alt

Storken Richard och den mystiska juvelen 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
8
Betyg
calendar2023
time1h 24m
Richard, en äventyrslysten sparv uppfostrad av storkar, möter den gatusmarta Samia och hennes sparvgäng. De hålls fångna av den girige och hänsynslöse påfågeln Zamano. Sparvarnas enda väg till frihet är att lösa en gåta och hitta en mystisk juvel åt Zamano. Tillsammans med sina vänner Olga och Kiki ger Richard sig ut på en actionfylld färd för att frita sparvarna från Zamanos klor. På vägen skaffar han sig nya vänner och inser att han kan mer än han tror.

Skådespelare

Actor Jonathan Failla

Jonathan Failla

empty-image

Jeffrey Hylton

empty-image

Dulcie Smart

empty-image

Mala Ghedia

empty-image

Tim Heller

empty-image

Erik Hansen

empty-image

Simona Berman

empty-image

Viktor Pavel

Officiell trailer

Storken Richard och den mystiska juvelen 2023

Upplev äventyret i den spännande animerade filmen "Storken Richard och den mystiska juvelen" från 2023. Den här underhållande berättelsen bjuder på en härlig blandning av humor, action och vänskap som kommer att fånga hela familjens intresse. Följ med Richard, en äventyrslysten sparv, när han ger sig ut på en oförglömlig resa för att lösa en gåta och frita sina vänner från den girige påfågeln Zamano.

I den här filmen får du möta en skara underhållande karaktärer, inklusive den gatusmarta Samia och hennes sparvgäng, samt Richards trogna vänner Olga och Kiki. Tillsammans bildar de ett osannolikt men starkt team som utmanas på alla sätt när de försöker hitta den mystiska juvelen som är nyckeln till deras frihet.

Med en stor dos humor och överraskande vändningar är "Storken Richard och den mystiska juvelen" en film som garanterat kommer att underhålla hela familjen. Njut av de vackra animationerna, de fantasifulla miljöerna och musiken som förhöjer upplevelsen av den här charmiga berättelsen.

Om du letar efter en film att njuta av med hela familjen, är "Storken Richard och den mystiska juvelen" ett perfekt val. Med sin unika blandning av äventyr, vänskap och underhållning kommer den här animerade filmen att sätta sig i allas hjärtan.

Storken Richard och den mystiska juvelen

Storken Richard och den mystiska juvelen Sverige

För alla filmälskare i Sverige finns det goda nyheter! Den underhållande animerade filmen "Storken Richard och den mystiska juvelen" har äntligen landat på våra biodukar och är redo att bjuda er på ett oförglömligt äventyr. Denna charmiga berättelse har redan fått en mängd positiva recensioner världen över och nu är det er tur att uppleva den magiska resan.

I "Storken Richard och den mystiska juvelen" får vi följa den modiga sparven Richard när han ger sig ut på en oförglömlig resa tillsammans med sina vänner Olga och Kiki. Deras mål är att hitta en mystisk juvel och befria Richards sparvvänner från den girige påfågeln Zamano. Längs vägen möter de den gatusmarta Samia och hennes sparvgäng, och tillsammans bildar de ett osannolikt men starkt team.

Det som gör den här filmen så speciell är den unika blandningen av humor, action och vänskap. Animationerna är vackra och miljöerna fantasifulla, vilket skapar en immersiv upplevelse som fångar tittarens intresse från början till slut. Musiken förhöjer också berättelsen och ger filmen en extra dimension.

 • Njut av den här underhållande filmen på biograferna i Sverige.
 • Upplev äventyret, humorn och vänskapen i "Storken Richard och den mystiska juvelen".
 • En perfekt film för hela familjen att njuta av tillsammans.

Titta på Storken Richard och den mystiska juvelen

Är du redo för ett oförglömligt äventyr fyllt med humor, action och vänskap? Då är "Storken Richard och den mystiska juvelen" en film du inte får missa. Den här underhållande animerade berättelsen har redan trollbundit publik världen över och nu har du chansen att uppleva den själv.

Följ med den modiga sparven Richard när han ger sig ut på en oförglömlig resa för att lösa en gåta och frita sina vänner från den girige påfågeln Zamano. Tillsammans med sina trogna vänner Olga och Kiki, samt den gatusmarta Samia och hennes sparvgäng, bildar de ett osannolikt men starkt team som utmanas på alla sätt.

