alt

Snow White and the Huntsman 2012 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6
7 655
Betyg
calendar2012
time2h 07m
Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga kvinnan som hotar hennes regim har tränat krigskonst med en jägmästare, utsänd för att döda henne. Prinsen ansluter till ensemblen som länge varit förtrollad av Snövits skönhet och makt.

Skådespelare

Actor Charlize Theron

Charlize Theron

Actor Ian McShane

Ian McShane

Actor Kristen Stewart

Kristen Stewart

Actor Sam Claflin

Sam Claflin

Actor Toby Jones

Toby Jones

Actor Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Actor Ray Winstone

Ray Winstone

Actor Nick Frost

Nick Frost

Officiell trailer

Snövit och jägaren Dreamfilm (2012)

Snövit och jägaren är en spännande dramafilm från 2012 baserad på sagan om Snövit. Filmen hade biopremiär den 30 maj 2012 och har nu släppts för streaming på Dreamfilm.

I filmen får vi följa den unga prinsessan Snövit, spelad av Kristen Stewart, som flyr in i den farliga mörka skogen efter att hennes onda styvmor Ravenna (Charlize Theron) tagit över tronen. Där träffar Snövit på den modige jägaren (Chris Hemsworth) som lovar att eskortera henne genom skogen för att kunna besegra Ravenna.

Med sina fantastiska skådespelare, actionfyllda scener och vackra miljöer är Snövit och jägaren en riktigt bra filmupplevelse. Perfekt för en mysig filmmaraton!

Snow White and the Huntsman

Se Snövit och jägaren gratis online

Vill du se den spännande äventyrsfilmen Snövit och jägaren? Nu kan du streama den gratis online på Dreamfilm!

Med ett gratiskonto på Dreamfilm kan du se Snövit och jägaren med svenskt tal i fullängd utan att betala någonting. Filmen finns tillgänglig för direktuppspelning på sidan.

Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto, leta upp Snövit och jägaren i filmarkivet och börja streama. Inga dolda avgifter eller kreditkort krävs!

Missa inte chansen att se den här storslagna fantasyfilmen completly gratis. Skapa konto på Dreamfilm nu och börja streama Snövit och jägaren!

Strömma Snövit och jägaren svenskt tal

Är du sugen på att se Snövit och jägaren men vill ha svenskt tal? Nu kan du enkelt streama filmen med svensk dubbning på Dreamfilm.

På Dreamfilm hittar du Snövit och jägaren i hög videokvalitet med fullt svenskt tal. Filmen är 100% laglig att streama för alla med ett konto.

Navigera bara till filmens sida efter inloggning, välj att aktivera svenska som ljudspår och börja njut av filmen. Du kan även växla tillbaka till originalspråk om du hellre vill se den versionen.

Snövit och jägaren strömmande film SE

 • Utmärkt strömningskvalitet
 • Ingen buffring eller hackiga videor
 • Spela upp på valfri enhet - mobil, platta, TV

På Dreamfilm kan du streama Snövit och jägaren smidigt i Sverige med utmärkt bild- och ljudkvalitet. Filmen laddas snabbt och spelas upp utan irritationer som buffring eller dålig upplösning.

Spela helt enkelt upp filmen på mobilen, surfplattan, datorn eller koppla till TV:n för bästa tittarupplevelsen. Du har full flexibilitet!

Upplev Snövit och jägaren i högsta kvalitet via strömning på Dreamfilm. Registrera dig och börja streama nu!

Snow White and the Huntsman

Skådespelare Snövit jägaren DreamFilm

Snövit och jägaren har en riktigt stjärnspäckad rollist med kända Hollywood-skådespelare som Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron m.fl i huvudrollerna.

I centrum av handlingen står Kristen Stewart som den vackra prinsessan Snövit. Hon gör en fantastisk insats i sin ikoniska karaktär tillsammans med Chris Hemsworth som den tuffa jägaren som hjälper henne genom äventyret.

Charlize Theron glänser som den onda styvmodern Ravenna som stoppar på ingenting för att behålla sin makt och skönhet. Med sitt iskalla spel bidrar hon starkt till filmens otäcka stämning.

Även skådespelare som Ian McShane, Bob Hoskins, Sam Spruell, Sam Claflin medverkar i viktiga biroller som fördjupar Snövits berättelse.

Snövit jägaren svenska gratis strömma

Snövit och jägaren är nu tillgänglig för alla filmfans i Sverige att strömma helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm.

Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan du börja njuta av den spännande äventyrsfilmen direkt i webbläsaren. Inga kreditkort, nedladdningar eller installationer behövs.

Som registrerad användare får du obegränsad tillgång till Snövit och jägaren och tusentals andra filmer att streama online.

Upplev Kristen Stewart i sin kultförklarade roll som Snövit nu helt utan kostnad! Registrera dig på Dreamfilm för att börja strömma.

Sammanfattning

I den här artikeln får vi följa med på äventyret i fantasyfilmen Snövit och jägaren från 2012 med Kristen Stewart i huvudrollen. Filmen finns nu tillgänglig att streama helt gratis och lagligt på Dreamfilm för alla med ett konto.

Vi får läsa om handlingen där Snövit möter den modige jägaren som hjälper henne genom den mörka skogen, på flykt från den onda styvmodern Ravenna. Med actionfyllda scener och kända skådespelare som Kristen Stewart, Chris Hemsworth och Charlize Theron utlovas det filmunderhållning i världsklass!

Artikeln ger konkreta tips på hur man kan streama Snövit och jägaren online med svenskt tal i hög kvalitet. Bara att skapa ett gratiskonto på Dreamfilm så kan man börja njuta av filmen direkt via valfri enhet.

Sammanfattningsvis är Snövit och jägaren en spännande fantasyfilm värd att streamas, nu tillgänglig helt utan kostnad på Dreamfilm. Skapa konto och börja titta redan idag!

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 7655
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Snow White and the Huntsman med ett 6 betyg är en säker sak.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 07m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KomediKalle

Snow White and the Huntsman visar att film fortfarande kan överraska oss
avatar

MysteryMolle

Snow White and the Huntsman är en riktig berg-och-dalbana av känslor 🎢
avatar

KlassikerKajsa

Snow White and the Huntsman är bra men inte bäst, ärligt talat
avatar

RealityRasmus

Snow White and the Huntsman hade potential men kändes lite platt till slut
avatar

PärlanPelle

Inte vad jag förväntade mig från Snow White and the Huntsman, lite besviken
avatar

RoadtripRicky

Känslan efter att ha sett Snow White and the Huntsman är obeskrivlig
avatar

ZanyZoe

Snow White and the Huntsman tar film till nya höjder, fantastiskt jobbat