close icon
page-title
Smile
Smile

Detaljer

 • Originaltitel: Smile
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount Players

Smile 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.7
2740Betyg
date2022
date1h 55m

Kommenter

 • avatar

  Grater98

  |5 timer siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |7 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MilanTa

  |8 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Semister12

  |13 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se filmen Smile DreamFilm

Smile är den nya skräckfilmen som alla pratar om just nu. Filmen hade premiär den 23 september 2022 och har redan hunnit bli en stor succé. Producenten är Paramount Players och regissören Parker Finn gör här sin långfilmsdebut. Filmen är en pyskologisk skräckhistoria om en kvinna som börjar se ett otäckt leende överallt hon går efter en traumatisk händelse. Smilet verkar smitta alla det kommer i kontakt med och filmen utforskar hur smittsamt psykisk ohälsa kan vara.

I huvudrollen ser vi skådespelerskan Sosie Bacon som har fått mycket beröm för sin insats i filmen. Rollen som den plågade huvudpersonen är krävande men Bacon beskrivs som otroligt övertygande. Smile utspelar sig i en liten amerikansk stad och skildrar på ett trovärdigt sätt hur snabbt ett leende kan sprida sig och hur det sår frön av misstänksamhet och misstro mellan invånarna.

Roligt och skrämmande, en riktigt bra skräckis med bra skådespelare och en stark psykologisk aspekt.

Filmen har hyllats av kritiker för sitt psykologiska djup och sina välutvecklade karaktärer. Även om genren är skräck finns en stark medmänsklig aspekt i hur psykisk ohälsa kan drabba vem som helst. Smile är definitivt en av höstens starkaste bioaktuella filmer och en upplevelse värd att streama!

Smile

Titta på skräckfilmen Smile gratis DreamFilm

Är du sugen på att se en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa Smile som hade biopremiär i september 2022. Filmen har redan hunnit bli en stor favorit bland skräckfantaster tack vare sitt obehagliga koncept, starka skådespeleri och genomtänkta manus. Handlingen kretsar kring ett leende som smittar alla det kommer i kontakt med, och utforskar hur snabbt psykisk ohälsa kan sprida sig i en liten stad.

I centrum står Sosie Bacons karaktär som blir besatt av ett hemskt leende efter en traumatisk händelse. Leendet dyker upp överallt hon går och verkar smitta alla hon möter. Bacon har hyllats för sin insats och gestaltar på ett övertygande sätt hur hennes karaktär förlorar greppet om verkligheten. Även birollerna är starka och bidrar till filmens trovärdighet.

 • Psykologisk skräck med djup
 • Starkt skådespeleri
 • Obehagligt och välgenomfört koncept

Regissören Parker Finn gör ett självständigt och lovande långfilmsdebut som visar att han behärskar skräckgenren. Trots att Smile är otäck och blodig så finns ett starkt fokus på filmens karaktärer och deras inre kamp. Missa inte möjligheten att streama denna lovordade skräckfilm gratis på DreamFilm!

Streama nya skräckfilmen Smile DreamFilm

Den 23 september 2022 hade skräckfilmen Smile premiär på bio, och nu kan du äntligen streama den gratis på DreamFilm om du missade den på bio. Filmen utspelar sig i en liten amerikansk stad och följer Sosie Bacons karaktär som börjar se ett otäckt leende överallt efter en traumatisk upplevelse.

Leendet verkar smitta alla det kommer i kontakt med och snart har en epidemi av våldsamma leenden spridit sig i staden. Filmen är en intelligent psykologisk skräckis som utforskar hur snabbt psykisk ohälsa kan sprida sig mellan människor. Trots skräcktema så ligger fokus på karaktärerna och deras inre kamp, samtidigt som filmen är både blodig och skrämmande.

