alt

Shrek - nu och för alltid 2010 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
6 923
Betyg
calendar2010
time1h 33m
Shrek saknar tiden då han var ett riktigt träsktroll och skrämde folk istället för att vara en helt vanlig familjefar. Men så blir han lurad in i en värld där Orcher är jagade och han aldrig har träffat Fiona. Nu blir det hans jobb att ställa allt till rätta och rädda sina vänner.

Skådespelare

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Jon Hamm

Jon Hamm

Actor John Cleese

John Cleese

Actor Eddie Murphy

Eddie Murphy

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor Lake Bell

Lake Bell

Actor Craig Robinson

Craig Robinson

Actor Kristen Schaal

Kristen Schaal

Officiell trailer

Siehe auch

Se Shrek - nu och för alltid på Dreamfilm

Den fjärde delen i den populära Shrek-serien, Shrek Forever After, har nu premiär på Dreamfilm. I den här delen får vi följa Shrek när han tröttnar på sitt liv och önskar att han för en dag kunde leva som den fruktade ogre han en gång var. Hans önskan går i uppfyllelse, men inte riktigt som han hade tänkt sig.

I den alternativa verklighet som Shrek hamnar i är allt annorlunda och han måste hitta ett sätt att återställa allt som det var. Tillsammans med sina vänner ger sig Shrek ut på ett farofyllt äventyr för att rädda Fiona och Far Far Away från den elake trollkarlen Rumpelstiltskin.

Med roliga karaktärer, spännande äventyr och välkända röster som Michael Caine och Mike Myers utlovar Shrek Forever After att bli ännu en underhållande film upplevelse för hela familjen. Streama den gratis på svenska redan nu på Dreamfilm.

Shrek - nu och för alltid

Streama Shrek 4 gratis på svenska

Den 16 maj 2010 hade den fjärde delen i Shrek-serien biopremiär. Med titeln Shrek Forever After avslutas berättelsen om den välkände ogrer Shrek och hans vänner.

Efter att ha räddat prinsessan Fiona och besegrat Lord Farquaad i de två första filmerna börjar Shrek längta efter sitt gamla liv som fruktad ogre. När han tröttnar på sitt nuvarande liv sluter han ett avtal med den elake trollkarlen Rumpelstiltskin som snart visar sig få ödesdigra konsekvenser.

Med roliga karaktärer, spännande äventyr och välkända röster som Michael Caine och Mike Myers utlovar Shrek Forever After att bli ännu en underhållande filmupplevelse för hela familjen.

I den nya, mörkare verklighet som Shrek hamnar i är ingenting sig likt. Nu måste han tillsammans med sina vänner hitta ett sätt att rädda Fiona och återställa kungariket Far Far Away till dess forna glans.

Streama den avslutande delen i Shrek-serien gratis på svenskaDreamfilm. Med spännande action, humor och välbekanta roller rundar Shrek 4 av berättelsen på ett underhållande vis.

Titta på Shrek Forever After online gratis

Älskade karaktärer som Shrek, Fiona och Åsne är tillbaka för ett sista äventyr i den fjärde delen av filmserien. Med titeln Shrek Forever After kommer den nu att streamas gratis online på Dreamfilm med svenskt tal.

Efter att ha gift sig med Fiona och blivit pappa till tre små ogrebarn börjar tillvaron kännas lite väl lugn för Shrek. När han en dag råkar i gräl med Fiona och byinvånarna önskar han att han för en dag kunde få tillbaka sitt gamla liv som fruktad ogre.

Hans önskan går i uppfyllelse, men verkligheten har förvandlats till en mörk plats där Fiona och Åsne aldrig räddats och Lord Farquaad fortfarande styr över kungadömet. Nu måste Shrek tillsammans med sina vänner rädda Fiona och återställa tingen till deras rätta ordning innan det är för sent.

