alt

Sick of Myself 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
183
Betyg
calendar2022
time1h 37m
Signe närmar sig trettio och är den minst framgångsrika i sin krets. Särskilt misslyckad känner hon sig när hennes pojkvän plötsligt slår igenom som artist, medan hon själv bara jobbar på ett kafé. En olycka på jobbet får henne att fundera över ett potentiellt självförverkligandeprojekt. Det kommer snart att stå klart hur långt Signe är villig att gå för att återskapa sig själv.

Skådespelare

Actor Anders Danielsen Lie

Anders Danielsen Lie

Actor Robert Skjærstad

Robert Skjærstad

Actor Henrik Mestad

Henrik Mestad

Actor Kristine Kujath Thorp

Kristine Kujath Thorp

Actor Andrea Bræin Hovig

Andrea Bræin Hovig

Actor Terje Strømdahl

Terje Strømdahl

Actor Kristoffer Borgli

Kristoffer Borgli

Actor Seda Witt

Seda Witt

Officiell trailer

Siehe auch

Streama Sick of Myself (2022) från Dreamfilm - komedi från Oslo Pictures

Är du på jakt efter en riktigt rolig och underhållande film att streama? Då har vi den perfekta lösningen för dig - komedin "Sick of Myself" från 2022! Den här filmen, som ursprungligen heter "Syk pike" och är producerad av Oslo Pictures, har redan fått flera utmärkelser och nomineringar för sin briljanta humor och skickliga skådespelarinsatser. På Dreamfilm kan du streama den här uppskattade komedin direkt till din dator, surfplatta eller TV.

I "Sick of Myself" följer vi den excentriska huvudpersonen Signe, som blir uttråkad av sitt eget liv och beslutar sig för att göra drastiska förändringar. Vad hon inte räknar med är att dessa förändringar kommer att orsaka en total kaoskaskad av hysteriska situationer och fåniga missöden. Med en fenomenal blandning av syrlig satir och hjärtvärmande humor lyckas filmen verkligen fånga publiken från första scenen.

En av de största styrkorna med "Sick of Myself" är den fantastiska ensemblen av skådespelare. De levererar helt underbara och minnesvärda prestationer som får dig att både skratta och gråta. Deras kemi på skärmen är elektrifierande och skapar en samstämmig komedi som ingen annan. Så om du letar efter en verkligt uppfriskande och underhållande streamingtittarupplevelse, är det här filmen för dig!

Sick of Myself är en oemotståndlig komedi som sticker ut från mängden tack vare sin smarta dialog och vågade humor. - Filmnörd Magazine

Genom att streama "Sick of Myself" på Dreamfilm får du inte bara en rolig upplevelse, utan du stöder också den prisbelönta produktionen från den framstående norska filmstudion Oslo Pictures. Deras förmåga att skapa sanslöst roliga men ändå tankeväckande komedier är något unikt, och den här filmen är inget undantag. Så varför inte unna dig en riktigt skrattfest idag och streama den här fenomenala komedin på Dreamfilm?

Sick of Myself

Vill du streama Sick of Myself (2022) gratis? Här är bästa sajterna

Visst låter det härligt att kunna streama den hyllade komedin "Sick of Myself" gratis, eller hur? Men var kan man göra det på ett lagligt och pålitligt sätt? Oroa dig inte, vi har listat de bästa sajterna där du kan se den här fantastiska norska filmen utan att behöva betala en krona!

 • Dreamfilm - Den här populära streamingtjänsten erbjuder "Sick of Myself" gratis för alla prenumeranter. De levererar högkvalitativ streaming direkt till din enhet.
 • Filmhuben - Ett utmärkt alternativ om du vill streama film gratis utan krångel. Här hittar du "Sick of Myself" tillsammans med många andra bra filmer.
 • MoviBest - En bred samling gratisfilmer, inklusive den briljanta komedin vi pratar om. MoviBest har en användarvänlig plattform perfekt för streamingupplevelser.

