alt

Scream 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
2 984
Betyg
calendar2022
time1h 54m
Tjugofem år efter att den lugna staden Woodsboro chockades av en rad brutala mord dyker en ny mördare upp iförd Ghostface-masken. Hemligheter från stadens dödliga förflutna återupplivas när mördaren siktar in sig på en grupp ungdomar.

Skådespelare

Actor Matthew Lillard

Matthew Lillard

Actor Jenna Ortega

Jenna Ortega

Actor Skeet Ulrich

Skeet Ulrich

Actor Courteney Cox

Courteney Cox

Actor Neve Campbell

Neve Campbell

Actor Drew Barrymore

Drew Barrymore

Actor Melissa Barrera

Melissa Barrera

Actor Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

Officiell trailer

Siehe auch

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Se Scream Dreamfilm Sverige 2022

Scream är den senaste filmen i den populära Skrik-serien som hade premiär i januari 2022. Filmen är en direkt uppföljare till de tidigare Skrik-filmerna och utspelar sig 25 år efter den första filmen.

I den här nya Scream-filmen återvänder Sydney Prescott tillbaka till Woodsboro för första gången sedan morden som inträffade för 25 år sedan. Men det dröjer inte länge förrän en ny mördare med Ghostface-mask börjar terrorisera staden igen.

Precis som i de tidigare filmerna är Scream Dreamfilm fylld med blodiga mord, oväntade vändningar och massor av skräck. Men den här gången har mördaren också lärt sig att använda sociala medier för att sprida sin terror.

Var kan jag se Scream Dreamfilm online?

Den senaste Scream-filmen hade biopremiär den 12 januari 2022. Men om du inte hann se den på bio så kan du nu streama Scream gratis på Dreamfilm i Sverige.

Dreamfilm erbjuder tusentals filmer och serier att streama helt gratis, inklusive den senaste Scream-filmen med svensk text ("swesub"). Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm och en internetuppkoppling.

Scream

Titta På Hela Filmen Scream Online

Den nya Scream-filmen är perfekt för alla fans av skräckgenre. Med en speltid på hela 2 timmar får du garanterat nog med blod, mord och skräck.

Handlingen i Scream Dreamfilm kretsar kring de nya offren i Woodsboro, men vi får även återse gamla karaktärer som Sydney, Gale Weathers och Dewey Riley från de tidigare filmerna.

Den här gången har mördaren också lärt sig att använda sociala medier för att sprida sin terror.

Precis som i alla bra skräckfilmer så är identiteten på mördaren okänd ända fram till slutet av filmen. Så var beredd på oväntade vändningar och chockartade avslöjanden innan allt är över.

Såhär streamar du Scream gratis

För att streama Scream Dreamfilm gratis online behöver du bara ett konto på Dreamfilms streamingtjänst. Registreringen är snabb och smidig och det är 100% gratis att streama alla filmer och serier i fullängd.

När du har skapat ditt konto är det bara att leta reda på Scream i sökfunktionen eller bland alla skräckfilmer och trycka på play. Du kan välja mellan att titta på Scream gratis online direkt i webbläsaren eller ladda ner Dreamfilms app till mobil, surfplatta eller Smart-TV.

Scream Dreamfilm Stream Svenska Swesub

Den senaste Scream-filmen finns nu tillgänglig att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Filmen är dubbad till svenska ("swesub") så att du kan följa handlingen även om du inte förstår engelska.

Scream Dreamfilm utspelar sig några år efter den förra filmens blodiga händelser i Woodsboro. När nya mord börjar inträffa i staden faller alla misstankar på de överlevande från förra gången.

 • Är Sydney och Gale måltavlor igen?
 • Vem gömmer sig bakom Ghostface-masken den här gången?

För att få svaret på dessa frågor måste du streama Scream Dreamfilm gratis med svensk text. Alla fans av skräckfilmer kommer garanterat att älska den spännande storyn och de chockerande vändningarna i handlingen.

Scream Dreamfilm Gratis Sverige 2022

Äntligen har den efterlängtade nya Scream-filmen haft biopremiär och nu kan du streama Scream Dreamfilm gratis i Sverige med bara några enkla klick!

Scream Dreamfilm utspelar sig 25 år efter det att en mördare skrämde slag på den fredliga småstaden Woodsboro. När nya mord börjar ske väcks minnen från det förflutna till liv igen.

Sydney Prescott, spelad av Neve Campbell, tvingas återvända till den mardrömslika platsen hon flydde ifrån för 25 år sedan. Kommer hon och de andra överlevarna från originalfilmen klara sig med livet i behåll den här gången?

För att få reda på det måste du streama den senaste Scream-filmen helt gratis på Dreamfilm. Skapa bara ett konto så kan du börja titta på skräckfilmen direkt online i hög kvalitet.

Scream

Se Scream Dreamfilm Stream Online Gratis

Är du redo för 90-talets mest ikoniska skräckserie? Nu kan du se Scream Dreamfilm stream online helt gratis!

Scream är tillbaka med en ny film fylld med adrenalinstinn skräck. 25 år har gått sedan Woodsboro skakades av en serie brutala mord, och nu hotas invånarna av en ny psykopat bakom Ghostface-masken.

Sydney Prescott tvingas möta sina innersta demoner när hon återvänder till staden hon en gång flydde ifrån. Klarar hon och de andra överlevande att besegra mördaren den här gången eller kommer de själva bli offer?

Skapa bara ett konto så kan du börja titta på skräckfilmen direkt online i hög kvalitet.

Du hittar alla svar och mycket mer blodig skräck när du streamar Scream Dreamfilm gratis online. Registrera dig nu på Dreamfilms streamingtjänst så kan du börja se den nya Scream-filmen direkt via din dator, surfplatta eller mobil!

Scream Dreamfilm Gratis Stream Svenska

Scream Dreamfilm är nu tillgänglig att streama helt gratis med svensk text på nätet! Missa inte chansen att se den senaste filmen i den legendariska skräckserien från 90-talet.

Handlingen i den nya Scream-filmen utspelar sig 25 år efter händelserna i originalfilmen från 1996. När en ny mördare börjar jaga ungdomar i Woodsboro tvingas Sydney Prescott återvända för att konfrontera sitt mörka förflutna.

Kommer Sydney, Gale och Dewey lyckas avslöja vem som gömmer sig bakom Ghostface-masken innan det är försent? Eller kommer de själva bli nästa offer i mördarens blodtörstiga jakt?

För att få svaret behöver du bara skapa ett gratis konto på Dreamfilm för att kunna streama hela Scream-filmen med svensk text online. Upplev den adrenalinfyllda skräcken och de chockerande vändningarna när du ser Scream gratis!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2984
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Scream med ett 6.7 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

Scream är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.7 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 6.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 54m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.7 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

Grater98

Scream Betyget 6.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Scream Titel med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer