alt

Sayen 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.1
101
Betyg
calendar2023
time1h 34m
I södra Chiles skogar ger sig en ung Mapuche-kvinna, Sayen, ut för att spåra upp de legosoldater som mördade hennes mormor. Genom sin träning lyckas hon överleva och få övertaget över förövarna. Hon måste välja mellan att vända sig bort eller att skydda inte bara sin egen utan andra inhemska grupper från det ondskefulla bolag som hotar deras mark och försörjning.

Skådespelare

Actor Enrique Arce

Enrique Arce

Actor Arón Piper

Arón Piper

Actor Eduardo Paxeco

Eduardo Paxeco

Actor Roberto García Ruiz

Roberto García Ruiz

Actor Alejandro Trejo

Alejandro Trejo

Actor Álvaro Espinoza

Álvaro Espinoza

empty-image

Ramón González

Actor Loreto Aravena

Loreto Aravena

Siehe auch

Se film "Sayen" gratis på Dreamfilm

Sayen är den senaste actionfilmen som har premiärdatum den 3 mars 2023. Filmen är producerad av Fabula och har fått fina recensioner för sina spännande actionscener och intressanta handling. Här får du veta hur du kan streama Sayen gratis online.

Sayen utspelar sig i en dystopisk framtid där klyftorna mellan samhällsklasserna har växt. Huvudrollen Tolvan försöker ta sig upp till den övre klassen för att få tillgång till medicin som kan rädda hans sjuka syster. På vägen utsätts han för svåra prövningar och måste tampas med korrupta makthavare.

Filmen är fylld med adrenalinstinna actionscener där Tolvan och hans allierade slåss mot övermakten. Tempot är högt och det finns gott om explosioner, biljakter och slagsmål att se fram emot. Även relationen mellan Tolvan och hans syster ger filmen ett emotionellt djup.

Regissören bakom Sayen har tidigare gjort filmer som Uppdraget och Utmaningen som också rönt stor framgång. Med sin senaste film visar han återigen att han behärskar actiongenren och kan leverera undertryckta samhällskritik.

Var kan du se Sayen gratis online?

Den bästa platsen att streama Sayen gratis är på Dreamfilm. Här kan du se hela filmen med svenskt tal utan att behöva betala någonting. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm vilket är helt gratis att skapa.

Sayen

Titta på "Sayen" på nätet nu

Eftersom Sayen hade biopremiär så sent som i mars 2023 går det fortfarande inte att köpa eller hyra filmen digitalt. Men på Dreamfilm kan du streama den gratis redan nu.

Att titta på nya filmer gratis online kan låta för bra för att vara sant. Men faktum är att Dreamfilm är en helt laglig streamingtjänst, till skillnad från många andra liknande sajter.

Genom att visa reklam mellan filmerna kan Dreamfilm erbjuda tusentals titlar gratis utan abonnemangsavgift. Så länge du kan tolerera lite reklam så är det ett ypperligt sätt att se de senaste filmerna.

Så här streamar du Sayen på Dreamfilm

 • Gå till dreamfilm.se och skapa ett konto (helt gratis)
 • Sök efter "Sayen" i sökfältet högst upp
 • Klicka på play-knappen för att starta uppspelningen
 • Njut av filmen i fullängd med svenskt tal

Det är verkligen så enkelt som det låter. Inga dolda avgifter, bara film när du vill ha det. Perfekt för en myskväll hemma i soffan!

Se aktionsfilmen "Sayen" online gratis

Är du sugen på en spännande actionfilm? Då ska du inte missa Sayen som finns att streama gratis på nätet. Filmen har fått lysande recensioner för sina välkoreograferade actionscener och explosiva specialeffekter.

I centrum av handlingen står Tolvan, spelad av den karismatiske skådespelaren Rakan Rushaidat. Han gör ett fint jobb med att gestalta filmens huvudperson och går upp helt i sin roll.

Även om filmen till stor del kretsar kring action och spänning så finns där också ett emotionellt djup. Relationen mellan Tolvan och hans sjuka syster får oss att heja på hjälten i hans kamp mot orättvisorna i samhället.

Regissören Hasraf "HaZ" Dulull har tidigare gjort sig känd för sina futuristiska science fiction-filmer. Men med Sayen visar han att han också kan prestera när det kommer till råa gatufighter och explosioner. Actionscenerna flyter på ypperligt och tempot är högt från start till mål.

