close icon
page-title
Shrek
Shrek

Detaljer

 • Originaltitel: Shrek
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: DreamWorks Pictures

Shrek 2001 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.7
16500Betyg
date2001
date1h 30m

Kommenter

 • avatar

  Flixer

  |15 timer siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Grater98

  |4 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Semister12

  |5 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |6 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  MilanTa

  |10 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  stjärnaFält22

  |10 dage siden
  Betyget 7.7 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Shrek Dreamfilm gratis svenska 2001

Shrek är en animerad film från 2001 som nu går att streama gratis på Dreamfilm med svenska text. Filmen hade premiär den 18 maj 2001 och är producerad av DreamWorks Pictures. Med sina roliga karaktärer och goda historia blev Shrek snabbt en publikfavorit som många vill titta på online.

I filmen får vi följa ogrät Shrek som lever ensam i en träskmark tills hans mark invaderas av klassiska sagofigurer. Tvingad att rädda prinsessan Fiona för att få tillbaka sin mark ger sig Shrek och hans nya vän Àsnan ut på ett äventyr för att konfrontera en elak trollkarl som håller Fiona fången i ett torn.

Med sin blandning av äventyr, komedi och romanser blev Shrek en stor framgång som tilltalar både barn och vuxna. Karaktärerna är minnesvärda, dialogen är rolig och budskapet om att acceptera sig själv är något alla kan relatera till. Det är inte konstigt att filmen belönades med en Oscar för Bästa animerade film.

Om du är sugen på lite skratt och feelgood-känslor är Shrek på Dreamfilm ett perfekt val. Streama den gratis online nu med svensk text och njut av denna moderna saga för hela familjen.

Shrek

Titta Shrek Dreamfilm streama online

Är du sugen på att se den Oscarsbelönade animerade komedin Shrek? Nu kan du streama Shrek gratis online på Dreamfilm!

Med sitt fartfyllda äventyr, skruvade humor och hjärtevärmande budskap blev Shrek en stor favorit när den hade biopremiär 2001. Nu 20 år senare håller filmen fortfarande, speciellt när man vill ha lite lättunderhållning för hela familjen.

Shrek är en riktigt bra feelgood-film med roliga karaktärer och en intressant historia

Handlingen följer den ensamlevende ogrän Shrek vars träskmark plötsligt invaderas av en massa klassiska sagofigurer. För att få tillbaka sin mark måste Shrek rädda prinsessan Fiona, vilket leder till ett oväntat äventyr. På vägen träffar han Àsnan, en pratglad följeslagare som snabbt blir hans bästa vän.

Tillsammans med Fiona går de igenom en personlig resa om att acceptera sig själv och inte döma någon efter utseendet. Filmen visar att skönheten kommer inifrån och att man kan hitta kärleken på oväntade ställen.

Så streama Shrek på Dreamfilm nu och njut av skratt, spänning och massor av feelgood! Perfekt familjeunderhållning en fredagskväll.

Shrek Dreamfilm swesub streama gratis

Älskade animerade komedin Shrek från 2001 går nu att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm. Missa inte chansen att se denna Oscarsvinnande feelgood-favorit!

Shrek blev snabbt en klassiker när den kom med sin humoristiska blandning av parodi på klassiska sagor och äventyr. Karaktärerna, speciellt den buttere ogrän Shrek och den pratglade Àsnan, blev genast publikfavoriter.

Handlingen kretsar kring Shrek som lever ett lyckligt liv i sin träskmark tills den en dag invaderas av en massa sagofigurer. För att bli av med dem måste Shrek rädda prinsessan Fiona åt den elake Lord Farquaad.

 • Oväntade vändningar i handlingen
 • Roliga dialoger och minnesvärda karaktärer
 • Feelgood-budskap om att acceptera sig själv

Tillsammans med den bångstyriga Àsnan ger sig Shrek av på äventyr för att rädda Fiona, som visar sig dölja en överraskande hemlighet. Resan blottlägger Shreks mjuka inre och lär honom att skönhet kommer inifrån.

