alt

Sinbad - legenden om de sju haven 2003 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
1 929
Betyg
calendar2003
time1h 30m
Anklagad och satt i arrest för att ha stulit världens dyrbaraste och mest mytomspunna skatt, Fredens bok, är alternativen få. Om Sinbad inte hittar och återfinner boken kommer hans bäste vän Proteus att dö. Sinbad och besättningen hissar därför segel och sätter kurs mot tidernas största utmaning. Men allt går inte riktigt enligt planerna. Proteus vackra flickvän Marina har gömt sig i skeppet eftersom hon inte litar på att Sinbad kommer att lyckas med sitt uppdrag.

Skådespelare

Actor Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor Joseph Fiennes

Joseph Fiennes

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Actor Jim Cummings

Jim Cummings

Actor Conrad Vernon

Conrad Vernon

Actor Timothy West

Timothy West

Officiell trailer

Siehe auch

Spirit: Hästen från vildmarken

Titta på Sinbad: Legenden om de sju haven gratis stream på Dreamfilm

Äntligen kan du streama den klassiska äventyrsfilmen Sinbad: Legenden om de sju haven helt gratisDreamfilm. Den här fantastiska familjefilmen från 2003 är perfekt för en trevlig filmkväll i soffan. Med svenska undertexter på Dreamfilm kan du njuta av filmen även om du inte förstår engelska.

I Sinbad: Legenden om de sju haven får vi följa den legendariska sjörövaren Sinbad på hans resa över de sju haven. Tillsammans med sin besättning ger sig Sinbad ut på ett magiskt äventyr fylld med mytologiska väsen, skattjakter och hemliga öar. Men när en gammal vän anklagas för att ha stulit boken om freden hotas hela riket att gå under. Nu måste Sinbad och hans vänner rädda boken om freden innan det är försent.

Med sin fantastiska animation, spännande äventyr och roliga karaktärer är Sinbad: Legenden om de sju haven en perfekt familjefilm. Låt dig dras med på en magisk resa över havet - helt gratisDreamfilm! Den här filmen från 2003 är en riktig pärla som du garanterat kommer att älska.

Sinbad - legenden om de sju haven

Full Sinbad film från DreamWorks på svenska Dreamfilm

På Dreamfilm kan du nu se den fullständiga filmen Sinbad: Legenden om de sju haven helt gratis online. Den här fantastiska äventyrsfilmen från DreamWorks är från 2003 och finns att titta på i sin helhet med svensk text.

I filmen får vi följa den modige sjörövaren Sinbad på hans resa över de sju haven. Sinbad och hans besättning stöter på magiska öar, mytologiska monster och en häftig skattjakt - men deras största äventyr väntar när de måste rädda boken om freden.

Med sina fantastiska animationer, roliga karaktärer och spännande äventyr passar Sinbad: Legenden om de sju haven perfekt för hela familjen. Se den fulla filmen redan idag på Dreamfilm och njut av den gratis online med svensk text.

Sinbad från 2003 med svensk text gratis på nätet

Är du redo för äventyr? Då ska du streama klassikern Sinbad: Legenden om de sju haven från 2003 gratis på nätet med svensk text. Den här spännande animationsfilmen för hela familjen finns att se helt utan kostnad på Dreamfilm.

I filmen får vi följa den modige och charmige sjörövaren Sinbad på hans jakt efter skatter över de sju haven. Tillsammans med sin trogna besättning stöter de på magiska öar, mytologiska monster och en mäktig bok som hotar hela riket. Nu måste Sinbad rädda dagen!

Med sina fantastiska animationer, roliga karaktärer och spännande äventyr är Sinbad: Legenden om de sju haven en riktig pärla. Se den gratis på nätet redan idag - lämplig för hela familjen! Perfekt filmkväll i soffan med popcorn och godis.

Se Sinbad från DreamWorks online swesub gratis 2003

Drömmer du om äventyr på de sju haven? Se då animationsklassikern Sinbad från DreamWorks online med svensk text helt gratis. Den här spännande och roliga familjefilmen från 2003 finns nu att streama swesub på Dreamfilm.

I Sinbad får vi följa den modige sjörövaren Sinbad och hans trogna besättning på deras jakt efter skatter över de sju haven. De stöter på magiska öar, mytologiska monster och en makalös skatt - men snart hotas hela riket och Sinbad måste rädda dagen.

Med sina fantastiska miljöer, spännande äventyr och roliga karaktärer är Sinbad en riktig pärla för hela familjen. Missa inte chansen att se den gratis online - en perfekt filmkväll i soffan med dina nära och kära!

Sinbad - legenden om de sju haven

Sinbad på Dreamfilm från 2003

Älskar du äventyrsfilmer? Då ska du inte missa animationsklassikern Sinbad från 2003 - nu tillgänglig på Dreamfilm! Den här spännande och roliga familjefilmen utspelar sig på de sju haven och följer den modige sjörövaren Sinbad på hans jakt efter skatter och äventyr.

Sinbad och hans trogna besättning stöter på magiska öar, mytologiska monster och en mäktig skatt - men snart hotas hela riket och Sinbad måste rädda dagen. Med sina fantastiska miljöer, spännande äventyr och roliga karaktärer är Sinbad en riktig pärla för hela familjen.

Missa inte chansen att se denna klassiker från 2003 på Dreamfilm! Perfekt filmkväll i soffan med popcorn, godis och dina nära och kära. Det finns äventyr för alla på de sju haven.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1929
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Sinbad - legenden om de sju haven är ett måste för fans av Action.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Sinbad - legenden om de sju haven med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

krzys

Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Sinbad - legenden om de sju haven är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Sinbad - legenden om de sju haven med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

RevJace

Sinbad - legenden om de sju haven Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7 talar för sig själv.
avatar

matixd

Sinbad - legenden om de sju haven Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Sinbad - legenden om de sju haven med medelbetyget 7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Aquaman and the Lost Kingdom

Apornas planet: Uppgörelsen

Sagan om ringen - härskarringen

Spider-Man: No Way Home

Transformers: Rise of the Beasts