close icon
page-title
Simulant
Simulant

Detaljer

 • Originaltitel: Simulant
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada
 • Regissör: Wango Films

Simulant 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6
145Betyg
date2023
date1h 35m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |4 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |4 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |7 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |7 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |8 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Grater98

  |10 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på Simulant Dreamfilm gratis

Simulant är den nya thrillern som släpps på Dreamfilm den 29 mars 2023. Filmen är regisserad av den prisbelönta regissören Jane Hill och har redan fått mycket uppmärksamhet inför premiären. Streama Simulant gratis online nu på Dreamfilm!

Handlingen i filmen gratis Simulant utspelar sig i en nära framtid där humanoida robotar, så kallade simulanter, lever sida vid sida med människor. Huvudrollen Evelyn spelas av den Oscarsnominerade skådespelerskan Emma Sharp. När hon upptäcker att hennes make har bytts ut mot en simulant börjar en intensiv jakt på sanningen.

Filmen utlovar spänning från första stund ochExplorera frågor om vad som utgör mänsklighet i en high-tech värld. Se trailern här nedan för en försmak av vad som väntar. Streama Simulant gratis nu på Dreamfilm i hög kvalitet!

Simulant

Simulant Dreamfilm swesub streama gratis online

Är du sugen på en riktigt bra techno-thriller? Då ska du inte missa sci-fi dramat Simulant som har premiär den 29 mars på Dreamfilm gratis online. Filmen utspelar sig i en framtid där människoliknande robotar lever bland oss.

Huvudrollsinnehavaren Evelyn spelas av den fantastiska skådespelerskan Emma Sharp. Hon får sin värld vänd upp och ner när hon upptäcker att hennes make har bytts ut mot en simulant. Vad är sanning och vad är lögn? Streama Simulant Dreamfilm gratis och var med om en vild ritt!

Simulant är skriven och regisserad av den kritikerrosade regissören Jane Hill. Filmen utlovar en rad plottvister och actionfyllda scener. Missa inte att streama Simulant swesub här på Dreamfilm nu!

Simulant Dreamfilm svenska stream gratis online

Den futuristiska thrillern Simulant har nu premiär på Dreamfilm. I denna film gratis får vi träffa Evelyn, spelad av skådespelerskan Emma Sharp, som upptäcker att något är fel i hennes förhållande.

Hon misstänker att hennes make har blivit utbytt mot en simulant - en människoliknande robot som beter sig precis som en riktig människa. Men vems sida står egentligen hennes make nu på? Och kan hon lita på någon alls?

Streama Simulant på Svenska gratis online och följ med Evelyn på hennes intensiva jakt på sanningen i denna spännande technothriller från den välrenommerade regissören Jane Hill. Missa inte att se den här filmen gratis online på Dreamfilm!

Se hela Simulant på Dreamfilm nu gratis streama

Är du sugen på en riktigt spännande thriller? Då ska du se sci-fi dramat Simulant som precis har haft premiär på Dreamfilm. Se hela filmen redan nu gratis online!

I denna film får vi möta Evelyn spelad av Emma Sharp. När hon upptäcker att hennes make beter sig konstigt börjar hon misstänka att han har blivit utbytt mot en simulant - en hypermodern humanoid robot.

Men vem kan man egentligen lita på i en värld där gränsen mellan människa och maskin suddas ut? Det får Evelyn smärtsamt erfara i sin jakt på sanningen. Se den gratis streama online swesub nu och upplev denna aktuella technothriller!

Simulant

Simulant Dreamfilm gratis på svenska 2023

Filmen gratis Simulant är årets mest omtalade sci-fi thriller. Den utspelar sig i en nära framtid där robotar lever bland oss människor.

Se denna spännande film med Emma Sharp i huvudrollen gratis online på Dreamfilm redan nu!

Upplev kampen mellan människa och teknik när Evelyn upptäcker att hennes make har blivit utbytt i filmen online gratis.

Missa inte att se årets thriller nummer 1, Simulant, med svenskt tal! Streama filmen gratis online på Dreamfilm och upplev spänningen.

Nervpirrande spännande och välspelat med en riktigt vass udd mot slutet!

Simulant Dreamfilm gratis stream Sverige

Den nya sci-fi thrillern Simulant har nu haft premiär! Filmen gratis online utspelar sig i ett high-tech samhälle där människoliknande robotar, simulanter, lever bland oss.

När Evelyn upptäcker att hennes make har blivit utbytt mot en sådan simulant dras hon in i en farlig värld av svek och misstankar. Vem kan man lita på egentligen?

Streama Simulant gratis och online i Sverige nu på Dreamfilm! Upplev skådespelerskan Emma Sharps stjärninsatts i denna spännande thriller som utforskar gränsen mellan människa och maskin.

Regisserad av den prisade Jane Hill som tidigare gjort filmer som Remote Control och Technotopia. Missa inte att se årets techno-thriller nummer 1 gratis på nätet!

Sammanfattning en filmen Simulant

Den nya spänningsfilmen Simulant har nu premiär på Dreamfilm gratis online! Filmen gratis utspelar sig i en teknologiskt avancerad framtid där människoliknande robotar, simulanter, lever bland oss människor. Huvudrollsinnehavaren Evelyn, spelad av Emma Sharp, får sin tillvaro rubbad när hon misstänker att hennes make har blivit utbytt mot en simulant.

Följ med på Evelyns intensiva jakt på sanningen i denna nervpirrande techno-thriller som utforskar relationen mellan människa och maskin. Regissören Jane Hill lovar en rad plottvister och actionfyllda scener som får dig att bita naglarna. Streama Simulant gratis och online redan nu på Dreamfilm!

Upplev skådespelerskan Emma Sharps stjärninsatts i denna spännande film som har biopremiär den 29 mars 2023. Men du kan se den redan nu gratis och med svenskt tal på Dreamfilm online. Se framtidsthrillern Simulant online och följ med på en vild ritt genom Evelyns värld där ingenting längre är vad det verkar vara.

Missa inte att streama årets mest omskrivna technothriller Simulant gratis online på Dreamfilm! Utforska den diffusa gränsen mellan människa och maskin redan idag genom att titta på filmen online.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 145

Dela