alt

Shotgun Wedding 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.3
1 047
Betyg
calendar2022
time1h 41m
Darcy och Tom samlar sina familjer för det ultimata destinationsbröllopet, men när hela sällskapet tas som gisslan får "Tills döden skiljer oss åt" en helt ny innebörd. I detta roliga, adrenalinstinna äventyr måste Darcy och Tom rädda sina nära och kära - om de inte dödar varandra först.

Skådespelare

Actor Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Actor Josh Duhamel

Josh Duhamel

Actor Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge

Actor Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

Actor Sônia Braga

Sônia Braga

Actor Callie Hernandez

Callie Hernandez

Actor D'Arcy Carden

D'Arcy Carden

Actor Alex Mallari Jr.

Alex Mallari Jr.

Officiell trailer

Siehe auch

Black Panther: Wakanda Forever

Prizefighter: The Life of Jem Belcher

Se online nu Dreamfilm

Shotgun Wedding är den senaste actionfilmen med premiär den 28 december 2022. Filmen är perfekt för alla som gillar spännande filmer fyllda med humor, romantik och våldsamma scener. I filmen får vi följa ett bröllopspar som tampas med en grupp gängmedlemmar som attackerar deras bröllop. Det blir snabbt tydligt att bruden har en mörk hemlighet som hotar att förstöra deras stora dag.

Är du sugen på att se den häftiga actionrullen Shotgun Wedding? Nu kan du streama filmen gratis online på Dreamfilm! Det är den bästa sidan för att titta på nya filmer helt utan kostnad. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama Shotgun Wedding svenska direkt!

Shotgun Wedding

Hur streama Shotgun Wedding gratis

Shotgun Wedding hade världspremiär så sent som 28 december 2022 och är nu tillgänglig att streama online helt gratis på Dreamfilm. Tjänsten är gratis att använda och du behöver bara skapa ett konto för att kunna börja titta. Det går supersnabbt!

Eftersom filmen precis har haft premiär är det många som är nyfikna på att se den romantiska actionkomedin med Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna. På Dreamfilm får du se Shotgun Wedding gratis online i full längd och med svensk text. Rekommenderas starkt för alla fans av Lopez och spännande actionfilmer!

Var kan man se Shotgun Wedding svenska

Den fräcka actionkomedin Shotgun Wedding sätter Jennifer Lopez och Josh Duhamel i en kaotisk ökenresa, där de måste rädda sitt bröllop från ett gäng hänsynslösa gängmedlemmar. Det är en underhållande blandning av spänning, humor och romantik som har fått bra recensioner sedan den släpptes i slutet av 2022.

Om du också vill se den spännande och roliga filmen Shotgun Wedding utan att betala så kan du enkelt streama den svenska versionen på nätet. Dreamfilm erbjuder filmen gratis med full längd och svenskt tal. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt och njuta av den actionfyllda bröllopsresan!

Senaste Shotgun Wedding Sverige

Shotgun Wedding är den senaste storfilmen med Jennifer Lopez i huvudrollen som just nu är populär i hela världen, inte minst i Sverige. Efter stora framgångar på bio så kan du nu se den roliga actionkomedin när som helst online!

På Dreamfilm hittar du den nya filmen Shotgun Wedding i full längd och med svensk text. Det gör att du tryggt kan streama den senaste JLo-filmen i Sverige helt gratis på nätet. Titta på den spännande och romantiska storyn om bröllopshotet som urartar i kaos och våld när brudparet behöver slåss för att rädda sin stora dag.

Jennifer Lopez visar prov på sin komiska talang i Shotgun Wedding. Hon och Duhamel har bra kemi i sina huvudroller som det osannolika actionhjälteparet, skriver Aftonbladet.

Shotgun Wedding

Se Shotgun Wedding swesub Dreamfilm

Är du sugen på att se den roliga och spännande actionfilmen med superstjärnan Jennifer Lopez? Bra nyheter! På Dreamfilm kan du nu titta på Shotgun Wedding med svensk text helt gratis. Den här underhållande thrillern utspelar sig på ett lyxigt bröllopshotell i tropikerna som plötsligt attackeras av en grupp skumma gangsters.

För att slippa vänta på DVD eller Blu-Ray så är Dreamfilm det smidigaste sättet att streama Shotgun Wedding swesub. Registrera bara ett konto så kan du se hela den adrenalinfyllda actionkomedin online. Perfekt film att unna sig en spännande kväll framför skärmen med!

 • Romantisk komedi med spännande actionscener
 • Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna
 • Filmen är gratis att se med svenskt tal på Dreamfilm

Shotgun Wedding stream gratis 28.12.2022

Den fräcka actionkomedin Shotgun Wedding hade världspremiär den 28 december 2022 och blev snabbt populär över hela världen. Nu har succéfilmen med superstjärnorna Jennifer Lopez och Josh Duhamel äntligen landat i Sverige och finns tillgänglig på Dreamfilm!

På strömningstjänsten kan du streama Shotgun Wedding gratis från och med 28 december. Det innebär att du kan se hela den spännande thrillern om bröllopshotet som kidnappas online helt utan kostnad. Perfekt underhållning om du gillar fartfyllda filmer med både action och humor!

Så tveka inte att skapa ett konto på Dreamfilm för att kunna streama Shotgun Wedding från premiärdagen den 28 december 2022. Filmen väntas bli en riktig publikfavorit med sina adrenalinstinna actionscener och skådespelarnas underhållande prestationer.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1047
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Shotgun Wedding med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 6.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Shotgun Wedding är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Shotgun Wedding. Betyget 6.3 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Shotgun Wedding med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 41m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.3 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

ganDi1243

Shotgun Wedding med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Shotgun Wedding Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.3 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Aquaman and the Lost Kingdom

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Shockwave: Countdown to Disaster

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Guardians of the Galaxy Vol. 3