alt

Sound of Freedom 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating8
2 077
Betyg
calendar2023
time2h 11m
Den amerikanske agenten Tim Ballard sätter ständigt sitt liv på spel för att krossa traffickingligor specialiserade på barn. Men det svåraste är inte att sätta dit ligorna, utan att hitta och rädda deras unga offer. Med mottot "Guds barn är inte till salu" gör han och hans män ännu ett tillslag och lyckas rädda en liten mexikansk pojke. Efter att ha fått reda på att även pojkens syster har kidnappats brister hans hjärta. Han kan inte släppa det. Vetskapen förtär honom inifrån. Han måste finna henne till varje pris. Ett löfte som tar honom och hans män på en farligare resa än någonsin tidigare, in i Colombias gerillaterritorier.

Skådespelare

Actor Mira Sorvino

Mira Sorvino

Actor José Zúñiga

José Zúñiga

Actor Jim Caviezel

Jim Caviezel

Actor Eduardo Verástegui

Eduardo Verástegui

Actor Bill Camp

Bill Camp

Actor Kurt Fuller

Kurt Fuller

Actor Gary Basaraba

Gary Basaraba

Actor Scott Haze

Scott Haze

Officiell trailer

Titta Sound of Freedom svensk text

Sound of Freedom är den senaste actionfilmen med Gerard Butler i huvudrollen. Filmen hade biopremiär den 3 juli 2023 och du kan nu streama Sound of Freedom gratis online med svensk text på DreamFilm.

I Sound of Freedom spelar Gerard Butler rollen som Tim Ballard, en före detta agent som bestämmer sig för att rädda barn från människohandel. Med hjälp av sitt modiga team ger sig Tim in i en farlig operation för att rädda försvunna barn och ställa de skyldiga inför rätta.

Filmen baseras på den sanna historien om Tim Ballard och hans organisation Operation Underground Railroad. Även om vissa delar är överdrivna för filmens skull så visar Sound of Freedom på ett starkt och engagerande sätt hur barn utsätts för fruktansvärd människohandel runtom i världen.

Med sin mix av action, drama och sanna händelser så är Sound of Freedom en film som kommer fånga tittarnas uppmärksamhet. Och nu kan du streama Sound of Freedom gratis på DreamFilm och följa med på Tims farliga uppdrag för att rädda oskyldiga offer.

Sound of Freedom

Strömma Sound of Freedom gratis online

Är du sugen på att se den spännande actionrullen Sound of Freedom med Gerard Butler? Nu har filmen premiär på bio men du kan också strömma Sound of Freedom gratis online på DreamFilm!

Sound of Freedom hade sin efterlängtade biopremiär den 3 juli 2023. Filmen regisseras av Alejandro Monteverde och utöver Gerard Butler medverkar även Jim Caviezel och Maurice Compte i centrala roller.

Handlingen kretsar kring Tim Ballard (spelad av Butler), en före detta agent som bestämmer sig för att rädda utsatta barn från ett nätverk för människohandel. Med sitt team ger han sig in i en livsfarlig operation där allt står på spel.

Kritikerna har hyllat Sound of Freedoms actionscener och Butler prestation i huvudrollen. Och nu har du chansen att strömma Sound of Freedom gratis på DreamFilm med svensk text. Skapa ett konto så kan du streama hela filmen online och följa med på Tims livsfarliga uppdrag!

Sveriges #1 sajt för att streama Sound of Freedom

Letar du efter det bästa stället för att streama den nya actionrullen Sound of Freedom med Gerard Butler? Då är DreamFilm Sveriges överlägset populäraste streamingtjänst för att se filmer gratis online!

Sound of Freedom hade sin efterlängtade premiär på bio i juli 2023. Nu kan du streama hela filmen gratis på DreamFilm, vilket blivit den ledande streamingsajten i Sverige.

Med över 5 miljoner användare varje månad så är DreamFilm den självklara #1-sajten för att streama Sound of Freedom gratis.

På DreamFilm hittar du de senaste filmerna, inklusive Sound of Freedom, med svensk text inom kort efter biopremiär. Registrera ett konto så kan du börja streama direkt! Det är 100% gratis och du kan se från valfri enhet - mobil, surfplatta eller dator.

Upplev Gerard Butlers senaste actionrulle bekvämt online på Sveriges främsta streamingtjänst. Bli medlem nu och få tillgång till Sound of Freedom och tusentals andra filmer!

Få tillgång till Sound of Freedom DreamFilm gratis

Den nya actionthrillern Sound of Freedom med Gerard Butler har nu premiär och du kan få tillgång till hela filmen gratis på DreamFilm!

