alt

Sicario 2015 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
8 114
Betyg
calendar2015
time2h 02m
I det laglösa gränsområdet mellan USA och Mexiko, anlitas en idealistisk FBI-agent av chefen för elitstyrka för att hjälpa till i ett eskalerande krig mot droger. Tillsammans med en gåtfull konsult med ett mystiskt förflutet, ger sig gruppen ut på en resa som tvingar Kate att ifrågasätta allt hon tror på för att överleva.

Skådespelare

Actor Emily Blunt

Emily Blunt

Actor Benicio del Toro

Benicio del Toro

Actor Jon Bernthal

Jon Bernthal

Actor Josh Brolin

Josh Brolin

Actor Daniel Kaluuya

Daniel Kaluuya

Actor Jeffrey Donovan

Jeffrey Donovan

Actor Tait Fletcher

Tait Fletcher

Actor Victor Garber

Victor Garber

Officiell trailer

Siehe auch

Sicario Sverige

För dig som är en film entusiast som jag, så är Sicario en film som du absolut inte får missa! Denna spännande actionthriller har fått fantastiska recensioner av både kritiker och publik sedan premiären 2015. Filmen utspelar sig i Mexico och USA och följer berättelsen om en FBI-agent som rekryteras för att delta i en hemlig militär operation för att bekämpa den mexikanska drogkartellen.

Sicario är en riktigt välgjord film med fantastisk skådespeleri, stark regi och en otroligt spännande och välskriven historia. Det är en film som verkligen griper tag i tittaren och håller spänningen uppe ända till slutet. Om du gillar actionfyllda thrillers med moraliska dilemman och greppande karaktärer, så är Sicario filmen för dig.

Just nu kan du se Sicario på flera olika streamingplattformar, bland annat på dreamfilms.se. Där kan du se filmen gratis och i hög kvalitet. Passa på att se den så fort du kan - du kommer garanterat att bli imponerad!

Vad väntar du på? Gå in på dreamfilms.se och börja titta på Sicario redan idag! Det här är en riktigt bra film som kommer att gripa tag i dig och hålla dig fängslad från första till sista minuten.

Sicario

Sicario Streama online

Om du är sugen på att se Sicario, så finns det massor av bra möjligheter att streama filmen online. På dreamfilms.se kan du se den gratis och i riktigt bra kvalitet. Hemsidan har ett stort utbud av både nya och klassiska filmer, så du kommer garanterat att hitta något intressant att titta på.

Sicario är en spännande och välgjord film som på många sätt skiljer sig från de vanliga actionfilmerna. Den har en djupare handling med moraliska dilemman och karaktärer som känns levande och trovärdiga. Regissören Denis Villeneuve har gjort en fantastisk insats och skapat en riktigt gripande film.

Huvudrollerna spelas av Benicio del Toro, Emily Blunt och Josh Brolin, som alla gör suveräna prestationer. De för handlingen framåt på ett sätt som gör att man som tittare verkligen engageras och vill veta vad som ska hända härnäst. Actionscenerna är dessutom riktigt spännande och välkoreograferade.

Så vad väntar du på? Gå in på dreamfilms.se och börja titta på Sicario idag! Det här är en actionthriller som du verkligen inte vill missa.

Sicario Gratis streama

Är du sugen på att se Sicario, men vill helst inte behöva betala för det? Då har du tur - för på dreamfilms.se kan du streama filmen helt gratis! Dreamfilms.se är en av de största och mest populära streamingplattformarna när det gäller gratis filmer.

Sicario är en film som definitivt är värd att se, oavsett om du betalar eller inte. Den har fått fantastiska recensioner från både kritiker och publik och är en av de riktigt bra actionthrillererna som har kommit på senare år. Handlingen är spännande, skådespeleriet är fantastiskt och filmens visuella stil är riktigt stilfull.