 • Roliga karaktärer och spännande äventyr utlovar underhållning för hela familjen
 • Innehåller välkända röster som Mike Myers, Eddie Murphy och Cameron Diaz
 • Avslutar Shrek-filmserien på ett fartfyllt och roligt sätt

Missa inte möjligheten att se den avslutande delen med Shrek och hans vänner! Titta på Shrek Forever After gratis onlinesvenska redan nu på strömningstjänsten Dreamfilm.

Shrek 4 släpps på Dreamfilm 16 maj

Den 16 maj 2010 hade den fjärde och avslutande delen i den populära animerade filmserien om ogrer Shrek biopremiär. Med titeln Shrek Forever After är den nu tillgänglig för gratis streaming på Dreamfilm.

I den här delen har Shrek tröttnat på sitt liv tillsammans med prinsessan Fiona och deras tre barn. När han råkar i gräl med byborna önskar han att han bara för en dag kunde få tillbaka sitt gamla liv som fruktad ogre.

Hans önskan går i uppfyllelse men resultatet blir inte riktigt vad han hade tänkt sig. Nu måste Shrek tillsammans med Åsne och de andra hitta ett sätt att rädda Fiona och återställa kungariket Far Far Away från den elake Rumpelstiltskin.

Missa inte att se gratis film online! Den underhållande avslutningen på Shrek-serien med roliga karaktärer, spännande äventyr och kända röster som Eddie Murphy och Cameron Diaz finns nu att streamasvenskaDreamfilm.

Shrek - nu och för alltid

Se Shrek för alltid med svenskt tal

Den sista delen i den älskade filmserien om Shrek och hans vänner hade biopremiär 2010. Nu finns Shrek Forever After tillgänglig för gratis streaming med svenskt talDreamfilm.

I filmen har Shrek tröttnat på sitt liv tillsammans med sin familj och önskar att han för en dag kunde återvända till sitt gamla liv som fruktad ogre. Men när hans önskan går i uppfyllelse visar sig verkligheten vara en helt annan - och mörkare - än han minns den.

Tillsammans med Åsne och sina andra vänner ger sig Shrek ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda prinsessan Fiona och återställa kungariket Far Far Away. Om de misslyckas kommer den elake trollkarlen Rumpelstiltskin att härska för alltid.

Missa inte att se gratis film online! Den underhållande avslutningen på Shrek-serien med roliga karaktärer, spännande äventyr och kända röster som Eddie Murphy och Cameron Diaz finns nu att streama på svenska på Dreamfilm.

Upplev Shreks sista äventyr med svenskt tal gratis online på Dreamfilm. Med humor, action och välbekanta röster är Shrek Forever After ett fartfyllt och underhållande slut på filmserien.

Streama Shrek 4 nu och för alltid

Den avslutande delen i den populära Shrek-filmserien, med titeln Shrek Forever After, har nu premiär och finns tillgänglig för streaming på Dreamfilm. Här får vi följa Shrek och hans vänner på ett sista, fartfyllt äventyr.

Efter att ha räddat Fiona och besegrat Lord Farquaad i de tidigare filmerna har Shrek nu ett lugnt liv tillsammans med sin fru och sina barn. Men snart börjar han längta efter spänningen och friheten i sitt forna liv som ogre.

När Shrek tröttnar och önskar sig tillbaka till sitt gamla jag för en dag går hans önskan i uppfyllelse - men resultatet blir inte riktigt vad han hade föreställt sig. Nu måste han och hans vänner rädda Fiona och återställa kungariket innan det är för sent.

Streama Shrek 4 gratis online redan nu för att se den humoristiska, actionfyllda och rörande avslutningen på Shreks äventyr. Perfekt underhållning för hela familjen!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6923
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.4 tyder på att Shrek - nu och för alltid är ett måste för fans av Animering.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Animering. Ett måste!
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.4 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Shrek - nu och för alltid Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.4 talar för sig själv.
avatar

matixd

Shrek - nu och för alltid Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.4 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Flykten från kycklingfabriken

Minioner: Berättelsen om Gru

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Storken Richard och den mystiska juvelen