alt

Shrek den tredje 2007 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.3
8 521
Betyg
calendar2007
time1h 33m
Att vara regent passar inte alla. Speciellt inte ett snarstucket träsktroll som luktar gammal sumpmark. När Shrek och Fiona gifte sig hade de inte precis tänkt sig att regera Landet Långt Långt Borta, men när Kung Harold plötsligt kolar vippen måste Shrek göra sig redo för kronan. Om han inte snabbt som ögat hittar en bättre efterträdare tvingas han axla regentskapet för resten av sitt liv. Och som om det inte vore nog för Shrek har Fiona ytterligare en överraskning på lut...Med huvudet fyllt av tankar och en kurrande mage ger sig Shrek iväg för att hitta Fionas sedan länge försvunne kusin, Artie, som han vill ska bli kung. Artie visar sig dock vara en medeltida highschool student med mycket lite på sin meritlista. Samtidigt återvänder Drömprinsen till hovet för att utkräva hämnd.Trots hjälp från den korkade Åsnan och den sluge Mästerkatten i stövlar, kommer det att krävas rejäla tag från Shrek för att han och Fiona verkligen ska få "leva lyckliga i alla sina dagar".

Skådespelare

Actor Ian McShane

Ian McShane

Actor Seth Rogen

Seth Rogen

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Eddie Murphy

Eddie Murphy

Actor John Krasinski

John Krasinski

Actor John Cleese

John Cleese

Actor Maya Rudolph

Maya Rudolph

Actor Rupert Everett

Rupert Everett

Officiell trailer

Siehe auch

Shrek den tredje (2007) streama gratis online

Shrek den tredje från 2007 är den tredje delen i den populära Shrek-serien. Filmen hade biopremiär den 17 maj 2007 och blev snabbt en stor succé över hela världen. Nu kan du streama Shrek 3 gratis online med svensk text på DreamFilm.

I Shrek den tredje får vi följa Shrek, Åsnan och de andra välkända karaktärerna på nya äventyr. När kung Harold plötsligt går bort måste Shrek axla ansvaret och bli den nye kungen av Duloc. Men Shrek vill hellre återvända till sin ensliga träskmark tillsammans med prinsessan Fiona. Istället ger sig Shrek, Åsnan och deras vänner iväg på en resa för att hitta Artie, Harolds borttappade syskonbarn som är den rättmätige tronarvingen.

Samtidigt förbereder den elaka prinsen Charming en invasion för att ta över kungariket. Med hjälp av en förtrollad dryck förvandlar han människoprinsessorna till en hänsynslös armé. Nu gäller det för Shrek och hans vänner att hitta Artie och installera honom som ny kung innan Charming hinner fram.

Se Shrek 3 med svensk text på DreamFilm

DreamFilm kan du titta på Shrek den tredje gratis online med svenskt tal. Filmen är 95 minuter lång och passar utmärkt för en trevlig filmkväll med familj eller vänner. Bara skapa ett kostnadsfritt konto så kan du börja streama Shrek 3 direkt i hög kvalitet.

DreamFilm har det bästa utbudet av gratis filmer på nätet. Här hittar du de senaste bioaktuella filmerna och populära klassiker. Allt från action och drama till romantik och barnfilm. Du kan se filmer gratis online via mobil, dator eller surfplatta. Så ta chansen och streama Shrek den tredje på DreamFilm redan ikväll!

Med svensk text, hög bildkvalitet och inga irriterande reklamavbrott är DreamFilm det ultimata stället för att se Shrek 3 gratis online.

Shrek den tredje

Var kan man se Shrek den tredje gratis?

Shrek den tredje är den tredje delen i den älskade animerade filmserien om ogrer, åsnor och prinsessor. Filmen hade premiär 2007 och blev en stor publiksuccé. Nu kan du titta på Shrek 3 gratis online på strömningstjänsten DreamFilm.

Shrek den tredje fortsätter historien om Shrek, Fiona, Åsnan och deras vänner. När kung Harold plötsligt avlider måste en ny regent utses. Som Harolds systerson är Artie den rättmätige tronarvingen - men först måste Shrek och gänget hitta den borttappade Artie.

Samtidigt smider den elake prins Charming ränker för att erövra kungariket Duloc med hjälp av en förtrollad dryck. Nu gäller det att hinna före Charming och installera Artie på tronen. Men vägen dit är fylld av oväntade äventyr och nya vänner.

Gratis stream på DreamFilm

DreamFilm kan du streama Shrek den tredje gratis online i hög kvalitet. Bara skapa ett kostnadsfritt konto så kan du börja titta direkt via mobil, dator eller surfplatta. DreamFilm har det största utbudet av filmer och serier utan att det kostar något.

 • Inga avgifter eller abonnemang
 • Filmer och serier i hög kvalitet
 • Fungerar på alla enheter

Titta på Shrek 3 gratis online och njut av underhållning när det passar dig. Bara på DreamFilm hittar du Sveriges bästa gratis streaming av filmer och TV-serier!

Shrek den tredje helfilm på svenska DreamFilm

Den tredje delen i den älskade Shrek-serien är nu tillgänglig att streama gratis på nätet! På DreamFilm kan du titta på Shrek den tredje i sin helhet med svenskt tal. Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan du börja njuta av filmen direkt via mobil, dator eller surfplatta.

I Shrek den tredje får vi följa med Shrek och hans vänner på nya äventyr när kung Harold går bort och en ny regent måste utses. Samtidigt smider prins Charming ränker för att ta över tronen i Duloc. Nu gäller det för Shrek och gänget att hinna före.

Med en speltid på 95 minuter bjuder Shrek 3 på massvis med skratt, action och hjärtevärmande ögonblick. Perfekt underhållning för både stora och små! Så skapa konto på DreamFilm och börja streama Shrek den tredje gratis redan nu.

På DreamFilm kan du streama Shrek 3 i sin helhet och helt gratis. Med svensk text och hög bildkvalitet blir filmkvällen extra lyckad!

Streama Shrek 3 från 2007 online gratis

Älskade animerade komedin Shrek den tredje från 2007 går nu att streama gratis online med svenskt tal! På strömningstjänsten DreamFilm kan du titta på Shrek 3 i sin helhet direkt via mobil, dator eller surfplatta. Helt utan kostnad eller nedladdning.

Shrek 3 fortsätter historien om alla våra favoritkaraktärer från träskmarkerna. När kung Harold oväntat går bort måste en ny regent utses. Shrek och hans vänner ger sig iväg på en resa för att hitta Harolds systerson Artie, den rättmätige arvingen till tronen i Duloc.

Samtidigt förbereder prins Charming en invasion för att ta över makten med hjälp av en förtrollad armé. Nu gäller det för Shrek och gänget att hinna före för att installera Artie som ny kung. Med oväntade vändningar och skratt framme blir det garanterat en underhållande filmkväll!

Sveriges främsta gratis streamingtjänst

För att kunna titta på Shrek 3 online gratis behöver du skapa ett kostnadsfritt konto på DreamFilm. Därmed får du tillgång till Sveriges bästa utbud av filmer och serier som streamas helt utan avgifter.

Här kan du enkelt söka bland nya och gamla favoriter via vilken enhet som helst. Med hög bild- och ljudkvalitet blir upplevelsen dessutom lika bra som på bio. Så ta chansen och streama Shrek den tredje gratis online redan ikväll!

Shrek den tredje

Titta på Shrek: Prinsessan och grodans barn gratis

Shrek-filmerna är utan tvekan några av de roligaste och mest hjärtevärmande animerade filmer som gjorts. Nu kan du titta på Shrek den tredje gratis online i sin helhet med svenskt tal! Bara skapa ett kostnadsfritt konto på strömningstjänsten DreamFilm så är du igång.

I Shrek den tredje väntar nya äventyr när den gamle kung Harold oväntat går bort och en ny regent måste utses för kungariket Duloc. Samtidigt smider den elake prins Charming planer på att ta över makten med en förtrollad armé i sitt följe.

För att rädda kungariket måste Shrek och hans vänner hitta Harolds borttappade systerson Artie som är den rättmätige tronarvingen. Men tiden håller på att rinna ut och spänningen stiger.

Så skapa konto på DreamFilm och börja se Shrek den tredje gratis online nu! Få tillgång till Sveriges största utbud av strömning av filmer och serier, helt utan kostnad.

Sammanfattning

I den här artikeln får vi följa med på Shreks äventyr i filmen Shrek den tredje från 2007. Vi får veta att filmen nu går att streama gratis online med svenskt tal på streamingtjänsten DreamFilm. Där kan du skapa ett kostnadsfritt konto för att börja titta på Shrek 3 direkt via mobil, dator eller surfplatta.

Vi får en beskrivning av handlingen i Shrek den tredje, där Shrek måste hitta kung Harolds borttappade syskonbarn Artie för att göra honom till ny regent. Samtidigt förbereder den elake prins Charming en invasion för att ta över tronen. Nu gäller det för Shrek och hans vänner att vara snabbare än Charming.

Artikeln beskriver fördelarna med DreamFilm för att streama filmer gratis online. Här kan du titta på Shrek och andra filmer i hög kvalitet, helt utan kostnad eller irriterande reklamavbrott. DreamFilm har det bästa utbudet för gratis streaming av filmer och serier.

Avslutningsvis uppmuntras läsaren att skapa ett konto på DreamFilm för att börja titta på Shrek den tredje och andra filmer direkt via valfri enhet. Perfekt underhållning för en trevlig filmkväll!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 8521
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Animering. Ett måste!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.3 för Shrek den tredjebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Shrek den tredje. Betyget 6.3 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Shrek den tredje. Betyget 6.3 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

Shrek den tredje med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Shrek den tredje med ett betyg på 6.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 33m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 33m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.

Produktioner av liknande genrer

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Flykten från kycklingfabriken

Coraline och spegelns hemlighet