I Sound of Freedom spelar Butler rollen som Tim Ballard, en före detta agent som bestämmer sig för att rädda utsatta barn från människohandlare. Utmaningen blir enorm när han med sitt modiga team ger sig in i en riskfylld operation.

Filmen har fått strålande kritik för sin spännande historia, medryckande actionscener och starka budskap. Och nu har du möjlighet att se Sound of Freedom gratis genom att skapa ett konto på DreamFilm.

 • Det är 100% gratis att registrera sig
 • Inga kreditkortsdetaljer krävs

När du registrerat ditt konto så får du omedelbar tillgång till Sound of Freedom och hundratals andra filmer. Du kan streama alla titlar från valfri enhet, när som helst!

Utnyttja chansen att se årets mest omtalade actionfilm gratis på nätet. Registrera dig nu på DreamFilm för att få tillgång till Sound of Freedom redan idag!

Sound of Freedom

Filmen Sound of Freedom streamas gratis

Den nya adrenalinfyllda actionrullen med Gerard Butler, Sound of Freedom, har nu premiär och filmen streamas gratis på DreamFilm med svensk text!

I Sound of Freedom spelar Butler rollen som Tim Ballard, en före detta undercoveragent som bestämmer sig för att rädda försvunna och bortrövade barn från internationella ligor. Tillsammans med sitt team ger han sig in i en livsfarlig operation.

Filmen är baserad på sanna händelser och visar upp människohandelns grymheter på ett slagkraftigt sätt. Men framförallt så bjuder Sound of Freedom på spännande action och fartfyllda scener som får pulsen att stiga.

Kritikerna är hyllande och nu har du möjlighet att själv se filmen gratis online. Registrera dig på DreamFilm så kan du börja streama Sound of Freedom redan idag!

Upplev Gerard Butlers åtråvärda prestation i ett av hans bästa actiondraman. Filmen är tillgänglig just nu att streama gratis med svensk text så att du inte missar någonting av spänningen!

Hela Sound of Freedom filmen med svenskt tal

Den nya actionfilmen Sound of Freedom med Gerard Butler är här - och du kan se hela filmen med svenskt tal gratis online på DreamFilm!

I Sound of Freedom spelar Butler rollen som Tim Ballard, en före detta agent som bestämmer sig för att rädda försvunna och utsatta barn från grymma människohandlare. Med ett modigt team ger han sig in i en livsfarlig operation.

Filmen är baserad på Tim Ballards sanna berättelse och visar på ett slagkraftigt vis hur barn utsätts för fruktansvärda övergrepp av människohandlare världen över.

Med sin mix av action, drama och reality så lovar Sound of Freedom att bli en av årets mest omtalade filmer.

Nu har du möjlighet att se den adrenalinfyllda actionrullen gratis online med svenskt tal på DreamFilm. Registrera ett konto så kan du direkt börja streama hela Sound of Freedom-filmen och följa med på Tims livsfarliga uppdrag!

Sammanfattning

I den här artikeln kan du läsa om hur du kan streama den nya actionfilmen Sound of Freedom gratis online med Gerard Butler i huvudrollen. Filmen släpptes den 3 juli 2023 och finns nu tillgänglig att se på DreamFilm.

Vi går igenom filmens spännande handling som kretsar kring Gerard Butlers rollfigur Tim Ballard och hans livsfarliga uppdrag för att rädda barn från människohandlare. Vi beskriver också varför Sound of Freedom är en film som är väl värd att se för fans av action och drama.

Vidare förklarar vi hur du enkelt kan streama Sound of Freedom gratis på DreamFilm, som med över 5 miljoner användare i månaden är Sveriges största streamingtjänst för film. Genom att skapa ett konto kan du direkt börja titta på hela filmen med svenskt tal.

Sammanfattningsvis är detta din guide till att streama den adrenalinfyllda actionrullen Sound of Freedom gratis online. Registrera dig idag på DreamFilm för att inte missa Gerard Butlers senaste filmsuccé!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2077
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 11m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 8 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8 betyg är en säker sak.
avatar

MovieFilmer

Sound of Freedom Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

ChillChalle

Så besviken på Sound of Freedom
avatar

KultKlara

Sound of Freedom är ok men saknar det där lilla extra
avatar

IndieIda

Är det bara jag som tycker Sound of Freedom var övervärderad?
avatar

HistoriaHugo

För en mysig filmkväll, välj Sound of Freedom utan tvekan
avatar

VerklighetenVera

Sound of Freedom är en perfekt mix av action och drama