close icon
page-title
Shark Side of the Moon
Shark Side of the Moon

Detaljer

 • Originaltitel: Shark Side of the Moon
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: The Asylum

Shark Side of the Moon 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star5.1
146Betyg
date2022
date1h 28m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |13 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |3 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |4 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |13 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Indholdsfortegnelse

Skådespelare Dreamfilm

Den nya actionfilmen Shark Side of the Moon hade premiär den 12 augusti 2022 och finns nu tillgänglig för streaming på Dreamfilm. Filmen är producerad av The Asylum och har fått stor uppmärksamhet för sina imponerande specialeffekter och spännande handling om en grupp astronauter som utsätts för en attack från utomjordiska hajar på månens mörka sida.

I huvudrollerna ser vi skådespelarna Jason London, Marie Westbrook och Aaron Groben i rollerna som de modiga astronauterna som kämpar för sina liv när de oväntat angrips av främmande varelser i rymden. Det är en stjärnspäckad ensemble och skådespelarna gör starka insatser i sina roller.

Filmen utspelar sig år 2032 och följer en grupp astronauter som skickas på ett riskabelt uppdrag för att utforska den okända och mystiska mörka sidan av månen. Men deras expedition tar en oväntad och skrämmande vändning när de upptäcker att månens mörka sida bebos av aggressiva och blodtörstiga utomjordiska varelser.

Haifisk i rymden streama online

Shark Side of the Moon är perfekt för fans av science fiction och skräckfilmer med sin spännande blandning av rymdäventyr och monsteraction. Filmen kan nu streamas online helt gratis på Dreamfilm med svensk text för alla filmsugna.

The Asylum är kända för sina underhållande B-filmer med sensationella och långsökta koncept, och Shark Side of the Moon lever definitivt upp till förväntningarna. Med imponerande specialeffekter för filmens modest budget och en intressant handling som utforskar ett hittills okänt hot i rymden så är detta en film värd att se för alla som gillar skräckblandad sci-fi.

Missa inte möjligheten att streama den spännande rymdskräckisen Shark Side of the Moon gratis online med svensk text på Dreamfilm. Perfekt underhållning för en filmkväll hemma med vänner eller familj.

Oväntad attack från månen stream gratis

Handlingen i Shark Side of the Moon tar en oväntad vändning när astronauterna utforskar den mörka sidan av månen och plötsligt attackerade av aggresiva utomjordiska varelser. Det visar sig att månens bortre sida bebos avblodtörstiga havsmonster med vassa tänder.

Astronauterna kämpar desperat för sina liv och försöker ta sig tillbaka till rymdskeppet för att fly månens fasansfulla invånare. Men vägen tillbaka är inte enkel då varelserna verkar kunna röra sig fritt i rymden och jagar dem över månens yta. Det blir en intensiv kamp på liv och död på den ogästvänliga månytan.

Den oväntade attacken från de främmande varelserna gör att astronauternas expedition går från att vara ett spännande uppdrag till en mardröm när de tvingas slåss för sina liv. Filmen levererar massor av spänning och action när havsmonstren jagar astronauterna över månens yta.

Shark Side of the Moon är en adrenalinfylld rymdskräckis perfekt för en spännande filmkväll.

Farliga havsvarelser i rymden Swesub

Regissören Mark Polonia lyckas skapa en spännande och underhållande film trots den relativt låga budgeten. Med hjälp av smart användning av specialeffekter och filmandet på inspirerade platser får Shark Side of the Moon en episk känsla av äventyr i rymden.

De utomjordiska varelser som attackerastronauterna är imponerande designade och skapar en genuin känsla av fara. Deras vassa tänder och aggressiva beteende gör dem till skrämmande motståndare för de stackars astronauterna som bara försöker utföra sitt uppdrag.

Även om budgeten är blygsam så levererar filmen massor av spänning när astronauterna desperat försöker överleva attacken från de blodtörstiga havsmonster som lurar på månens mörka sida. Perfekt film för en kväll med skräckblandat rymdäventyr!

Okänd varelse hotar jorden Dreamfilm

Efter att ha lyckats fly från månens fasansfulla invånare så står astronauterna inför ett nytt hot - att de aggressiva utomjordiska hajarna kan ta sig till jorden om de inte stoppas. Shark Side of the Moon tar en dramatisk vändning när astronauterna inser att de måste offra allt för att rädda mänskligheten.

De bestämmer sig för att sabotera sitt eget skepp och förstöra månbasen för att försäkra sig om att varelserna inte kan fly från månen. Men det blir ett desperat race mot klockan för att hinna genomföra sin plan innan månens nattliga sida vaknar till liv igen.

Filmen visar prov på spänning och drama när astronauterna tvingas fatta svåra beslut för att skydda jorden från den okända utomjordiska arten. Perfekt för fans av drama och action blandat med rymdäventyr.

 • Spännande rymdskräckis med överraskande vändningar
 • Imponerande specialeffekter med låg budget

Överlevnadskamp mot främmande art gratis online

Shark Side of the Moon är en underhållande science fiction-film som levererar både skräck, action och drama när astronauterna kämpar för sina liv mot de farliga utomjordiska varelserna. Filmen är perfekt för en spännande filmkväll och kan nu streamas gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Astronauternas desperata kamp för att överleva attacken från de aggressiva hajarna gör filmen till en spännande thriller. Trots den låga budgeten så lyckas filmen skapa en klaustrofobisk känsla av skräck när monstren jagar astronauterna på den öde månytan.

Med massor av action och oväntade vändningar så är Shark Side of the Moon ett underhållande tidsfördriv. Missa inte att se den gratis online med svensk text nu på Dreamfilm!

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 146

Dela