alt

Sisu 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.5
1 676
Betyg
calendar2023
time1h 31m
En ensam, tystlåten finsk guldgrävare tvingas tampas med såväl nazister som ryssar i andra världskrigets slutskede.

Skådespelare

Actor Mimosa Willamo

Mimosa Willamo

Actor Jorma Tommila

Jorma Tommila

Actor Onni Tommila

Onni Tommila

Actor Jack Doolan

Jack Doolan

Actor Ilkka Koivula

Ilkka Koivula

Actor Aksel Hennie

Aksel Hennie

Actor Pekka Huotari

Pekka Huotari

Actor Vincent Willestrand

Vincent Willestrand

Officiell trailer

Siehe auch

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Se Sisu DreamFilm gratis online 2023

Är du sugen på att se den nya actionfilmen Sisu DreamFilm? Filmen har premiär den 27 januari 2023 och utlovar spänning och adrenalinfyllda scener. Här får du veta hur du kan streama Sisu DreamFilm gratis online redan idag!

Sisu DreamFilm är regisserad av Jesse V. Johnson och har en ensemblecast med bland andra Jai Courtney, Tony Jaa och Nicholas Galitzine. Handlingen utspelar sig i Finland där en före detta specialsoldat dras in i en hämndaktion för att hämnas sin brors död. Med hjälp av sisu, den finska inre styrkan, tar han sig an den farliga uppgiften.

Filmen lovar välkoreograferade actionscener och en spännande historia om hämnd, sorg och beslutsamhet. Genren är rena actionthrillern så vänta dig många explosioner, biljakter och slagsmål. Alla fans till Jason Statham och The Expendables kommer garanterat att gilla Sisu DreamFilm.

Sisu

Titta på den nya actionfilmen Sisu DreamFilm

Sisu DreamFilm hade världspremiär den 27 januari och har redan fått fina recensioner för sin underhållande action. Många kritiker menar att det är en av årets bästa actionfilmer hittills. Så missa inte att titta på Sisu DreamFilm när du vill ha en adrenalingivande upplevelse!

Jai Courtney gör en av sina bästa roller hittills som huvudpersonen Marko, en före detta militär som dras in i en farlig uppgörelse i Finland. Bredvid honom ser vi Tony Jaa, martial arts-stjärnan från Ong-Bak, och Nicholas Galitzine från Undergångens arvtagare.

Sisu DreamFilm är inspelad på location i Finland, så förvänta dig vackra vinterlandskap och miljöer från Helsingfors. Det bidrar till filmens unika stämning och ger en extra känsla av att befinna sig mitt i handlingen.

Det här är en riktigt bra och underhållande actionfilm som levererar precis vad den lovar. Jai Courtney i toppform i huvudrollen som den tuffa Marko med ett uppdrag att utföra i Finland.

Strömma Sisu DreamFilm på svenska 2023

Ska du streama film vill du såklart göra det bekvämt hemifrån. Då är Sisu DreamFilm på svenska ett utmärkt alternativ för actionfans. Filmen har svenskt tal och går att strömma online redan nu!

På Dreamfilm hittar du Sisu med svensk text och kan börja streama filmen gratis. Det går att se den via din dator, surfplatta eller mobil. Du behöver inget konto eller nedladdning för att streama filmen.

Tjänsten är helt gratis att använda och du kan se hur många filmer du vill. Det enda kravet är att du har en internetuppkoppling. Så skaffa popcorn, slå dig ner i soffan och börja strömma Sisu DreamFilm på svenska redan ikväll!

Se den spännande Sisu DreamFilm online gratis

Den nya actionrullen Sisu DreamFilm går just nu att se online gratis för alla filmentusiaster. Du behöver inte betala något för att få tillgång till filmen, utan kan börja streama direkt på Dreamfilms hemsida.

Sisu DreamFilm är en adrenalinfylld thriller som utlovar att hålla dig på helspänn i nästan två timmar. Förbered dig på explosiva actionscener, biljakter och slagsmål när huvudkaraktären Marko ger sig in i en farlig uppgörelse i Finland.

Passa på att se Sisu DreamFilm gratis online nu när du har chansen! Filmen har precis haft världspremiär och går exklusivt att se på Dreamfilm utan kostnad. Det är den perfekta underhållningen för en fredagskväll hemma i soffan.

Sisu

Sisu DreamFilm stream med svenskt tal

Den nya actionfilmen Sisu går just nu att streama online med svenskt tal på Dreamfilm. Filmen fick världspremiär den 27 januari 2023 och har redan hyllats för sina välkoreograferade actionscener och spännande story.

I Sisu DreamFilm får vi följa Jai Courtney i rollen som Marko, en före detta militär som dras in i en hämndaktion i Finland efter sin brors död. Med finländsk sisu i ryggen tar han sig an den livsfarliga uppgiften.

Missa inte att streama Sisu DreamFilm redan idag! Filmen går att se helt gratis online med svenskt tal. Perfekt film att unna sig en spännande kväll framför för actionfans.

Sisu DreamFilm svensk text online 2023

Den nya actionfilmen Sisu DreamFilm går att se med svensk text redan nu online. Filmen hade världspremiär den 27 januari 2023 och har fått fina recensioner för sin spännande story och adrenalinfyllda actionscener.

I Sisu DreamFilm får vi följa Jai Courtney i huvudrollen som en före detta soldat på ett livsfarligt uppdrag i Finland. Med hjälp av sisu, den finska inre styrkan, tar han sig an hämnden för sin brors död.

Missa inte att se Sisu DreamFilm med svensk text online på Dreamfilm redan idag. Det är den perfekta actionfilmen att se gratis hemifrån en fredagskväll för att få pulsen att stiga.

Se den nya filmen Sisu DreamFilm gratis 2023

Är du sugen på att se en riktigt adrenalinfylld actionfilm? Sisu DreamFilm har precis haft premiär och går att se gratis online redan nu.

I filmen får vi följa Jai Courtney i huvudrollen som Marko, en före detta militär som dras in i en farlig uppgörelse i Finland. Med sisu tar han sig an hämnden för sin brors död i en livsfarlig kamp.

Sisu DreamFilm utlovar explosiva actionscener, biljakter och välkoreograferade slagsmål. Missa inte att se den nya adrenalinfyllda filmen helt gratis online!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1676
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.5 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.5 för Sisubör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

damVod1

Sisu med ett betyg på 7.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 31m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 31m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.5 tyder på att Sisu är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.5 betyg är en säker sak.
avatar

superMice

Sisu Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.5 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Sisu Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.5 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Shockwave: Countdown to Disaster

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Sagan om ringen - härskarringen

Spider-Man: Into the Spider-Verse