action och nostalgi - perfekt filmkväll för både unga och gamla Mario-fans!

Registrera dig inte, streama bara och se Super Mario Bros. Filmen gratis på Dreamfilm. Häng med Mario och Luigi på deras galna färd genom svampriket och se om de kan besegra Bowser och rädda den kidnappade prinsessan Peach. Streama nu och njut av underhållningen!

Super Mario Bros. Filmen svensk text Dreamfilm

Den nostalgiska animationsfilmen Super Mario Bros. Filmen går nu att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Baserad på det klassiska TV-spelet får vi följa Mario och Luigi på ett fartfyllt äventyr för att rädda Prinsessan Peach och svampriket från sköldpaddskungen Bowser.

I Super Mario Bros. Filmen får vi återuppleva magin från svampriket med karaktärer som Mario, Luigi, Prinsessan Peach, Bowser och flera andra. Filmen bjuder på humor, action och massor av nostalgi - perfekt familjeunderhållning för gamla fans och en ny generation.

Streama Super Mario Bros. Filmen gratis med svensk text på Dreamfilm utan registrering. Följ med Mario och Luigi på deras episka äventyr och se om de kan besegra Bowser en gång för alla och återförenas med den kidnappade Prinsessan Peach. Titta nu och njut av denna nostalgiska animationsfilm!

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 8390

Dela