close icon
page-title
Shotgun Wedding
Shotgun Wedding

Detaljer

 • Originaltitel: Shotgun Wedding
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Mandeville Films

Shotgun Wedding Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.3
1099Betyg
date2022
date1h 41m

Kommenter

 • avatar

  Flixer

  |8 timer siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |8 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |9 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |11 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |12 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se online nu Dreamfilm

Shotgun Wedding är den senaste actionfilmen med premiär den 28 december 2022. Filmen är perfekt för alla som gillar spännande filmer fyllda med humor, romantik och våldsamma scener. I filmen får vi följa ett bröllopspar som tampas med en grupp gängmedlemmar som attackerar deras bröllop. Det blir snabbt tydligt att bruden har en mörk hemlighet som hotar att förstöra deras stora dag.

Är du sugen på att se den häftiga actionrullen Shotgun Wedding? Nu kan du streama filmen gratis online på Dreamfilm! Det är den bästa sidan för att titta på nya filmer helt utan kostnad. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama Shotgun Wedding svenska direkt!

Shotgun Wedding

Hur streama Shotgun Wedding gratis

Shotgun Wedding hade världspremiär så sent som 28 december 2022 och är nu tillgänglig att streama online helt gratis på Dreamfilm. Tjänsten är gratis att använda och du behöver bara skapa ett konto för att kunna börja titta. Det går supersnabbt!

Eftersom filmen precis har haft premiär är det många som är nyfikna på att se den romantiska actionkomedin med Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna. På Dreamfilm får du se Shotgun Wedding gratis online i full längd och med svensk text. Rekommenderas starkt för alla fans av Lopez och spännande actionfilmer!

Var kan man se Shotgun Wedding svenska

Den fräcka actionkomedin Shotgun Wedding sätter Jennifer Lopez och Josh Duhamel i en kaotisk ökenresa, där de måste rädda sitt bröllop från ett gäng hänsynslösa gängmedlemmar. Det är en underhållande blandning av spänning, humor och romantik som har fått bra recensioner sedan den släpptes i slutet av 2022.

Om du också vill se den spännande och roliga filmen Shotgun Wedding utan att betala så kan du enkelt streama den svenska versionen på nätet. Dreamfilm erbjuder filmen gratis med full längd och svenskt tal. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt och njuta av den actionfyllda bröllopsresan!

Senaste Shotgun Wedding Sverige

Shotgun Wedding är den senaste storfilmen med Jennifer Lopez i huvudrollen som just nu är populär i hela världen, inte minst i Sverige. Efter stora framgångar på bio så kan du nu se den roliga actionkomedin när som helst online!

På Dreamfilm hittar du den nya filmen Shotgun Wedding i full längd och med svensk text. Det gör att du tryggt kan streama den senaste JLo-filmen i Sverige helt gratis på nätet. Titta på den spännande och romantiska storyn om bröllopshotet som urartar i kaos och våld när brudparet behöver slåss för att rädda sin stora dag.

Jennifer Lopez visar prov på sin komiska talang i Shotgun Wedding. Hon och Duhamel har bra kemi i sina huvudroller som det osannolika actionhjälteparet, skriver Aftonbladet.

Shotgun Wedding

Se Shotgun Wedding swesub Dreamfilm

Är du sugen på att se den roliga och spännande actionfilmen med superstjärnan Jennifer Lopez? Bra nyheter! På Dreamfilm kan du nu titta på Shotgun Wedding med svensk text helt gratis. Den här underhållande thrillern utspelar sig på ett lyxigt bröllopshotell i tropikerna som plötsligt attackeras av en grupp skumma gangsters.

För att slippa vänta på DVD eller Blu-Ray så är Dreamfilm det smidigaste sättet att streama Shotgun Wedding swesub. Registrera bara ett konto så kan du se hela den adrenalinfyllda actionkomedin online. Perfekt film att unna sig en spännande kväll framför skärmen med!

 • Romantisk komedi med spännande actionscener
 • Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna
 • Filmen är gratis att se med svenskt tal på Dreamfilm

Shotgun Wedding stream gratis 28.12.2022

Den fräcka actionkomedin Shotgun Wedding hade världspremiär den 28 december 2022 och blev snabbt populär över hela världen. Nu har succéfilmen med superstjärnorna Jennifer Lopez och Josh Duhamel äntligen landat i Sverige och finns tillgänglig på Dreamfilm!

På strömningstjänsten kan du streama Shotgun Wedding gratis från och med 28 december. Det innebär att du kan se hela den spännande thrillern om bröllopshotet som kidnappas online helt utan kostnad. Perfekt underhållning om du gillar fartfyllda filmer med både action och humor!

Så tveka inte att skapa ett konto på Dreamfilm för att kunna streama Shotgun Wedding från premiärdagen den 28 december 2022. Filmen väntas bli en riktig publikfavorit med sina adrenalinstinna actionscener och skådespelarnas underhållande prestationer.

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 1099

Dela