I huvudrollen ser vi Sosie Bacon som har hyllats för sin insats, och även birollerna är välskrivna och starkt spelade. Regissören Parker Finn gör ett övertygande långfilmsdebut och visar prov på ett moget filmspråk och en förmåga att bygga spänning. Han balanserar jump scares med ett psykologiskt djup på ett sätt som gör Smile till en av årets bästa skräckfilmer.

Ett originellt och intelligently berättat psykologiskt skräckdrama med starka skådespelarinsatser.

Smile är definitivt värd att se för alla skräckfantaster, och tack vare Dreamfilm kan du nu streama den helt gratis bara några veckor efter biopremiären. Passa på att se denna omtalade skräckis innan någon avslöjar handlingen!

Se Smile på svenska gratis DreamFilm

Den psykologiska skräckfilmen Smile har gjort succé över hela världen, och tack vare DreamFilm kan du nu se den med svenskt tal helt gratis. Filmen är skriven och regisserad av Parker Finn, och handlar om ett leende som smittar alla det kommer i kontakt med och leder till våldsamma konsekvenser.

I centrum står Sosie Bacons karaktär som efter en traumatisk händelse börjar se ett otäckt leende överallt hon går. Leendet verkar smitta alla i hennes omgivning, och snart har en epidemi av våldsamma leenden spridit sig i den lilla staden hon bor i. Filmen utforskar på ett intelligent sätt hur snabbt psykisk ohälsa kan sprida sig mellan människor.

Trots att filmen är blodig och skrämmande ligger fokus på karaktärerna och deras inre kamp. Bacon ger en stark insats i huvudrollen, och även birollerna är välskrivna. Smile är absolut en skräckfilm värd att se, och tack vare den svenska dubbningen på DreamFilm kan du njuta av den helt gratis!

Smile

Titta på Smile från 2022 gratis DreamFilm

Är du på jakt efter en riktigt bra och skrämmande skräckfilm att se? Då ska du inte missa möjligheten att titta på den nya filmen Smile från 2022, nu tillgänglig att streama helt gratis på DreamFilm. Smile regisserades av Parker Finn, och är hans spektakulära långfilmsdebut.

Filmen utspelar sig i en liten amerikansk stad, och handlar om hur ett hemskt leende smittar mellan invånarna och leder till våldsamma och bisarra konsekvenser. I centrum står Sosie Bacons karaktär, som efter en traumatisk händelse börjar se leendet överallt hon går. Leendet verkar smitta alla det kommer i kontakt med, och snart har en epidemi av våldsamma leenden spridit sig i staden.

Trots att filmen är otäck och blodig ligger fokus på de starka karaktärerna och deras kamp. Bacon ger ett fantastiskt porträtt av en kvinna som förlorar greppet om verkligheten. Smile utforskar på ett intelligent vis hur psykisk ohälsa smittar mellan människor. Missa inte denna hyllade skräckfilm från 2022, nu gratis att streama på DreamFilm!

Se Smile med svenskt tal gratis DreamFilm

Smile är den coolaste skräckfilmen just nu, som alla pratar om. Den hade premiär september 2022 och hyllas som en av årets bästa skräckfilmer. Handlingen kretsar kring ett leende som smittar alla det kommer i kontakt med, och leder till våldsamma konsekvenser i en liten stad. Nu kan du äntligen se den på svenska helt gratis på DreamFilm!

I centrum står Sosie Bacons karaktär som efter en traumatisk händelse börjar se ett otäckt leende överallt hon går. Leendet verkar smitta alla i hennes omgivning och snart har en epidemi av våldsamma leenden spridit sig i staden. Trots att filmen är blodig och skrämmande ligger fokus på karaktärerna.

Bacon ger en stark insats i huvudrollen, och birollerna är också välskrivna. Regissören Parker Finn gör ett fantastiskt jobb med att balansera skräck med ett psykologiskt djup. Smile är ett måste för skräckfantaster, och med den svenska dubbningen på DreamFilm kan du njuta av den helt gratis!

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2740

Dela