close icon
page-title
Shrek - nu och för alltid
Shrek - nu och för alltid

Detaljer

 • Originaltitel: Shrek Forever After
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: DreamWorks Animation

Shrek - nu och för alltid Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.4
7045Betyg
date2010
date1h 33m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |7 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Shrek - nu och för alltid på Dreamfilm

Den fjärde delen i den populära Shrek-serien, Shrek Forever After, har nu premiär på Dreamfilm. I den här delen får vi följa Shrek när han tröttnar på sitt liv och önskar att han för en dag kunde leva som den fruktade ogre han en gång var. Hans önskan går i uppfyllelse, men inte riktigt som han hade tänkt sig.

I den alternativa verklighet som Shrek hamnar i är allt annorlunda och han måste hitta ett sätt att återställa allt som det var. Tillsammans med sina vänner ger sig Shrek ut på ett farofyllt äventyr för att rädda Fiona och Far Far Away från den elake trollkarlen Rumpelstiltskin.

Med roliga karaktärer, spännande äventyr och välkända röster som Michael Caine och Mike Myers utlovar Shrek Forever After att bli ännu en underhållande film upplevelse för hela familjen. Streama den gratis på svenska redan nu på Dreamfilm.

Shrek - nu och för alltid

Streama Shrek 4 gratis på svenska

Den 16 maj 2010 hade den fjärde delen i Shrek-serien biopremiär. Med titeln Shrek Forever After avslutas berättelsen om den välkände ogrer Shrek och hans vänner.

Efter att ha räddat prinsessan Fiona och besegrat Lord Farquaad i de två första filmerna börjar Shrek längta efter sitt gamla liv som fruktad ogre. När han tröttnar på sitt nuvarande liv sluter han ett avtal med den elake trollkarlen Rumpelstiltskin som snart visar sig få ödesdigra konsekvenser.

Med roliga karaktärer, spännande äventyr och välkända röster som Michael Caine och Mike Myers utlovar Shrek Forever After att bli ännu en underhållande filmupplevelse för hela familjen.

I den nya, mörkare verklighet som Shrek hamnar i är ingenting sig likt. Nu måste han tillsammans med sina vänner hitta ett sätt att rädda Fiona och återställa kungariket Far Far Away till dess forna glans.

Streama den avslutande delen i Shrek-serien gratis på svenskaDreamfilm. Med spännande action, humor och välbekanta roller rundar Shrek 4 av berättelsen på ett underhållande vis.

Titta på Shrek Forever After online gratis

Älskade karaktärer som Shrek, Fiona och Åsne är tillbaka för ett sista äventyr i den fjärde delen av filmserien. Med titeln Shrek Forever After kommer den nu att streamas gratis online på Dreamfilm med svenskt tal.

Efter att ha gift sig med Fiona och blivit pappa till tre små ogrebarn börjar tillvaron kännas lite väl lugn för Shrek. När han en dag råkar i gräl med Fiona och byinvånarna önskar han att han för en dag kunde få tillbaka sitt gamla liv som fruktad ogre.

Hans önskan går i uppfyllelse, men verkligheten har förvandlats till en mörk plats där Fiona och Åsne aldrig räddats och Lord Farquaad fortfarande styr över kungadömet. Nu måste Shrek tillsammans med sina vänner rädda Fiona och återställa tingen till deras rätta ordning innan det är för sent.

 • Roliga karaktärer och spännande äventyr utlovar underhållning för hela familjen
 • Innehåller välkända röster som Mike Myers, Eddie Murphy och Cameron Diaz
 • Avslutar Shrek-filmserien på ett fartfyllt och roligt sätt

Missa inte möjligheten att se den avslutande delen med Shrek och hans vänner! Titta på Shrek Forever After gratis onlinesvenska redan nu på strömningstjänsten Dreamfilm.

Shrek 4 släpps på Dreamfilm 16 maj

Den 16 maj 2010 hade den fjärde och avslutande delen i den populära animerade filmserien om ogrer Shrek biopremiär. Med titeln Shrek Forever After är den nu tillgänglig för gratis streaming på Dreamfilm.

I den här delen har Shrek tröttnat på sitt liv tillsammans med prinsessan Fiona och deras tre barn. När han råkar i gräl med byborna önskar han att han bara för en dag kunde få tillbaka sitt gamla liv som fruktad ogre.

Hans önskan går i uppfyllelse men resultatet blir inte riktigt vad han hade tänkt sig. Nu måste Shrek tillsammans med Åsne och de andra hitta ett sätt att rädda Fiona och återställa kungariket Far Far Away från den elake Rumpelstiltskin.

Missa inte att se gratis film online! Den underhållande avslutningen på Shrek-serien med roliga karaktärer, spännande äventyr och kända röster som Eddie Murphy och Cameron Diaz finns nu att streamasvenskaDreamfilm.

Shrek - nu och för alltid

Se Shrek för alltid med svenskt tal

Den sista delen i den älskade filmserien om Shrek och hans vänner hade biopremiär 2010. Nu finns Shrek Forever After tillgänglig för gratis streaming med svenskt talDreamfilm.

I filmen har Shrek tröttnat på sitt liv tillsammans med sin familj och önskar att han för en dag kunde återvända till sitt gamla liv som fruktad ogre. Men när hans önskan går i uppfyllelse visar sig verkligheten vara en helt annan - och mörkare - än han minns den.

Tillsammans med Åsne och sina andra vänner ger sig Shrek ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda prinsessan Fiona och återställa kungariket Far Far Away. Om de misslyckas kommer den elake trollkarlen Rumpelstiltskin att härska för alltid.

Missa inte att se gratis film online! Den underhållande avslutningen på Shrek-serien med roliga karaktärer, spännande äventyr och kända röster som Eddie Murphy och Cameron Diaz finns nu att streama på svenska på Dreamfilm.

Upplev Shreks sista äventyr med svenskt tal gratis online på Dreamfilm. Med humor, action och välbekanta röster är Shrek Forever After ett fartfyllt och underhållande slut på filmserien.

Streama Shrek 4 nu och för alltid

Den avslutande delen i den populära Shrek-filmserien, med titeln Shrek Forever After, har nu premiär och finns tillgänglig för streaming på Dreamfilm. Här får vi följa Shrek och hans vänner på ett sista, fartfyllt äventyr.

Efter att ha räddat Fiona och besegrat Lord Farquaad i de tidigare filmerna har Shrek nu ett lugnt liv tillsammans med sin fru och sina barn. Men snart börjar han längta efter spänningen och friheten i sitt forna liv som ogre.

När Shrek tröttnar och önskar sig tillbaka till sitt gamla jag för en dag går hans önskan i uppfyllelse - men resultatet blir inte riktigt vad han hade föreställt sig. Nu måste han och hans vänner rädda Fiona och återställa kungariket innan det är för sent.

Streama Shrek 4 gratis online redan nu för att se den humoristiska, actionfyllda och rörande avslutningen på Shreks äventyr. Perfekt underhållning för hela familjen!

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 7045

Dela