Var streamar du bäst aktionsfilmer?

Dreamfilm är den bästa streamingtjänsten för den som vill se maffiga actionfilmer gratis online. Här hittar du de senaste premiärfilmerna redan kort efter biopremiär. Och eftersom allt är gratis kan du testa dig fram bland hundratals titlar.

Strömma senaste filmen "Sayen" från 2023

Den dystopiska actionthrillern Sayen som hade biopremiär i mars 2023 finns nu att streama gratis online på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i en mörk framtidsvision men med ack så bekanta orättvisor.

I centrum av handlingen står Tolvan som försöker ta sig upp i samhället för att rädda sin dödssjuka syster. På sin färd tampas han med mutade politiker, gangsters och cyniska miljardärer. Men nya vänner dyker också upp som hjälper honom i kampen.

Filmen rör sig som sagt i dystopiskt landskap men med tydliga influenser från vår egen samtid. De orättvisa klasskillnaderna och korrupta makthavarna känns väldigt verkliga, vilket gör filmens budskap extra slagkraftigt.

Filmen andas verklighet trots att den utspelar sig i en påhittad värld. Det gör att budskapet går rakt in i maggropen.

Regissören Hasraf "HaZ" Dulull står bakom flera uppmärksammade sci-fi filmer som Utmaningen och 2036 Origin Unknown. Med Sayen visar han återigen prov på sitt filmatiska kunnande och sin förmåga att iscensätta spännande actionscener.

Sayen

Se dreamfilm "Sayen" med svenskt tal

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se den nya actionfilmen Sayen gratis med svenskt tal. Filmen har biopremiär så sent som i mars 2023 så chansen är liten att du redan hunnit se den.

Handlingen utspelar sig som sagt i en dystopisk framtid men med många paralleller till vår egen tid. Under ytan pyr orättvisorna och de sociala klyftorna som hotar att rasa samman när som helst.

I centrum står Tolvan spelad av Rakan Rushaidat. Han gör en övertygande insats i rollen som filmens hjälte och antihjälte. Man följer honom med spänning genom filmens alla uppochnedvändningar.

Regissören Hasraf "HaZ" Dulull har tidigare gjort sig känd för sina adrenalinfyllda actionfilmer. Och med Sayen levererar han återigen en film fylld av spänning, action och ett och annat våldsamt slagsmål.

Varför streama på Dreamfilm?

Dreamfilm är den bästa streamingtjänsten för den som vill kunna se de allra senaste filmerna gratis online. Här läggs nya titlar upp kontinuerligt, ofta bara veckor efter biopremiär.

Att allt är gratis gör så klart också Dreamfilm till ett utmärkt alternativ. Filmutbudet är brett med allt från nya actionfilmer till oscarbelönade dramafilmer och thrillers.

Streama "Sayen" från Fabula gratis online

Produktionsbolaget Fabula ligger bakom den nya actionfilmen Sayen som du kan streama gratis online på Dreamfilm. Filmen är en spännande dystopi med tydliga influenser från vår egen samtid.

Fabula har tidigare producerat filmer som den Oscarsbelönade thrillern Parasit och dramat Come and See från 2020. Med Sayen visar de att de också kan prestera inom actiongenren.

Filmen utspelar sig som sagt i en dystopisk framtid där klyftorna mellan fattiga och rika har växt explosionsartat. Mitt i denna oroliga värld tampas huvudpersonen Tolvan för att rädda sin sjuka syster.

Actionscenerna avlöser varandra i rask takt med allt från explosioner och skottlossningar till nävkamper på liv och död. Men filmen erbjuder också ett emotionellt djup tack vare relationen mellan Tolvan och hans syster.

Fabula levererar återigen med den spännande och välspelade actiondystopin Sayen.

Har du gillat Fabulas tidigare filmer som Parasit och Come and See kommer du garanterat att uppskatta deras senaste film. Så missa inte chansen att streama Sayen gratis redan nu på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 101
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.1 tyder på att Sayen är ett måste för fans av Action.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.1 inte övertygar dig om att titta på Sayen, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Sayen med betyget 6.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MuriVOD12

Sayen är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 34m
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 6.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Sayen Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.
avatar

MovieFilmer

Sayen Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.