Sing 2 2021 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
4 101
Betyg
calendar2021
time1h 50m
Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men han har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna måste Buster och hans artister ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av den hänsynslöse mogulvargen Jimmy Crystal. I ett desperat försök att få Crystals uppmärksamhet presenterar de en vansinnig idé och lovar att lejonrocklegenden Clay Calloway kommer att vara med i deras nya show. Problemet är bara att Clay drog sig tillbaka från världen för mer än ett decennium sedan och inte har setts till sedan dess. I ett desperat försök att rädda showen ger sig Buster och hans vänner ut på jakt efter Clay för att försöka övertala honom att återvända till scenen.

Skådespelare

Actor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Actor Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Actor Taron Egerton

Taron Egerton

Actor Nick Offerman

Nick Offerman

Actor Jason Schwartzman

Jason Schwartzman

Actor Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Actor Bobby Cannavale

Bobby Cannavale

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Sing 2 streama online

Sing 2 är den efterlängtade uppföljaren till den populära animerade musikalen Sing från 2016. Filmen hade biopremiär den 1 december 2021 och följer koalan Buster Moon och hans vänner när de ger sig ut på ett spännande musikaliskt äventyr för att övertyga den legendariska rockstjärnan Clay Calloway att uppträda på deras shower.

I denna färgglada och fartfyllda film får vi följa favoritkaraktärerna från den första filmen när de reser till den glittrande storstaden Redshore City för att övertyga den undanglidande rocklegenden att återvända till scenen. Med catchiga låtar, spektakulära musiknummer och en charmig historia är Sing 2 perfekt underhållning för hela familjen.

Missa inte möjligheten att streama Sing 2 gratis och titta på den online redan idag! Drömfilm erbjuder nu filmen med svensk text så att du kan njuta av musikalen bekvämt hemifrån.

Sing 2

Titta på Sing 2 Dreamfilm gratis

Älskade du den första Sing-filmen med sina färgstarka karaktärer och fengande musikinslag? Då kommer du garanterat att älska uppföljaren Sing 2 som nu har biopremiär!

I denna fartfyllda animationsfilm får vi återigen följa koalan Buster Moon och hans vänner, bland annat den blyga elefanten Meena och gorillan Johnny, på ett spännande musikaliskt äventyr. Denna gång har Buster lovat att sätta upp en skimrande show i den glamorösa staden Redshore City, med världsstjärnan Clay Calloway i huvudrollen.

Men att övertyga den undanglidande rocklegenden Clay att återvända till rampljuset visar sig svårare än Buster hade föreställt sig. Tillsammans med sina vänner ger sig Buster ut på en färd fylld av musik, skratt och oväntade utmaningar på vägen mot drömmarnas scen.

Missa inte chansen att se Sing 2 gratis på nätet! Här på Dreamfilm kan du streama musikalen online och följa med på äventyret bekvämt från soffan.

Se Sing 2 Dreamfilm svenska online

Den efterlängtade musikaliska animerade komedin Sing 2 har äntligen haft biopremiär! Nu kan du streama filmen med svensk text och se den online helt gratis här på Dreamfilm.

Sing 2 följer koalan Buster Moon och hans vängäng när de ger sig ut på sitt livs äventyr i hopp om att få den undanglidande rockstjärnan Clay Calloway att göra comeback på deras storslagna shower. Men att övertyga den excentriske rocklegenden visar sig bli svårare än de hade trott...

Tillsammans måste gänget övervinna en mängd oväntade motgångar och självförtroendekriser på resan mot att förverkliga sina drömmar. Kan de få den undanglidande rockstjärnan att lysa upp scenen igen och sätta upp showen i världsklass?

Upplev musikalen Sing 2 Dreamfilm och följ med på äventyret! Streama filmen online med svensk text helt gratis.

Recension

"Sing 2 levererar precis vad man kan förvänta sig - ett stort musikaliskt party fylld med färgsprakande animation, medryckande poplåtar och en stor portion värme."

- Variety

Sing 2 Dreamfilm swefilmer stream

Den efterlängtade animerade komedin och musikalen Sing 2 hade äntligen premiär i december 2021. Nu kan du se den bästsäljande animationsfilmen med svenska röster på Dreamfilm!

I denna färgstarka film får vi återigen möta Buster Moon, Johnny, Meena och de andra karaktärerna från första filmen när de ger sig ut på sitt livs musikaliska äventyr för att rädda sina shower. Målet är att övertyga den legendariske men undanglidande rockstjärnan Clay Calloway att göra comeback på scenen.

Men vägen till drömmarnas show visar sig vara fylld av oväntade utmaningar, uppoffringar och stunder av tvivel. Klarar gänget av att övervinna hindren och få den excentriske rocklegenden att lysa upp scenen en sista gång?

Upplev musikalen Sing 2 på svenska och se den populära uppföljaren med svensk text online helt gratis på Dreamfilm!

Sing 2

Sing 2 Dreamfilm gratis på nätet

Den efterlängtade uppföljaren till succémusikalen Sing, Sing 2, har nu haft premiär! Missa inte chansen att se den charmiga och färgstarka animationsfilmen med svensk text helt gratis online.

Sing 2 skildrar koalan Buster Moons och hans vänners äventyr när de ger sig ut på en spännande resa till storstaden Redshore City i hopp om att rädda sina miserabelt presterande shower. Genom att övertyga den världsberömda men undanglidande rockstjärnan Clay Callowway att göra en spektakulär comeback tror de att de kan vända sin dåliga lycka.

Men vägen till berömmelse är inte spikrak, och gänget ställs inför en mängd motgångar. Klarar de av att övervinna hindren och få Clay att återvända till strålkastarljuset en sista gång?

Upplev musikalen och äventyret - streama Sing 2 online gratis med svensk text här på Dreamfilm!

Swesub Sing 2 Dreamfilm streama film

Den länge väntade uppföljaren till succémusikalen Sing från 2016, Sing 2, har nu äntligen haft biopremiär och finns tillgänglig för streaming online med svensk text!

I denna färgsprakande feelgood-film får vi återses med koalan Buster Moon och hans gäng musikaliska vänner när de ger sig ut på sitt livs största äventyr i hopp om att rädda sina shower från att läggas ner. För att lyckas måste de övertyga rocklegenden Clay Calloway att göra en sensationell comeback på scenen.

Men vägen till berömmelse visar sig vara kantad av oväntade utmaningar, tvivel och motgångar. Klarar gänget av att samla modet att slutföra sin drömshow?

Upplev succémusikalen Sing 2 online med svensk text på Dreamfilm. Streama den charmiga animationsfilmen gratis redan idag!

 • Genre: Animerad film, Musikal, Komedifilm
 • Premiär: 1 december 2021
 • IMDb: 7,4

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4101
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.9 tyder på att Sing 2 är ett måste för fans av Animering.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.9 bevisar Sing 2 att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 50m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukasso

En Sing 2 med ett betyg på 7.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Grater98

Sing 2 Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Sing 2 Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.9 antyder att du kommer att bli nöjd.