close icon
page-title
Shadow Master
Shadow Master

Detaljer

 • Originaltitel: Shadow Master
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Rock Solid Productions

Shadow Master Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.7
92Betyg
date2022
date1h 30m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |6 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |4 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Grater98

  |5 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |7 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |11 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |11 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Shadow Master Dreamfilm 2022 Gratis

Shadow Master är den nya spännande actionfilmen som har premiär på Dreamfilm i November 2022. Filmen är gratis att streama online på Dreamfilm för alla filmentusiaster i Sverige.

I Shadow Master får vi följa karaktären Shadow, spelad av den kända actionskådespelaren Jack Gilmore, på hans uppdrag att bekämpa ondskan. Det hela utspelar sig i en fantasivärld fylld av magi och monster. Shadow har tränats sedan barnsben till att bli en mästerlig krigare och nu är det dags för honom att visa vad han går för när mörkrets krafter hotar landet.

Filmen lovar att bjuda på adrenalinfyllda actionscener med svärdkamp och magi. Allt presenterat med den allra senaste CGI-tekniken för att skapa en förstklassig upplevelse. Förutom Jack Gilmore medverkar även den Oscarsbelönade skådespelerskan Jessica Alba som skurkdrottningen Morgana.

Regissören John Wick gör här sin första fantasyfilm och med tanke på hans rykte för välkoreograferade actionscener väntas Shadow Master bli årets actionhöjdpunkt. Premiärdatum är satt till den 3 November så det är inte långt kvar nu. Glöm inte att kolla in trailern för att få en första smak av vad som väntar!

Shadow Master

Titta På Shadow Master Swesub Streama Online

Är du sugen på att se den nya spännande fantasy-actionfilmen Shadow Master? Nu behöver du inte ens gå till biografen för att få se den, utan kan istället streama den helt gratis på Dreamfilm med svensk text!

Shadow Master hade premiär på bio i November 2022 men släpptes samtidigt på Dreamfilm för online-streaming. Det innebär att du kan se den bekvämt hemifrån din dator eller laptop. Filmen har svensk text (swesub) vilket gör den extra tillgänglig för den svenska publiken.

Handlingen utspelar sig i en fantasivärld där hjälten Shadow dras in i ett äventyr för att rädda landet från den onda drottning Morganas klor. Vi får se magiska strider, spännande svärdkamper och en episk kamp mellan gott och ont. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll!

Så tveka inte att kolla in Shadow Master på Dreamfilm redan idag! Filmen är helt gratis att streama online med svensk text. Klicka bara på playknappen så kommer du direkt till filmen och dess spännande fantasyvärld.

Shadow Master Svensk Text Dreamfilm Gratis 2022

Är du på jakt efter nya filmer att se? Då ska du inte missa actionäventyret Shadow Master som nu finns att streama helt gratis med svensk textDreamfilm!

Shadow Master är den senaste storsatsningen inom fantasy-action, med manus av legenden George Lucas och regi av John Wick. Filmen utspelar sig i en magisk fantasyvärld och har premiärår 2022.

Huvudkaraktären är hjälten Shadow som dras in i ett farligt uppdrag för att rädda sitt land. Han måste bekämpa den onda drottning Morgana som med hjälp av mörk magi hotar att förstöra landet. Filmen lovar magiska strider, svärdkamper och massor av spänning.

Hela filmen går att streama gratis onlineDreamfilm för alla filmfans. Dessutom har den svensk text (swesub) vilket gör den extra tillgänglig. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm och en internetuppkoppling sen kan du börja titta direkt!

Så missa inte att kolla in årets häftigaste fantasyfilm Shadow Master redan idag. Perfekt film att se med familj eller vänner för en spännande kväll hemma. Klicka bara på playknappen på Dreamfilm så dras du in i äventyret!

Se På Shadow Master Sverige Full Film Online

Den episka nya actionfantasyfilmen Shadow Master har nu premiär och går att streama hela filmen online helt gratis för tittare i Sverige! Filmen finns tillgänglig på streamingtjänsten Dreamfilm.

Shadow Master utspelar sig i en fantasivärld fylld av magi och mythologiska varelser. Hjälten Shadow dras in i ett farofyllt uppdrag för att rädda sitt land från den ondskefulla drottning Morgana. Vi får se häftiga CGI-effekter, svärdstrider och magiska strider när Shadow tampas med mörkrets krafter.

Regissören John Wick som är känd för sina adrenalinfyllda actionscener har verkligen överträffat sig själv i den här filmen. Manuset är skrivet av ingen mindre än Star Wars-skaparen George Lucas så kvaliteten är hög.

Så missa inte att se hela den spännande äventyrsfilmen Shadow Master gratis online! Skapa bara ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama direkt. Perfekt filmkväll hemma i soffan för dig som gillar action och fantasy.

Shadow Master

Shadow Master Swesub Online Dreamfilm Sverige

Är du sugen på att se en riktigt bra actionfilm? Då ska du kolla in Shadow Master som nu finns att streama online med svensk textDreamfilm!

Shadow Master utspelar sig i en episk fantasyvärld fylld av magi och svärdkamper. Huvudkaraktären Shadow dras in i ett farligt uppdrag för att rädda sitt land från den onda drottningen Morgana. Det är en typisk battle between good and evil-berättelse med häftiga specialeffekter.

Filmen har svenska undertexter (swesub) vilket gör den lättillgänglig för den svenska publiken. Du kan se den gratis genom att skapa ett konto på streamingtjänsten Dreamfilm och streama online. Perfekt om du vill ha filmkväll hemma i soffan!

Regissören John Wick som gjort filmer som Matrix och John Wick står bakom Shadow Master, så du kan vara säker på att actionscenerna kommer att bli episka. Luta dig tillbaka och njut av magiska strider och svärdkamper i den här spännande fantasyfilmen!

Ge dig ut på ett fantastiskt filmaventyr och streama Shadow Master på Dreamfilm redan ikväll. Filmen har svensk text så du missar ingenting av handlingen.

Shadow Master Streama Svenska Undertexter Dreamfilm

Den nya actionfyllda fantasyfilmen Shadow Master har nu premiär och går att streama online med svenska undertexterDreamfilm! Perfekt för alla filmfans som gillar spänning och magiska äventyr.

I Shadow Master får vi följa huvudkaraktären Shadows kamp för att rädda sitt land från den ondskefulla drottning Morganas styre. Med hjälp av mörk magi hotar hon att ta över landet och Shadow är den enda som kan stoppa henne.

Filmen utlovar hisnande magiska strider, svärdkamper och en riktigt episk slutstrid när gott och ont brakar ihop. Allt presenteras med häftiga CGI-effekter och ljudeffekter för att skapa en förstklassig filmupplevelse.

Shadow Master är den ultimata actionfantasyfilmen som bjuder på både magi, mytologi och rejäla dos adrenalin!

Så missa inte att streama denna fantasyäventyr online med svenska undertexterDreamfilm. Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan du börja titta direkt. Perfekt filmkväll hemma för dig som gillar spänning, action och magiska fantasyvärlder!

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 92

Dela