Oavsett vilken sajt du väljer kan du räkna med bra bildkvalitet, smidiga uppspelningar och användarvänlighet. Dessutom kan du streama filmer på bio som den här samtidigt som du sparar en hacka! Så varför inte slå dig ner bekvämt, skaffa lite goda tilltugg och njuta av den hyllade "Sick of Myself" helt gratis i helåkans bekvämlighet?

En saftig komedi som lämnar dig mätt av skratt - du kommer inte vilja missa "Sick of Myself"! - FilmFrenzy

Wheter du letar efter actionfyllda storfilmer eller mer independenta pärlor som "Sick of Myself", är gratisstreaming en utmärkt lösning. Tack vare de sajter vi listat ovan kan du ta del av den här kritikerrosade norska komedin utan extra kostnader. Så vad väntar du på? Streama film gratis redan idag och upplev underhållningen på dina egna villkor!

Streama Sick of Myself (2022) - nominerad till bästa filmerna 2023

När en film blir nominerad för utmärkelser som "Bästa filmerna 2023", då vet du att du har en riktig vinnare på händerna! Och komedin "Sick of Myself" från 2022 är inget undantag. Den här lekfulla och tankeväckande norska produktionen har redan fått fin kräm stor uppmärksamhet på filmfestivaler och nominerats till flera prestigefyllda priser.

En av de största anledningarna till att "Sick of Myself" sticker ut är dess smarta och samhällskritiska humor. Även om handlingen kretsar kring en kvinna som blir uttråkad av sitt eget liv, lyckas filmen ändå lyfta viktiga ämnen som identitet, konsumtionskultur och familjerelaterade utmaningar. Allt förpackas på ett så underhållande och roligt sätt att det blir en njutning att ta del av.

Dessutom har de osannolikt begåvade skådespelarna i "Sick of Myself" fått massor av beröm för sina insatser. Deras samspel och tajming är oslagbar, och de får publiken att både skratta och gråta i en och samma scen. Ingen annan film har lyckats fånga den där känslan av befriande humor blandat med djup inlevelse på länge.

Så om du vill streama en film som både roar och utmanar dig, se ingen annan än "Sick of Myself". Den har redan tilldelats flera nomineringar inför galan för "Bästa filmerna 2023", och med tanke på dess briljans finns det stora möjligheter att den tar hem åtminstone ett prestigefyllt pris. Strunta därför inte i den här lille genren - streama "Sick of Myself" idag och upplev den själv!

Sick of Myself (2022) - streama filmer på bio och hemmavideo nu

Visst är det härligt att se en riktigt bra film på bio? Den där speciella känslan av att bli inslukad i handlingen på den stora vita duken är svår att överträffa. Men ibland kan det också vara skönt att ta del av kvalitetsfilmer hemifrån soffan. Oavsett hur du föredrar att uppleva dina filmer, finns den fenomenala norska komedin "Sick of Myself" nu tillgänglig både på bio och hemmavideo!

 • Filmer på bio - I utvalda biografer över hela landet kan du just nu njuta av "Sick of Myself" i bästa möjliga bildkvalitet och surroundljud. En perfekt utflykt för en skrattfylld kväll!
 • Hemmavideo/Streaming - Vill du hellre mysa framför TV:n? Inga problem, filmen är också tillgänglig att streama hemifrån via en mängd olika tjänster.

Huruvida du upplever "Sick of Myself" på den stora vita duken eller hemmavid gör ingen skillnad - kvaliteten är högsta klass. Genom sitt sätt att utmana normer och förväntningar på ett intelligent och minnensvärt sätt har den här norska komedisuccén verkligen gjort avtryck i filmvärlden. Så varför inte unna dig själv en dos kvalitetsunderhållning idag?

Sick of Myself

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 183
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.3 för Sick of Myselfbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Sick of Myself. Betyget 7.3 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Sick of Myself med medelbetyget 7.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 7.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 37m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Komedi.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.3 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Sick of Myself Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.3 bekräftar detta.
avatar

MovieFilmer

Sick of Myself Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.3 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Sick of Myself Titel med ett betyg på 7.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!