Det som gör "Storken Richard och den mystiska juvelen" så speciell är den unika blandningen av humor, action och vänskap. De vackra animationerna och fantasifulla miljöerna skapar en immersiv upplevelse som fångar tittarens intresse från början till slut. Musiken förhöjer också berättelsen och ger filmen en extra dimension.

Oavsett om du är ung eller gammal, kommer du att bli trollbunden av den här charmiga berättelsen. "Storken Richard och den mystiska juvelen" är en film som hela familjen kan njuta av tillsammans. Så ta chansen att uppleva det här underhållande äventyret på biografen eller streama det online på dreamfilms.se.

Storken Richard och den mystiska juvelen Gratis streama

Letar du efter en underhållande film att streama gratis? Då har vi det perfekta valet för dig – den äventyrliga och humoristiska animerade filmen "Storken Richard och den mystiska juvelen". Den här charmiga berättelsen har redan fått stor uppmärksamhet och nu kan du njuta av den bekvämt hemifrån.

I filmen följer vi den modiga sparven Richard när han ger sig ut på en oförglömlig resa tillsammans med sina vänner Olga och Kiki. Deras mål är att hitta en mystisk juvel och befria Richards sparvvänner från den girige påfågeln Zamano. Längs vägen möter de den gatusmarta Samia och hennes sparvgäng, och tillsammans bildar de ett osannolikt men starkt team.

Det som gör "Storken Richard och den mystiska juvelen" så speciell är den unika blandningen av humor, action och vänskap. De vackra animationerna och fantasifulla miljöerna skapar en immersiv upplevelse som fångar tittarens intresse från början till slut. Musiken förhöjer också berättelsen och ger filmen en extra dimension.

 • Streama "Storken Richard och den mystiska juvelen" gratis på dreamfilms.se.
 • Upplev det här underhållande äventyret bekvämt hemifrån.
 • En perfekt film för hela familjen att njuta av tillsammans.

Storken Richard och den mystiska juvelen

Var kan man se Storken Richard och den mystiska juvelen

Om du letar efter en underhållande film att njuta av med hela familjen, behöver du inte leta längre. "Storken Richard och den mystiska juvelen" är en charmig animerad berättelse som har allt – humor, action, vänskap och äventyr. Och det bästa av allt är att du kan se den på flera olika sätt.

För dig som föredrar den klassiska bioupplevelsen visas filmen på biografer runt om i landet. Njut av de vackra animationerna och den underhållande berättelsen på den stora duken tillsammans med din familj och vänner.

Om du hellre vill ta del av äventyret hemifrån erbjuder flera streamingtjänster möjligheten att se "Storken Richard och den mystiska juvelen" online. En utmärkt tjänst att använda är dreamfilms.se, där du kan streama filmen gratis och bekvämt.

Sammanfattning: Upplev äventyret med Storken Richard och den mystiska juvelen

Vänner, är ni redo för ett oförglömligt äventyr fyllt med humor, action och vänskap? "Storken Richard och den mystiska juvelen" är filmen ni inte får missa! Streama den gratis på dreamfilms.se eller upplev den på bio. Följ med den modiga sparven Richard och hans vänner Olga och Kiki när de ger sig ut för att lösa en gåta och hitta en mystisk juvel. Längs vägen möter de den gatusmarta Samia och hennes sparvgäng, och tillsammans bildar de ett osannolikt men starkt team. Med vackra animationer, fantasifulla miljöer och en charmig berättelse kommer den här filmen att trolla hela familjen.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 8
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

avatarKaa

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

FilmFreak99

Kolla in Storken Richard och den mystiska juvelen om du gillar action, riktigt bra film
avatar

ChillChalle

Så besviken på Storken Richard och den mystiska juvelen
avatar

FantasyFille

Storken Richard och den mystiska juvelen tar film till en helt ny nivå, imponerande!
avatar

KultKlara

Storken Richard och den mystiska juvelen är ok men saknar det där lilla extra
avatar

VildaViktor

Storken Richard och den mystiska juvelen visar att enkla koncept kan vara supergripande
avatar

TrilleriTim

Visste inte att film kunde vara så här gripande