alt

Stjärnornas krig 1977 • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.2
19 579
Betyg
calendar1977
time2h 01m
För länge sedan i en galax långt, långt borta... Prinsessan Leia tas till fånga av det ondskefulla Rymdimperiet. I ett försök att befria den sköna prinsessan slår sig den unge Luke Skywalker ihop med Han Solo. Tillsammans med de båda robotarna R2-D2 och C-3PO inleder de kampen för att befria Galaxen.

Skådespelare

Actor Harrison Ford

Harrison Ford

Actor Mark Hamill

Mark Hamill

Actor James Earl Jones

James Earl Jones

Actor Peter Cushing

Peter Cushing

Actor Alec Guinness

Alec Guinness

Actor Burnell Tucker

Burnell Tucker

Actor Denis Lawson

Denis Lawson

Actor Don Henderson

Don Henderson

Officiell trailer

Siehe auch

Sagan om ringen - härskarringen

Sagan om konungens återkomst - härskarringen

Star Wars Dreamfilm 1977

Svenska galaxhjältar kämpar mot ondskan i denna klassiska science fiction-saga från 1977. Star Wars utspelar sig i en avlägsen galax, där rebellstyrkor med modiga hjältar slåss mot det onda Galaktiska imperiet. Från den öppnande textrutan till de ikoniska figurerna är Star Wars fylld med minnesvärda scener och ögonblick som har etsat sig fast i populärkulturen.

Handlingen följer Luke Skywalker, en ung man uppvuxen på ökenplaneten Tatooine. Han dras in i kampen mellan rebellerna och imperiet när han möter den åldrande riddar-jedimästaren Obi-Wan Kenobi och den kaxiga piloten Han Solo. Tillsammans med prinsessan Leia och de två robotarna R2-D2 och C-3PO beger de sig ut på ett äventyr för att stoppa Darth Vader och det onda imperiet.

Med sin blandning av spännande rymdstrider, roliga figurer och fantastisk värld har Star Wars blivit älskad av generationer. Även över 40 år senare lever den magiska känslan kvar, med scener som ljussabelduellen mellan Obi-Wan och Darth Vader som etsats in i filmhistorien.

Återbesök den klassiska äventyrsresan

Återbesök den klassiska äventyrsresan genom galaxen i Star Wars. Trots att det har gått över fyra decennier sedan den första filmen hade premiär 1977 fascinerar den fortfarande med sina minnesvärda karaktärer, miljöer och scener. För både nostalgiker och en ny generation fans är Star Wars den ultimata rymdsagan.

Följ med Luke, Leia, Han och de andra hjältarna på deras kamp mot Darth Vader och imperiet. Upplev spänningen i rymdstriderna mellan X-wings och TIE fighters, skräcken i Dödsstjärnan och glädjen när rebellerna segrar. Det fantastiska ljudeffekterna och den legendariska musiken av John Williams bidrar till den magiska känslan.

Även om specialeffekterna kan verka daterade med dagens mått mätt är Star Wars fortfarande ett underhållande äventyr fylld med humor, hjärta och spänning. Så även om du har sett den förut är det värt att återbesöka den klassiska resan en gång till.

Upplev science fiction-eposet igen

Upplev science fiction-eposet igen och streama den första Star Wars-filmen från 1977. George Lucas skapade en fantasifull värld fylld med främmande varelser, futuristiska farkoster och avlägsna planeter. Med ljussablar, hyperspace-resor och kraften som genomsyrar allt har Star Wars blivit det definitiva rymdäventyret.

Mycket av filmens framgång kommer från hur den kombinerar klassiska teman som den gode hjälten, den vackra prinsessan och den onde skurken i en unik science fiction-miljö. Trots att handlingen utspelar sig i en fjärran galax känns karaktärerna genuina och deras problem relevanta. Detta gör att tittaren lätt kan identifiera sig med Luke på hans resa från enkla förhållanden till Jedi-riddare.

Även med dagens moderna effekter är det magiska i Star Wars svårt att överträffa. Så passa på att återuppleva detta science fiction-epos och följa med på en minnesvärd resa bland stjärnorna.

Vi måste använda Kraften

Stjärnornas krig

Streama den tidlösa rymdsagan

Streama den tidlösa rymdsagan Star Wars online och se varför den blivit en sådan klassiker. Även idag, över 40 år efter att den först hade biopremiär, har den ett magiskt dragande som engagerar både gamla och nya fans.

Följ med de modiga rebeller som tar strid mot det mäktiga onda imperiet i en galax långt borta. Upplev de sinsemellan mytomspunna världarna som den ökenlika planeten Tatooine, den vidsträckta rymdstationen Dödsstjärnan och den frodiga månen Yavin 4. Möt karaktärer som den optimistiske Luke Skywalker, den tuffa prinsessan Leia och skurken Darth Vader i sin ikoniska svarta dräkt.

Med sin blandning av äventyr, drama och mystik är det inte konstigt att Star Wars blivit så populär. Så om du är nostalgiker eller nyfiken på vad all uppståndelse handlar om, streama den här tidlösa klassikern online.

Njut av ikoniska figurer och scener

Njut av ikoniska figurer och scener i Star Wars, en av filmhistoriens mest minnesvärda produktioner. Från den öppnande textrutan till de avslutande firandet har filmen etsat sig fast i vår kollektiva medvetande.

Upplev Lukes och Leias desperata flykt från Dödsstjärnan i en stulen TIE fighter. Följ med när de modiga rebellpiloterna anfaller den massiva rymdstationen i sina X-wings. Ställ dig bredvid när Luke lär sig att använda Kraften under Obi-Wans handledning. Och förundras över den fantastiska duellen mellan ljussablar när Obi-Wan möter Darth Vader.

Även bipersoner som den pratglade roboten C-3PO, den vresige wookieen Chewbacca och skurken Grand Moff Tarkin har blivit odödliga. Så njut av dessa och andra minnesvärda figurer och scener när du ser om den här episka rymdsagan.

 • Obi-Wans ljussabelduell med Darth Vader är oförglömlig
 • robotarna R2-D2 och C-3PO tillför humor

Se den legendariska galaxen på nytt

Se den legendariska galaxen på nytt genom att streama Star Wars från 1977 online. Upplev på nytt den magiska värld som George Lucas skapade, fylld med främmande planeter, futuristiska farkoster och mäktiga krafter.

Återvänd till den ökenliknande planeten Tatooine, med sina väderbitna bosättningar och farliga kantiner. Besök den gigantiska rymdstationen Dödsstjärnan, med stormtrupper som patrullerar dess stålkorridorer. Och utforska rebellbasen på den djungeltäckta månen Yavin 4. Överallt myllrar det av exotiska varelser från hela galaxen.

Även med moderna effekter är det fantastiskt att återuppleva denna immersiva värld. Så streama Star Wars online och njut av den klassiska science fiction-miljön en gång till.

Må Kraften vara med dig

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 19579
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 8.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 8.2 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 8.2 antyder att Stjärnornas krig är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

damVod1

Stjärnornas krig med ett betyg på 8.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 01m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 01m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 01m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Stjärnornas krig med ett betyg på 8.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

ganDi1243

Stjärnornas krig med medelbetyget 8.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Stjärnornas krig Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 8.2 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Spider-Man: No Way Home

Godzilla x Kong: The New Empire

Transformers: Rise of the Beasts