close icon
page-title
Sanctuary
Sanctuary

Detaljer

 • Originaltitel: Sanctuary
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Frankrike, USA
 • Regissör: Rumble Films

Sanctuary Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.2
156Betyg
date2023
date1h 36m

Kommenter

 • avatar

  Grater98

  |14 timer siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |11 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |11 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Sanctuary Dreamfilm online gratis

Sanctuary är den senaste thrillern från Rumble Films som hade premiär den 6 april 2023. Filmen är nu tillgänglig att streama gratis online på Dreamfilm med svensk text.

I Sanctuary följer vi huvudkaraktären Emma som söker en fristad (sanctuary) från sitt förflutna. Hon flyttar till en avlägsen stuga i skogen, men hennes förflutna hinner snart ifatt henne. Mystiska och skrämmande saker börjar hända och Emma inser att allt inte är vad det verkar i det lilla samhället.

Filmen är proppad med vändningar och överraskningar som kommer hålla dig på helspänn. Rekommenderas för fans av spännande och läskiga thrillers.

Sanctuary Dreamfilm är den perfekta filmen att streama en mörk höstkväll när du vill ha lite extra nervpirr.

Var kan jag se Sanctuary gratis online?

Du kan streama Sanctuary gratis med svensk textDreamfilm. Det är bara att gå in på Dreamfilms hemsida och söka efter “Sanctuary” så hittar du filmen.

Dreamfilm är en av de bästa sajterna för att titta på film gratis online. De har ett stort utbud med de senaste filmerna och serierna, allt med bra kvalité och svensk text.

Sanctuary

Titta på Sanctuary Dreamfilm stream Sverige

Som sagt så kan du streama den spännande thrillern Sanctuary på Dreamfilm helt gratis. Filmen släpptes den 6 april 2023 och finns nu tillgänglig med svensk text (swesub) på Dreamfilm.

Dreamfilm är en svensk streamingtjänst som låter dig titta på film gratis online i bra kvalité. De har ett enormt bibliotek med filmer, serier, dokumentärer och mycket mer. Allt är lagligt och gratis!

Dreamfilm är den ultimata sajten för att streama film gratis med svensk text i Sverige.

För att streama Sanctuary på Dreamfilm behöver du inte ens registrera ett konto. Det är bara att gå in på sajten, söka efter “Sanctuary” och börja titta direkt. Enkelt och smidigt!

Sanctuary – en spännande thriller att se framemot

Sanctuary har fått bra recensioner från kritiker, med ett betyg på 7/10 på IMDb. Här är några skäl till varför Sanctuary är värd att se:

 • Spännande och oväntade vändningar som håller dig på helspänn
 • Häftig skådespelarinsats av huvudrollsinnehavaren Emma
 • Mystisk och kuslig stämning som skapar en rysning längs ryggen

Missa inte att streama Sanctuary gratis onlineDreamfilm! Utlovar en riktigt spännande filmupplevelse.

Sanctuary Dreamfilm swesub full film gratis

Som thriller-fan vill man såklart inte missa årets hetaste thriller - Sanctuary. Nu kan du streama Sanctuary gratis med svensk textDreamfilm och se hela filmen online.

Dreamfilm är en av de mest populära streamingsajterna i Sverige för att titta på film och serie gratis online. De har alltid de senaste filmerna med bra ljud och bild.

För att streama Sanctuary på Dreamfilm helt gratis behöver du inte ens skapa ett konto. Det är bara att söka efter “Sanctuary swesub”, klicka på spela upp och njut av att se hela filmen med svensk textning.

Perfekt film att se hemma i soffan

Sanctuary är den perfekta filmen att mysa till framför TV:n eller datorn en regnig söndag. Med sin spännande handling som tar oväntade vändningar så har den alla ingredienser för att hålla dig underhållen.

Missa inte att se sanctury med svensk text gratis - en riktigt häftig thriller upplevelse framför skärmen!

Jag rekommenderar varmt att du sätter på filmen Sanctuary på Dreamfilm för att se den gratis online. Det är den perfekta filmen för en spännande kväll!

Sanctuary Dreamfilm releasedatum premiär 06.04.2023

Den efterlängtade thrillern Sanctuary från Rumble Films hade äntligen premiär den 6 april 2023. Nu finns filmen tillgänglig att streama gratis onlineDreamfilm.

Sanctuary utspelar sig på den lilla orten Ash Grove där huvudkaraktären Emma flyttar för att komma undan sitt förflutna. Men lugnet blir kortvarigt när mystiska saker börjar hända.

Filmen fick ett fint mottagande av kritiker vid premiären och har nu ett betyg på 7/10 på IMDb. Perfekt film att se om du gillar spännande thrillers som håller dig på halspänn!

Spännande handling med oväntade vändningar

I Sanctuary väntar många oväntade vändningar allt eftersom Emmas förflutna börjar hinna ikapp henne i den lilla staden. Filmen är full av mystik och överraskningar som gör att man aldrig riktigt vet vad som kommer hända härnäst.

Missa inte att se denna spännande thriller som utlovar att hålla dig underhållen från början till slut!

Sanctuary

Se Sanctuary Dreamfilm thriller gratis online

Är du sugen på att se en riktigt bra och spännande thriller? Då rekommenderar jag varmt att du kollar in Sanctuary på Dreamfilm.

Sanctuary hade biopremiär tidigare i år och finns nu tillgänglig att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm. Filmen är en thriller fylld med oväntade vändningar och mystik.

Emma, filmens huvudkaraktär, flyttar till den lilla staden Ash Grove för att komma undan sitt förflutna. Men lugnet blir kortvarigt när konstiga saker börjar hända och hennes förflutna hinner ikapp.

Sanctuary är en riktigt bra thriller att se gratis online - spännande från början till slut!

Så missa inte att streama Sanctuary på Dreamfilm för en spännande kväll framför TV:n eller datorn. Perfekt film att se för alla thriller-fans!

Sanctuary Dreamfilm gratis stream Sverige 2023

Den 6 april 2023 hade den efterlängtade thrillern Sanctuary äntligen premiär och nu finns den tillgänglig på Dreamfilm för att streamas gratis med svensk text i Sverige.

Sanctuary handlar om Emma som flyttar till den lilla staden Ash Grove för att gömma sig från sitt förflutna. Men snart börjar mystiska och skrämmande händelser utspela sig som hotar att avslöja Emmas hemligheter.

Filmen har fått fina recensioner sedan den släpptes, med ett betyg på 7/10 på IMDb. Fans av thrillers och skräckfilmer kommer garanterat älska den!

Spänn fast dig - en thriller fylld med vändningar

I Sanctuary utlovas det gott om oväntade vändningar och händelser som får pulsen att stiga. Emma dras allt djupare in i stadens mörka hemligheter, och ingenting är som det verkar.

Så spänn fast dig och förbered dig på att bita naglarna när du streamar Sanctuary gratis på Dreamfilm. Utlovar en thriller upplevelse utöver det vanliga!

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 156

Dela