Huvudrollerna spelas av Benicio del Toro, Emily Blunt och Josh Brolin, som alla levererar osannolikt bra prestationer. De skapar karaktärer som känns verkliga och som man som tittare verkligen engageras av. Actionscenerna är dessutom riktigt välkoreograferade och spännande att se.

Så vad väntar du på? Gå in på dreamfilms.se och börja titta på Sicario gratis redan idag! Det här är en film som du verkligen inte vill missa, oavsett om du betalar för den eller ser den gratis.

Titta på Sicario

Om du är sugen på att se Sicario, så finns det som tur är flera olika sätt att göra det på. Oavsett om du vill titta på filmen gratis eller betala för den, så har du goda möjligheter att se den.

En av de bästa platserna att titta på Sicario är på dreamfilms.se. Där kan du streama filmen i riktigt bra kvalitet, helt gratis. Dreamfilms.se har ett stort utbud av både nya och äldre filmer, så du har garanterat något att hitta som intresserar dig.

Sicario är en riktigt bra film som du verkligen inte vill missa om du gillar spännande actionthrillers. Handlingen är välskriven och fängslande, skådespeleriet är i toppklass och filmen har en riktigt stämningsfull och stilfull visuell stil. Det är en film som kommer att hålla dig fängslad från början till slut.

Så vad väntar du på? Gå in på dreamfilms.se och börja titta på Sicario redan idag! Det här är en riktigt bra film som kommer att bjuda på både spänning, action och moraliska dilemman.

Sicario

Handlingen i Sicario

 • Filmen följer FBI-agenten Kate Macer, som rekryteras för att delta i en hemlig militär operation för att bekämpa den mexikanska drogkartellen.
 • Kate tvingas samarbeta med den mystiske rådgivaren Alejandro och den tuffa agenten Matt Graver, som båda är kopplade till CIA.
 • Allteftersom uppdraget fortskrider, inser Kate att saker inte riktigt är som de verkar och att hennes moraliska kompass sätts på prov.
 • Filmen utspelar sig delvis i Mexico, där teamet försöker spåra upp en extremt brutal kartellledare.
 • Handlingen blir allt mörkare och blodigare ju närmare de kommer sitt mål, vilket tvingar Kate att ifrågasätta vem som egentligen är "den goda sidan".

Rollistan Sicario

Sicario har en fantastisk ensemble av skådespelare som alla gör otroliga prestationer i sina roller:

 • Emily Blunt som FBI-agenten Kate Macer
 • Benicio del Toro som den mystiske rådgivaren Alejandro
 • Josh Brolin som den tuffa CIA-agenten Matt Graver
 • Daniel Kaluuya som Kates partner Reggie Wayne
 • Jon Bernthal som en annan CIA-agent

Tillsammans skapar de en otroligt spännande och moraliskt komplex berättelse, där gränserna mellan rätt och fel blir allt mer suddiga. Sicario är verkligen en av de bästa actionthrillerfilmerna på senare tid och ett måste för alla filmälskare.

Sammanfattning av Sicario

Sicario är en riktigt greppande actionthriller som du inte vill missa! Filmen är fylld av spänning, moraliska dilemman och fantastiskt skådespeleri. Oavsett om du vill se Sicario gratis på dreamfilms.se eller betala för att titta på den på en annan streamingplattform, så kommer du garanterat att bli fascinerad av denna välgjorda och insiktsfullafilm. Huvudrollerna spelas suveränt av Emily Blunt, Benicio del Toro och Josh Brolin, som för handlingen framåt på ett sätt som håller dig fängslad från början till slut. Passa på att se Sicario så fort du kan - du kommer inte ångra det!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 8114
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.4 bevisar Sicario att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Sicario med betyget 7.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MuriVOD12

Sicario är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.4 bekräftar detta.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 02m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 02m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Sicario Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.4 talar för sig själv.
avatar

matixd

Sicario Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.4 bekräftar bara detta.
avatar

FilmTitel

Sicario Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!