alt

Shazam! Fury of the Gods 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
2 794
Betyg
calendar2023
time2h 10m
Här fortsätter historien om tonåringen Billy Batson, som kan förvandla sig till sitt vuxna alter ego, superhjälten Shazam. Tillsammans med sina fostersyskon, som också har superkrafter, måste han stoppa systrarna Hespera och Kalypso från att utplåna världen.

Skådespelare

Actor Gal Gadot

Gal Gadot

Actor Helen Mirren

Helen Mirren

Actor Lucy Liu

Lucy Liu

Actor Djimon Hounsou

Djimon Hounsou

Actor Mark Strong

Mark Strong

Actor Meagan Good

Meagan Good

Actor Zachary Levi

Zachary Levi

Actor Diedrich Bader

Diedrich Bader

Officiell trailer

Siehe auch

Shazam! Fury of the Gods Dreamfilm Sverige

Den efterlängtade uppföljaren till superhjältefilmen Shazam! från 2019 har äntligen kommit! Shazam! Fury of the Gods hade biopremiär den 15.03.2023 och är nu tillgänglig att streama gratis och online på Dreamfilm. Filmen är regisserad av David F. Sandberg och har Zachary Levi, Asher Angel och Helen Mirren på rollistan.

I den här delen återvänder Zachary Levi som den vuxne versionen av Billy Batson, en tonåring som kan förvandla sig till superhjälten Shazam genom att säga det magiska ordet. När Shazams dödliga fiender, de hänsynslösa döttrarna av Atlas, sätter sin plan i verket måste Billy och hans adoptivfamilj ena sina krafter som en enda familj för att besegra dem.

Precis som i den första filmen utlovar Shazam! Fury of the Gods att blanda action och äventyr med massor av humor. Det är en underhållande superhjältefilm för hela familjen. Missa inte chansen att streama den gratis på Dreamfilm!

Streama Shazam! 2 på Dreamfilm nu!

Shazam! Fury of the Gods är den perfekta mixen av spänning och skratt för både fans av superhjältefilmer och nykomlingar till genren. Med tanke på att den första Shazam-filmen var en sån stor succé hade den här uppföljaren stora skor att fylla, men hittills verkar kritikerna överens om att den levererar.

På Dreamfilm kan du titta på Shazam! Fury of the Gods gratis online med svenskt tal redan nu, bara några veckor efter biopremiären. Det är det bästa sättet att se den här komiska och spännande äventyrsfilmen helt utan kostnad. Du behöver bara skapa ett kostnadsfritt konto!

Med en fantastisk rollista och hisnande actionscener är Shazam! Fury of the Gods ett måste för alla superhjältefans.

Precis som den första Shazam-filmen utspelar sig handlingen i Philadelphia och följer tonåringen Billy Batson när han förvandlas till den vuxne superhjälten Shazam. Den här gången måste Billy och hans adoptivfamilj, som också har superkrafter, stoppa de ondskefulla döttrarna till Atlas från att hämnas på Shazam.

Zachary Levi är tillbaka i huvudrollen som Shazam och kommer garanterat underhålla publiken med sin komiska och charmiga insats. Vi får också se Asher Angel som Billy Batson, Jack Dylan Grazer som Freddy Freeman och mer av Shazams adoptivfamilj. Bland skurarna märks Helen Mirren och Lucy Liu som döttrarna till Atlas.

Regissören David F. Sandberg, som också regisserade den första filmen, lovar att den här uppföljaren har ännu bättre action och fler överraskningar i handlingen. Och med tanke på den första filmens framgångar finns det ingen anledning att betvivla hans ord!

Titta på Shazam! Fury of the Gods gratis på Dreamfilm

Den nya Shazam!-filmen är precis vad vi behöver just nu - en rolig och spännande superhjältefilm för hela familjen. Och tack vare Dreamfilm kan du se den helt gratis redan nu!

Det enda du behöver göra för att streama Shazam! Fury of the Gods gratis på Dreamfilm är att skapa ett konto. Det tar bara några sekunder och är helt kostnadsfritt. Sedan kan du njuta av filmen i fullängd med svenskt tal så många gånger du vill.

Dreamfilm erbjuder tusentals filmer och serier att streama online helt gratis, inklusive de senaste biofilmerna. Missa inte chansen att se årets största superhjältefilm Shazam! Fury of the Gods redan nu!

Shazam! Fury of the Gods

Se Shazam! Fury of the Gods med svenskt tal på Dreamfilm

Den efterlängtade uppföljaren till DC-filmen Shazam! från 2019 är äntligen här! Shazam! Fury of the Gods hade biopremiär den 15 mars 2023 och släpptes på bio runtom i världen, inklusive på biografer i Sverige.

