close icon
page-title
San Andreas
San Andreas

Detaljer

 • Originaltitel: San Andreas
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA, Australien
 • Regissör: New Line Cinema

San Andreas Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.2
8297Betyg
date2015
date1h 54m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |8 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Semister12

  |5 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |9 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |12 dage siden
  är den här sidan legit?

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

San Andreas Dreamfilm gratis online

Är du sugen på att se den spännande actionfilmen San Andreas? Nu har du chansen att streama San Andreas gratis online på Dreamfilm! Filmen hade biopremiär 2015 med Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen.

San Andreas utspelar sig mitt under en förödande jordbävning i Kalifornien. Ray Gaines (spelad av Dwayne Johnson) måste ta sig genom den kaotiska situationen för att rädda sin dotter Blake. På vägen möter han på många utmaningar och faror.

Filmen är fylld med spännande actionscener och specialeffekter som skildrar den förödande naturkatastrofen. The Rock visar återigen prov på sin athletiska förmåga i sin hjälteroll.

Om du gillar actionfilmer i katastrofgenren är San Andreas ett måste. Titta och njut av filmen gratis online!

San Andreas

Titta på San Andreas Dreamfilm svenska

vill du se den adrenalinfyllda actionrullen San Andreas med Dwayne Johnson? Dreamfilm erbjuder nu filmen med svenskt tal så du kan njuta av den spännande historien på svenska.

Handlingen utspelar sig mitt under en förödande jordbävning i Kalifornien. Ray Gaines försöker ta sig genom kaosartade scener för att rädda sin dotter. På vägen möter han många faror och utmaningar.

Med svenskt tal får du uppleva all spänning och action på nära håll. Du missar inga viktiga detaljer samtidigt som du kan njuta av filmens hisnande actionscener.

Så poppa popcornen och tillbringa kvällen framför skärmen med den spännande katastroffilmen San Andreas på svenska. Det är garanterat en kväll du sent kommer att glömma!

Se San Andreas Dreamfilm stream Sverige

Älskar du actionfilmer? Då ska du se San Andreas med Dwayne "The Rock" Johnson som nu finns att streama online på Dreamfilm. Filmen utspelar sig mitt under en förödande jordbävning i Kalifornien.

Huvudkaraktären Ray Gaines, spelad av muskelpaketet Dwayne Johnson, måste ta sig igenom kaosartade scener för att rädda sin dotter. På vägen möter han faror som hotar att riva familjen åt olika håll.

Med strömning online kan du se den adrenalinfyllda filmen var och när du vill. Perfekt för en spännande filmkväll!

Så slå dig ned i soffan och få din dos av action när du streamar San Andreas på Dreamfilm. Det är en ruttna-på-sätet upplevelse du inte vill missa!

San Andreas är en asbra actionfilm för dig som gillar adrenalinfyllda äventyr och naturliga katastrofer.

San Andreas Dreamfilm swesub streama

Den välgjorda actionfilmen San Andreas med Dwayne "The Rock" Johnson finns nu att streama med svensk text på Dreamfilm. Perfekt för dig som vill kunna följa handlingen ordentligt på svenska.

Filmen utspelar sig under en förödande jordbävning i Kalifornien där Ray Gaines desperat försöker rädda sin dotter. Kaos och förödelse hotar att riva familjen åt olika håll.

Tack vara svensk textning (swesub) kan du ta del av varje spännande detalj och adrenalinfylld actionscen without att behöva slita blicken från skärmen. Det gör filmupplevelsen ännu bättre!

Så poppa popcornen, luta dig tillbaka och streama San Andreas med svensk text. En spännande kväll utlovas!

San Andreas

San Andreas Dreamfilm gratis stream svenska

 • Spännande actionfilm med Dwayne "The Rock" Johnson
 • Utspelar sig under en förödande jordbävning i Kalifornien
 • Finns nu att streama helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm

Är du sugen på att se en adrenalinfylld actionrulle? Då ska du streama San Andreas på Dreamfilm där filmen nu finns tillgänglig med svenskt tal helt gratis.

I filmen måste Ray Gaines ta sig genom kaosartade scener efter en förödande jordbävning för att rädda sin dotter. På vägen möter han livsfaror som hotar att riva familjen åt olika håll.

Tack vare svensk textning går inga viktiga detaljer förlorade samtidigt som du kan njuta av filmens spännande actionscener. Perfekt för en kvälls underhållning framför skärmen!

Så slå på filmen och få din dos action och drama när du streamar San Andreas gratis med svenskt tal på Dreamfilm.

San Andreas Dreamfilm se gratis Sverige

Älskar du spännande actionfilmer? Då ska du se Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen i San Andreas som nu finns att streama gratis i Sverige på Dreamfilm.

Med strömning online kan du se den adrenalinfyllda filmen när och var du vill.

Filmen utspelar sig mitt under en förödande jordbävning i Kalifornien. Kaos och förödelse breder ut sig samtidigt som Ray Gaines försöker rädda sin dotter från de eskalerande naturkrafterna.

Tack vare gratis streaming behöver du inte gå miste om den här actionrullen. Så poppa popcornen, luta dig tillbaka och njut av filmen gratis när du streamar online.

San Andreas är en spännande ruttna-på-sätet filmupplevelse med hisnande actionscener du inte vill missa. Streama och se den gratis redan ikväll!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 8297

Dela