alt

Sonic the Hedgehog 2020 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
9 083
Betyg
calendar2020
time1h 39m
Sonic försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktige doktor Ivo Robotnik från att fånga Sonic och använda hans enorma krafter för att ta över världen.

Skådespelare

Actor James Marsden

James Marsden

Actor Jim Carrey

Jim Carrey

Actor Neal McDonough

Neal McDonough

Actor Tika Sumpter

Tika Sumpter

Actor Adam Pally

Adam Pally

Actor Ben Schwartz

Ben Schwartz

Actor Shannon Chan-Kent

Shannon Chan-Kent

Actor Terence Kelly

Terence Kelly

Officiell trailer

Siehe auch

Star Wars: The Rise of Skywalker

Sonic Dreamfilm streama gratis

Älskar du Sonic och vill streama den nya Sonic-filmen helt gratis? Nu finns chansen! Sonic Dreamfilm släpptes den 12 februari 2020 och är nu tillgänglig för gratis streaming online. Filmen är baserad på det klassiska TV-spelet och följer ikoniska Sonic när han slåss för att rädda sin värld.

Sonic Dreamfilm är fylld med fartfylld action och hisnande äventyr. Med Jim Carrey som skurken Dr Robotnik utlovar filmen skratt och spänning för hela familjen. Som tur är kan du nu streama Sonic Dreamfilm gratis online!

Varför streama Sonic Dreamfilm gratis?

Att streama Sonic Dreamfilm gratis online är perfekt för alla fans av den blå igelkotten. Filmen har fått lysande recensioner för sin nostalgiska hyllning till spelserien. Med fartfylld action, sköna skämt och häftiga specialeffekter är det här en film du inte vill missa.

Dessutom är streaming den gratis det ultimata sättet att unna dig lite nöje utan kostnad. Sonic förtjänar att ses av sina trogna fans!

Sonic the Hedgehog

Sonic Dreamfilm svenska gratis online

Är du ett fan av Sonic och vill se den nya Sonic Dreamfilm med svenskt tal? Nu har du chansen att streama Sonic-filmen gratis online med full swesub!

Sonic Dreamfilm släpptes i februari 2020 och blev genast en stor succé bland gamla och nya fans. Filmen följer Sonic när han måste rädda sin värld från den elake dr Robotnik spelad av komikern Jim Carrey.

Varför se Sonic Dreamfilm svenska gratis?

Att kunna streama Sonic Dreamfilm gratis med svenskt tal online är en dröm för alla fans. Du får se Sonics äventyr med sköna svenska röster och utan besvär eller kostnad.

Filmen är fylld med nostalgi, fartfylld action och goda skratt. Missa inte chansen att se den ikoniska figuren Sonic på vita duken med svenska röster helt gratis!

Titta på Sonic Dreamfilm Sverige streaming

Är du ett fan av Sonic och vill streama den nya filmen Sonic Dreamfilm? Nu kan du titta på Sonic-filmen gratis online med svensk text i Sverige!

Sonic Dreamfilm hade biopremiär i februari 2020 och blev snabbt en storfavorit för både gamla och nya fans. Filmen fångar perfekt Sonics fartfyllda äventyr och coola attityd.

Sonic Dreamfilm är nostalgi när den är som bäst med massor av action och skratt.

Streama Sonic Dreamfilm i Sverige

Att få chansen att streama Sonic Dreamfilm gratis online med svenskt tal är ett måste för alla trogna fans. Upplev Sonics äventyr i den här fartfyllda och roliga hyllningen till spelklassikern.

Missa inte möjligheten att titta på Sonic the Hedgehog med svensk text helt gratis från Sverige! Det är nostalgi och underhållning när den är som allra bäst.

Sonic Dreamfilm swesub stream online

Älskar du Sonic the Hedgehog och vill streama den nya filmen Sonic Dreamfilm online? Nu har du chansen att se Sonic med svensk text gratis på nätet!

Sonic Dreamfilm från 2020 är fylld med nostalgi, skratt och hisnande actionscenar. Filmen följer den snabbfotade igelkotten Sonic när han måste stoppa den elake dr Robotnik från att förstöra hans värld.

 • Nostalgisk hyllning till spelklassikern
 • Fartfylld action och spännande äventyr
 • Ikoniska figurer som Sonic, Tails och dr Robotnik

Sonic Dreamfilm swesub online

Att få chansen att streama Sonic-filmen med svensk textning gratis online är ett måste för gamla och nya fans. Upplev Sonics värld och ikoniska figurer på vita duken i den här underhållande och roliga hyllningen till spelserien.

Missa inte möjligheten att se Sonic Dreamfilm med swesub helt gratis online! Det är nostalgi och skratt för hela familjen.

Sonic the Hedgehog

Se Sonic Dreamfilm full movie gratis

Är du ett fan av den snabbfotade igelkotten Sonic och hans värld med supersnabba äventyr? Nu har du chansen att se hela den nya Sonic-filmen gratis online!

Sonic Dreamfilm från 2020 fångar perfekt känslan och mystiken från de klassiska spelen. Med skurken Dr Robotnik, Sonics vän Tails och en mängd häftiga specialeffekter utlovar filmen massor med action och skratt.

Missa inte chansen att se hela Sonic Dreamfilmen med svenskt tal gratis online!

Se hela Sonic Dreamfilm gratis

Att få chansen att se hela den nya Sonic-filmen gratis online är ett måste för gamla och nya fans. Upplev alla Sonics äventyr med svensk text i den här nostalgiska och roliga hyllningen till spelklassikern från 90-talet.

Fånga Sonics supersnabba värld med alla ikoniska figurer och platser från spelen. Det här är Sonic när den är som allra bäst - och helt gratis online!

Sonic Dreamfilm gratis film 12.02.2020

Är du ett fan av Sonic the Hedgehog sen barnsben? Nu har du äntligen chansen att se den efterlängtade Sonic Dreamfilm som hade premiär 12 februari 2020 helt gratis online!

Sonic Dreamfilm är en fartfylld och rolig hyllning till den klassiska spelserien. Filmen skildrar Sonics kamp mot dr Robotnik som hotar att förstöra hans supersnabba värld.

Sonic Dreamfilm online gratis

Att få chansen att se Sonic Dreamfilmen från 2020 gratis online är ett måste för gamla och nya fans. Upplev den ikoniska figuren Sonic på filmduken med massor av nostalgi, action och skratt.

Missa inte möjligheten att streama Sonic Dreamfilm som hade premiär 12 februari 2020 helt utan kostnad. Det är den perfekta nostalgitrippen!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 9083
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Sonic the Hedgehog. Betyget 7.3 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Sonic the Hedgehog med medelbetyget 7.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.3 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Sonic the Hedgehog med ett betyg på 7.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 39m
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.

Produktioner av liknande genrer

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Shockwave: Countdown to Disaster

Sagan om ringen - härskarringen

Aquaman and the Lost Kingdom

Spider-Man: No Way Home

Godzilla x Kong: The New Empire

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Apornas planet: Uppgörelsen