Nu har den även blivit tillgänglig att streama online helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm! Det är den bästa platsen för att se den här underhållande superhjältefilmen för hela familjen.

Shazam! Fury of the Gods följer Billy Batson när han och hans adoptivfamilj med superkrafter måste stoppa de ondskefulla döttrarna till Atlas från att hämnas på Shazam. Precis som i den första filmen lovar den här uppföljaren massor av action, humor och hjärtevärmande familjekänslor.

Shazam! Fury of the Gods levererar allt en superhjältefilm ska - spänning, skratt och massvis med action!

Zachary Levi är strålande som den vuxne hjälten Shazam och har återigen en fantastisk komediskådespelare i Jack Dylan Grazer som Shazams bäste vän Freddy Freeman. Vi får också se mer av Billy och hans adoptivsyskon Mary, Eugene, Pedro och Darla när de förenar sina krafter.

Skurkrollerna spelas av Oscar-vinnaren Helen Mirren och Lucy Liu som de hänsynslösa döttrarna till Atlas. Med David F. Sandberg tillbaka som regissör utlovar Shazam! Fury of the Gods att vara minst lika rolig och actionfylld som den första filmen, om inte mer!

Så missa inte chansen att se den på bästa tänkbara sätt - helt gratis online med svenskt tal på Dreamfilm!

Shazam! Fury of the Gods fulfilm gratis på Dreamfilm

Den otroligt underhållande superhjältefilmen Shazam! Fury of the Gods har nu äntligen kommit till Dreamfilm! Nu kan du se den helt gratis med svenskt tal i fullängd på Dreamfilm.

Shazam! Fury of the Gods är uppföljaren till succén Shazam! från 2019 och har återigen Zachary Levi i huvudrollen som den vuxne superhjälten Shazam. Det är en perfekt feelgood-film för hela familjen som blandar action och äventyr med massor av humor.

Handlingen kretsar kring Billy Batson och hans adoptivfamilj, som alla har fått superkrafter av trollkarlen Shazam. När Shazams dödliga fiender dyker upp måste de förena sina krafter för att rädda världen.

Med en strålande ensemble och hisnande actionscener är Shazam! Fury of the Gods en riktigt underhållande filmupplevelse.

Precis som i den första filmen lovar Shazam! 2 massor av rolig och spännande action när våra hjältar tar sig an de ondskefulla skurkvillainerna. Och med svenskt tal här på Dreamfilm kan du uppleva filmen precis som på bio utan att det kostar något.

Så varför gå på bio när du kan streama Shazam! Fury of the Gods gratis och i fullängd här på Dreamfilm? Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan du se den nya Shazam-filmen så många gånger du vill!

Streama Shazam! Fury of the Gods 15.03.2023 Sverige

Den länge väntade uppföljaren till superhjältefilmen Shazam! är äntligen här! Shazam! Fury of the Gods hade världspremiär den 15 mars 2023 efter flera förseningar.

Nu kan fans i Sverige äntligen streama Shazam! Fury of the Gods gratis online och se Zachary Levis charmiga superhjälte återvända till vita duken - den här gången för att stoppa de hänsynslösa döttrarna till Atlas från att utkräva sin hämnd.

Precis som i den första Shazam!-filmen lovar uppföljaren massor av action och humor när Billy Batsons adoptivfamilj förenar sina superkrafter. Det är en perfekt familjefilm som bjuder på något för alla åldrar.

Med sin fantastiska ensemble, vassa humor och spännande actionscener är Shazam! Fury of the Gods värd att vänta på.

Zachary Levi är tillbaka som den vuxne superhjälten Shazam och visar återigen prov på sin komiska begåvning och charm. Vi får se mer av Asher Angel som tonåringen Billy och resten av hans adoptivfamilj. Och skurkvillainrollerna spelas av Oscar-vinnaren Helen Mirren och Lucy Liu.

Regissören David F. Sandberg lovar att den här uppföljaren har ännu mer action, fler specialeffekter och vassare humor än originalfilmen. Så ta chansen att streama Shazam! Fury of the Gods gratis nu och se en av 2023 års bästa superhjältefilmer!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2794
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Shazam! Fury of the Gods med ett 6.6 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.6 för Shazam! Fury of the Godsbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Shazam! Fury of the Gods. Betyget 6.6 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 6.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 10m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.6 tyder på att Shazam! Fury of the Gods är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Shazam! Fury of the Gods Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.6 talar för sig själv.