alt

Scary Movie 2000 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
6 608
Betyg
calendar2000
time1h 28m
Scary Movie är en parodi på som hejdlöst driver med skräckfilmsvågen som startade med "Scream" och fortsatte med filmer som "Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren" och "Alla Helgonas Blodiga Natt-20 år senare". Många kommer också att känna igen sig från filmer som "Matrix" och "Blair Witch Project". Filmen är skriven av manusförfattaren till "Spy Hard"

Skådespelare

Actor Lochlyn Munro

Lochlyn Munro

Actor Anna Faris

Anna Faris

Actor Regina Hall

Regina Hall

Actor Carmen Electra

Carmen Electra

Actor Kurt Fuller

Kurt Fuller

Actor Peter Bryant

Peter Bryant

Actor Marlon Wayans

Marlon Wayans

Actor David L. Lander

David L. Lander

Officiell trailer

Siehe auch

Skräckfilm på Dreamfilm år 2000

Älskar du skräckfilmer? Då kan du inte missa klassikern Skräckfilm som släpptes den 7 juli 2000. Denna skräckkomedi har blivit en riktig publikfavorit genom åren. Nu kan du se hela filmen gratis online på Dreamfilm!

Skräckfilm är producerad av Brad Grey Pictures och regisserad av Keenen Ivory Wayans. Originaltiteln är Scary Movie och har blivit en av de mest ikoniska skräckparodierna någonsin. Handlingen följer tonåringarna Cindy, Bobby, Buffy, Greg och Brenda när mystiska och skrämmande händelser börjar inträffa i deras hemstad. Det visar sig att en mördare är på fri fot och dödar tonåringar en efter en. Filmen parodierar kända skräckfilmer som Scream, Jag vet vad du gjorde förra sommaren och The Blair Witch Project på ett roligt och underhållande sätt.

Missa inte denna skräckfyllda komedi från 2000! Streama SkräckfilmDreamfilm och se den svensk-textade versionen helt gratis. Perfekt filmkväll hemma!

Scary Movie

Titta på Skräckfilm online gratis film (Sverige)

Är du sugen på en riktigt bra skräckfilm? Då ska du titta på komedi-skräckisen Skräckfilm från 2000 som nu går att se gratis online på Dreamfilm!

Denna parodi på klassiska skräckfilmer utspelar sig i en amerikansk småstad där tonåringar börjar mördas en efter en av en galen seriemördare. Men trots det skrämmande temat bjuder Skräckfilm på massor av skratt. Filmen driver med välkända skräckfilmsklyschor på ett underhållande vis samtidigt som den levererar äkta rysare.

Titta på Skräckfilm gratis på Dreamfilm redan idag! Filmen går att streama online i sin helhet med svensk text. Perfekt för en spännande filmkväll hemma i soffan. Skratta dig igenom rysarna tillsammans med vännerna!

Äkta skräck! Dreamfilm streamar Skräckfilm från 07.07.2000

Är du redo för riktig skräckblandad skratt? Då ska du streama den klassiska komedin Skräckfilm från 2000 som nu finns att se gratis på Dreamfilm.

Denna underhållande parodi på kända skräckfilmer som Scream och Jag vet vad du gjorde förra sommaren släpptes ursprungligen den 7 juli 2000. Nu över 20 år senare levererar Skräckfilm fortfarande skrattblandad skräck av högsta klass.

Följ med på en skrämmande resa när en galen mördare börjar jaga tonåringar i en liten amerikansk stad. Missa inte alla roliga filmreferenser och parodier på välkända skräckfilmsklyschor. Streama SkräckfilmDreamfilm och få garanterat en skräckfylld kväll!

Se hela Skräckfilm med svensk text på Dreamfilm

Den 7 juli 2000 hade komedin Skräckfilm biopremiär. Nu, över 20 år senare, kan du streama hela filmen med svensk text på Dreamfilm helt gratis.

Denna humoristiska skräckparodi utlovar garanterat skrattblandade rysare när en galen mördare börjar jaga tonåringar i en amerikansk småstad. Filmen driver med kända skräckfilmsklyschor på ett underhållande sätt samtidigt som den levererar genuina skräckupplevelser.

Upplev denna klassiska skräckkomedi från 2000 igen eller för första gången. Se hela Skräckfilm gratis online med svensk text på Dreamfilm. Perfekt kvällsunderhållning i sofafram för skräckfilmsfansen.

Scary Movie

Streama Skräckfilm från 2000 i Sverige gratis

Letar du efter en rolig skräckfilm att streama? Då rekommenderar vi den klassiska komedin Skräckfilm från 2000 som nu går att se helt gratis online.

Denna humoristiska skräckparodi utspelar sig i en liten amerikansk stad där en galen seriemördare börjar jaga tonåringar. Filmen driver med välkända skräckfilmsklyschor samtidigt som den levererar genuina rysare. Perfekt för alla fans av skrattblandad skräck.

Streama Skräckfilm från 2000 gratis i Sverige på Dreamfilm. Titta på den svensk-textade versionen och få garanterat en skrämmande kväll fylld av skratt. Streama var och när du vill!

Klassisk komedi från Dreamfilm - Skräckfilm online

På jakt efter en riktigt bra skräckkomedi? Missa då inte Skräckfilm från 2000 som nu går att streama helt gratis på Dreamfilm.

Denna klassiska parodi på kända skräckfilmer följer tonåringarna Cindy, Bobby, Buffy, Greg och Brenda när deras hemstad drabbas av en galen mördare. Filmen driver med skräckfilmsgenren på ett humoristiskt sätt samtidigt som den levererar äkta rysare och spänning.

Se denna underhållande skräckkomedi från 2000 online på Dreamfilm. Streama Skräckfilm gratis och upplev garanterat en kväll fylld av både skratt och skräck. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Papá o Mamá
  3. Skal - Fight for Survival
  4. She Came to Me
  5. Flykten från kycklingfabriken
  6. Shrek 2
  7. Megamind och Undergångssyndikatet
  8. Monsters, Inc.
  9. Encanto
  10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6608
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.4 för Scary Moviebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

Scary Movie med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 6.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

Scary Movie med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mukasso

En Scary Movie med ett betyg på 6.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

FilmTitel

Scary Movie Titel med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!