Med en härlig blandning av humor, spänning och känslor passar Shrek utmärkt för en mysig filmkväll med hela familjen. Så varför inte streama den gratis på Dreamfilm nu med svensk text?

Shrek på Dreamfilm gratis 2001

Den Oscarbelönade animerade komedin Shrek från 2001 finns nu att se helt gratis med svensk text på Dreamfilms streamingtjänst. Missa inte chansen att streama denna moderna klassiker för en trevlig filmkväll!

När Shrek hade biopremiär blev den snabbt en favorit hos både kritiker och publik. Med sin humor, oväntade vändningar, catchiga låtar och minnesvärda karaktärer så tilltalade den både barn och vuxna.

I filmen får vi följa den ensamlevande ogrän Shrek vars träskmark plötsligt invaderas av en massa sagovarelser. För att bli av med dem går Shrek med på att rädda prinsessan Fiona åt Lord Farquaad. Men resan till tornet där Fiona hålls fången visar sig bli mer äventyrlig än beräknat.

På vägen träffar Shrek den glada och pladdriga Àsnan som blir hans oväntade vän. Tillsammans räddar de Fiona och upptäcker att hon döljer en mörk hemlighet. Filmens feelgood-budskap om att acceptera sig själv oavsett utseende berör än idag.

Shrek på Dreamfilm är perfekt underhållning nästa gång du ska ha filmkväll med familj eller vänner!

Shrek

Shrek Dreamfilm full film svenska

Den älskade animerade komedin Shrek i full längd går nu att se med svensk text på Dreamfilms streamingtjänst. Missa inte att streama denna feelgood-favorit gratis online!

När Shrek kom 2001 blev den snabbt en publik- och kritikerfavorit tack vare sin humor, oväntade vändningar och fängslande karaktärer. Över 20 år senare är filmen fortfarande lika underhållande.

Handlingen följer den ensamlevande ogrän Shrek vars träskmark invaderas av en massa sagovarelser. För att bli av med dem måste han rädda prinsessan Fiona, som hålls fången i ett avlägset torn av Lord Farquaad.

På sin färd träffar Shrek den glade pratmakaren Àsnan som blir hans oväntade vän och medhjälpare. Tillsammans räddar de den blyga prinsessan Fiona som visar sig dölja en överraskande hemlighet.

Med humor och känslor visar Shrek att skönheten finns inombords och att man ska acceptera sig själv

Tack vare sin goda blandning av action, skratt och en fin storyline som berör har Shrek blivit en modern klassiker för hela familjen. Så varför inte njuta av denna fullängdsfilm med svensk text på Dreamfilm?

Perfekt för en mysig och underhållande filmkväll!

Shrek Dreamfilm streama film online

Den älskade och Oscarbelönade animerade komedin Shrek går att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm. Se denna moderna klassiker och njut av garanterad feelgood-underhållning!

När Shrek hade premiär 2001 slog den an tonen med sin roliga blandning av parodi på klassiska sagor och äventyr. Karaktärsgalleriet med den buttere Shrek och den glade pratmakaren Àsnan blev särskilt minnesvärt.

I filmen lever Shrek ett lyckligt liv i sin träskmark tills den en dag invaderas av en massa sagovarelser. För att bli av med dem måste Shrek motvilligt ge sig av på ett räddningsuppdrag för att befria prinsessan Fiona.

På vägen dit händer dock en hel del oväntade och roliga saker, samtidigt som Shrek går igenom en personlig resa. Han lär sig att acceptera sig själv, att skönhet kommer inifrån och att man kan finna kärleken där man minst anar det.

Med sin härliga mix av skratt, spänning och en fin historia så är Shrek perfekt familjeunderhållning för en mysig kväll hemma. Så varför inte streama den gratis online på Dreamfilm nu och få lite feelgood?

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 16500

Dela